sen81.6 kardes türk pasaportunu 10 sene uzat her an hersey olabilir kendini saglama al
Yazdırılabilir Görünüm
sen81.6 kardes türk pasaportunu 10 sene uzat her an hersey olabilir kendini saglama al
okuduugm kadari ile farkli farkli seylerden bahsedilmis bilgisi olan icin ltf ben alman vatandasligina gecmistim malum tek tarafli mavi kartliyim yani yeni kanuna göre ikinci vatandaslik icin tr konsolusluk üzerinden müracak edecem tam bilgiis olan icin ne tür belgeler ve masraflar ne kadar birde ne kadar sürüyor bilgisi olan ltf yazsin yorum degil tskl kolay gelsin herkese
Ortalama 100€ masraf 1 gün izin Konsolosluğa gitmek için.
Türk vatandaşlığına geçiş süresi 3ay ile 1 sene sürebiliyor, memura dedim eee bu kadar sürüyorsa seneye AFD gelince bizim çifte vatandaşlık hakkımızı geri almasın dedim o zaman tekrar baştan başlarız yine deyince güldük olurum olur …
Arkadaslar sizden de einbürgerung icin önce telefonisches Beratungsgespräch istedilermi?
Bu afd basa gelirse yabancilara cok cektirirler..
Once gocmenlere sararlar sonra biz gibi 30 ,40 senedir burda olanlara sararlar..
Bu weidel denen kadin arogant kendini bilmez,bir cacik saniyor,digerleride cok kavgaci...
Hicbirseyin garantisi yok..
Duman bacayi sardi,almanya krize girdi,ceremeyi birileri cekmesi gerek..dun alman tv sinde bir roportajs baktim,almanyanin en fakir sehri gelsenkirchenmis..kohlewerk lerin kapanmasi degil fakirligin sabebi yabancilarmis,burada afd galiba 2.partimi lider partimi neymis..
Evet, ama ben gerek yok dedim ve direk Antrag'ı verdim. Gaye kötülük değil. Eğer hakkın yoksa baştan söylüyorlar boşuna bize iş açma sende parandan olma diye. Kısaca telefondeki hatunla biraz bayrisch-schwäbisch konuştum, iki mesleğim ve gehobene Dienst'deyim dedim. Kadın tamam heman ver dedi.
Eğer 8 sene Almanya'da okula gitdeyse ve meslek yaptıysan.
Straftat yoksa
Şuanda Bürgergeld almıyorsan (Arbeitslosengel veya Krankengeld engel değil)
Ver Antrağı online oluyorsa. Olmuyorsa Formular pdf olarak var. İndir doldur, Rentenversicherung'dan Versicherungsverlauf, son okul karneni, meslek diplomanı, Geburtsurkundeni (Almanya'da doğmadıysa eDevlet'den Formül B), pasaportun ve oturum kartını kopye ekle ve Einschreiben olarak yolla yada Posta kutusuna at geç. Gerisi gelir.
AfD'yi takmayın kafanıza. Gelme şansı önümüzdeki seçim sıfıt.
Union+SPD yeterse yüzde 50 onlar kuracak.
Yetmezse yanlarına Yeşiller veya BSW alacaklar.
Yeşiller ve BSW iş düşmemesi için herkes etrafında oyunu kullansın. Bir sürü Türk kullanmıyor oyunu.
AfD birgün tek başına gelse bile eski hitler gibi ortalığı dağıtması gerek. Yoksa yasa ile geri alınabilinen birşey değil.
Ben oyumu son Belediye seçimlerinde AFD verdim ve seneye tekrar onlara vereceğim.
Bi temizlik şart Almanya’da…
Geçen gün iki RTL bayan gazeteci bir yıl saklı olarak bunlar ile beraber oluyorlar ve herşeyi çekiyorlar. Dışa karşı bunlar hoş gözüküyor ama içlerinden tam olarak hitler gibi düşündükleri ortaya çıkıyor. Sanmaki temizlik yaparken sırf ilticacılara sıra gelecek. Başta herzamanki gibi Türklerde var.
Yani kendinide temizleyeceksen onu bilemem.
Geçen gün senin yaşadığın sokağı gördüm resminden. Nasıl orda yaşıyorsun. İmkanın vsr 200 Euro fazla kira ver temiz bir mahalleye taşın. Teabiki Ruhrgebietde temiz bir yer kaldıysa.
https://youtu.be/K1A9JrxN_vk?feature=shared
Bir turk nasil bsw veya afd ye destek verir anlamak cok zor .
Beyler olurya izinde caniniz sikilir kosloslukdan geri Türk vatandasligi icin basvuru yapmak istemezsiniz, izinde hallederim derseniz gerekli evraklar. Adana emniyetinden evraklar. Siz ne olur olmaz birde DNA testini yedi sülanezin ekleyin.
Ama tahminim sadece daire içindeki evraklar lazım mavi kartlılarda.
https://i.ibb.co/zhpbsv7/IMG-20241014-WA0008.jpg
https://i.ibb.co/GQd3g2f/IMG-20241014-WA0007.jpg
Usta Antragi burdan mi indirdin?
https://www.mkjfgfi.nrw/system/files...efullbar_0.pdf
Nerde kalıyorsun? Şehir? Stadt mı, Landkreis mi birde?
Stadt: Bottrop (NRW)
Tamam senin verdiğin link doğruymuş.
Merhabalar, Einbürgerungsurkunde verilirken bir kâğıt imzalandı, orada şu yazıyordu, Türkiye, Kıbrıs veya Azerbaycan da bulunurken savaş çıkarsa, alman konsolosluğuna değil de Türk makamlarına başvurun.
Size de böyle kâğıt imzalattılar mı?
bu almanlar kafayi yemis.
Eee alman vatandasligida var..almanya yardim etsin..
Hem sen tam alaman yasalarina baglilik şarti koş sonrada basin sikisinca turkiye yardim etsin de..ne guzel..iste gavurdan hayir gelmeyecegini bildigim icin alman vatandasi olmadim,,
Aynen size turk vatandasi gibi muamele etmeye devam edilecek..yurt disindaki tum mal varligi arastirmasi vatandaslik yasalari goz ardi edilerek didik didik arastirilacak..
Siyah kafamisin bitti .