İkametini Türkiye'ye aldırırsan paylaşılmıyor.
Onlarda bu yol ile belki bilgilere ulaşmak istiyorlardır.
Yazdırılabilir Görünüm
İkametini Türkiye'ye aldırırsan paylaşılmıyor.
Onlarda bu yol ile belki bilgilere ulaşmak istiyorlardır.
Kendi basima geldi. 6-7 ay önce. Yalnizca para soruyorlar Bana kac paran var dedi 1-2 bin civari dedim göstere bilirmisin dedi Cuzlani cikarttim saymafalan da yok. tmm dedi cuzlanda tr kartida vardi alman kredi karti ve banka servir kart karanken kasse karti ehliyet turk nufuscüzlani yani kaparik plastik dolu idi cuzlan. hic ilgilenemdi bile Muhtemelen daha öncede böyle rutin kontroller vardi Bana denk gelmedi. Hem zaten tr deki bankalar Hesabin var ise bildiriyor buriya. saya yörülgeye girer girmez 10 dafa mail geldi garantiden ve is bankasindan. Bildirmek mecburiyetimiz var diye. yani buradaki gümrügün ise olmaz plastik kartlar ile.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 01.06.2021 tarihli Cumhurbaşkanı Karar'ı (T.C. Resmî Gazete (resmigazete.gov.tr) ile Türkiye'nin finansal hesap bilgilerinin Almanya ile otomatik değişiminin yolu açılmıştır.
Belki aradiniz sorularin cevabini bulabilirsiniz. Ustalar.
https://www.dw.com/tr/t%C3%BCrkiye-i...%B1/a-59550797
Alman Einwohnermeldeamt ile bizim Nüfus Dairesi bağlantılı değil. Bir birlerinden haberleri yok.
beyler bu konuya aciklik getireyim adresinizi Turkiyeye alirsaniz kimsenin haberi olmaz sistem soyle isliyor tum bankalarda adres taramasi olan bir sistem yapildi bu yaklasik 10 yil evvel idid sanirim ve dahada gelistirildi eyer Turkiyeeki bankan seni burda oldgunu tanimiyor senin burdaki bankanda Turkiyede oldugun bilmiyor kisaca sistemde tr adresin var ise seni bu sistemden disarda tutuyor adres degisikligi biraz zor eyer var ise dayin belediyede o zaman kolay adresiniziz alin Tr ye bittsin bu korku kesinlikle bir daha burda grunmesiniz ama ayni zamanda bankaniza bildirmeniz gerekicek bakin benim adresim Turkiyede diye sorun kalmis olur boylelikle mal varligi se zaten adres Tr ise senin yada 85 milyonun bilgilerini mi vericek turkiye kim yurt disi adres gorunuyorsa onu yolluyor
Almanlar o kadar aptal ve o kadar geriden geliyorki cok komikler
Avrupada yasayan Turkler Turkiyede mal mulk alacagi satacagi zaman para transferi yapacagi zaman her zaman akrabalari kullanir
Salak Almanlarda sabah aksam para arasin dursun. Turkleri aptal zannediyorlar esas kendileri aptal
otomatik bilgi paylasimindan sonra basina olumsuz olay gelen varmi ?
Paylasimlar her yıl 31 Aralik güncel haliyle yapılacaktır, önümüzdeki dönemlerde birsey olup olmadigina hep birlikte şahit oluruz.
Türkiye den gelirken para altın varmı diye bana iki denk geldi sordular valizleri x-ray dan geçirdiler pastırma peynir falan vardı göremediler geçtik
XRAY de herşey görülür..
XRAY de çalışanlar bilir .
Bir ara QVC de çalışmıştım
İş çıkışında çalışanların çantalarını kontrol ediyorduk.
Gümrüklerdeki X Ray ler daha hassasdır
Demekki çalışan es geçmiş
1,5 sene sonra Mektup geldi ya :D :D :D
Yazdigim konuya inanmayanlar vardi,Buyrun cenaze namazina
Steuer berater,yi aradim,Onlar kara para ve burdan yardim alanlarin pesinde dedi
bakalim ne cevap gelecek
BEYLER ILK YAZDIGIMI MESAJI CIDDIYE ALIN
https://i.ibb.co/9sP95yV/finaz.png
T:C de paran varsa burdan yardim aliyorsaniz finanzamtan kacis yok, almanya peslerine düstü
yardim almiyorsun T.C bankasinda yüklü paran var bununda pesindeler, o paranin Belgelerle ispatlarsaniz
nerden geldigini, korkmaniza gerek yok.
Allahdan Hicbir yardim almiyoruz
kara parada yok
yamuk islerle isimiz olmaz
Bay Al
vergi dairesi
Oda no.
Vergi Tabelanız, mesajınız
Referansım (cevapta belirtiniz)
iletişim Numarası
29 Ekim 2024
Bilgi talebi
Sayın Bay
Eldeki verilere göre Türkiye'de hesaplarınız var ama şu ana kadar Türkiye'den herhangi bir gelir beyan edilmedi. Türkiye'den veya yurt dışından herhangi bir gelir elde edilip edilmediğini (örneğin sermaye kazançları), bunların ne tür hesaplar olduğunu ve ne kadar süredir var olduğunu bize bildirmenizi rica ediyorum. Gerekirse ilgili makbuzları, vergi levhalarını ve gelir beyanlarını da ibraz etmenizi rica ederim.
Bu mektubu aldıktan sonraki dört hafta içinde bir yanıt verirseniz minnettar olurum.
Saygılarımla
Veri koruma bildirimi