Şimdi konsolosluktan geliyorum , tekrar aktüel vatandaşlığına başvurumuzu yaptık.
Memur ortalama 3ay ile 1 sene sürüyor bu işlem dedi..
49€ para aldılar .
Yazdırılabilir Görünüm
Şimdi konsolosluktan geliyorum , tekrar aktüel vatandaşlığına başvurumuzu yaptık.
Memur ortalama 3ay ile 1 sene sürüyor bu işlem dedi..
49€ para aldılar .
Münchende 71 € ?
Uyuşturucu satanların 99% Aran, başka söze ne gerek…
Neyse konuyu dağıtmak istemiyorum.
@fatih farklı ücret olmaması gerekir aslında makbuzların üzerinde ne yazıyor ?
Birde ben Alman vatandaşıydım Mavikart ve E-Devlet girşim vardı bunlar olmayınca bunlarda ekstra ücret tutuyor …
Almanyadaki araplar
Turkiyedeki gocmenler
Fransadaki cingeneler her neyse..bunlardan ne bekliyorsunki..
Ahlak sifir
Iliski sifir
Hak hukuk sifir..
Heriflerin meftasi bozulmus,onlar bu hayata alismis..
Ayrica turkiyede suc isleyen sadece bunlar degil,iki kadini kadleden turk,elinde silahla polis katleden turk,mafyosi..
Birine carpip abd ye kacan turk..
Digerleri parasizlikdan ya kendini asiyor,yada hapisde uyusturucu mübdelasi..
Burada en sucluda önlemleri zamaninda almayip illada birinin ölmesini bekleyen siyah gozlukluler ve paralari indirgandi yapip cok konusan ama icraati olmayan kiravatli beyler..
Bir dusunun,
Bir ara sokak kopekleri vardi,bu mesele 2 yildir bangir bangir bagiriyordu,kulak tikandi,sencilik bencilik davadina kurban edildi,onune gelen isirildi..sonra onu alinamiyan bilindigi halde gun atlatma pahadina goz yumulan artan uyusturucu mubdelasi,kafayi ceken kelle aldi,kadini erkegi satanist ayine basladi,bebege saldirdi,narini oldurdu,surlarda kelle kesdi,kedi bogazlayip kedi yedi,bir suru onlemi alinmayan ve toplumun zaten yarim olan ahlakini sifirladi..insanlar cildirdi,,bu sade hukumetin zaafligindan degil,ulkeye sokulan sosyal medyada yayilan satanistcilik,ayinlik zorbalariyla ve uyusturucu belasiyla da yapildi
Aslinda konu 1800 lerde ingiltere ile çin arasinda çin de yasananlara gelecek ama uzatmayalim..
Dusman gördugunuz bir toplumun ahlaki nasil bozulur ve ulke uyusturucu baronlariyla nasil ele gecirilip istila edilir..
bakin yurt disinda yasiyan insanlarimiz neden ikinci passaporta ihtiyac duyuyor cünkü vatanimiza güvenleri kalmadi
onun icin yukarda yazdigim gibi ikinci passaportu alanlara hayirli ugurlu olsun
aslinda zaman birlik zamanidir öyle bir pröje kurulmuski, ulusumuz yavas yavas yok oluyor,
millet uyuyor yazik, bizim vatanimiza gelen Ümmet kardeşimizede sakin güvenmeyin onlarin gözüde bizim vatanimizda
böyle giderse 20 sene sonra Allah ömür verirse, hepimiz veya cocuklarimiz görücektir neler olucagini
Eğer devletimiz tüm Suriyeleri, Afganları toplayıp geri yollayamazsa başımız belada. Bizim iki 2 cocuğumuz varsa, onların 5 çocuğu var.
Ama en büyük tehlike Afganlar. Çoğu ajan. Internetde videolar bunlara Istanbul'da boş alanlarda askeri antreman yapıyorlar.
Yani kaleyi dışdan yıkamadılar, içten deniyorlar.
Arap oldukdan sonra barbar Atsız77. Boşuna Allah tüm peygamberleri bunlara yollamamış.
Türkiye Ekonomik Çöküntü'den daha çok Ahlak çöküntüsü içinde!
Biz Müslüman gencler yetistirecegiz diye Piskopat Insanlar yetistirdik!
Su an Türkiyede 18-50 yas arasi Insanimizin %70'i ( Kadin-Erkek) anindan Piskopat olma potansiyeline sahip!
Arkadaşlar Board kuralları gereği Çifte Vatandaşlık konusuna geri dönelim… [emoji23]
Arkadaşın kızı Alman vatandaşı. Türkiye'de yaşıyor. Geri Türk vatandaşlığına başvurmak için emniyete gidiyor. 99 evrak istiyorlar. Aklı olan konsolosluk üzerinden başvuru yapsın.
Ver mehteri...
99 evragi birak 1 tane dogru olani isteseler..
Cogu da kelleden salliyor,ne lazim haberi bile yok,bu yuzden at tutarsa,99 evrakdan 1 i illa dek gelecek..
Bu kafayla 2099 da bile adam olamayiz..belki yapay zeka sayesinde dahada aptallasirlar..
Bu isler ben bildim bileli ayni taki cocukluk caglarinda bile gel git isleri..avrupa bu is bilmez, kadin dusmani,cahil yani yobaz toplumu napsin anca alacaz diyerek besikte sallarlar ninni soylerler..
Selam arkadaslar. Ben almanyada dogdum ama sadece türk vatandasligim var. Anladığım kadarıyla alman vatandaşlığına geçip Türk vatandaşlığını geri vermek zorunda değilim. Ve bu sebepten dolayı Çifte vatandaş sayılıyorum. Peki bu durumda Türk pasaportuna gerek kalmıyormu? Çünkü sene sonunda Türk pasaportumun süresi bitiyor. Her sene uçak ile Türkiye seyahat ettiğimiz için alman nüfus kağıdı bize yetiyor değil mi?
Evet ben de boşuna masraf etmek istemiyordum. Yalnız ilk önce telefon randevumuz var 12. ayın sonuna doğru. Ama alman vatandaşlığına ne zaman geçebiliriz onu bilemiyorum. Çok sürerse sıkıntı olur mu diye düşünüyorum
Hmm. Öyleyse problem olacak. Cünkü Türk pasaportun süresi 24.12. bitiyor. Alman makamında da 20.12 de telefonische Beratungsgespräch var
Evet öyle yapacam