western union ile para havale
Arkadaslar....
Kurban bayrami öncesi Türkiye ye yukarida belirtmis oldugum sirket ile para havale cikartim
bayram dolayi ile birde esimin dönüsünün bayram gününe dolayilsi ile 9 gün bayram tatiline denk gelmesi sonusu ve ayrica esimin tekrar o zaaf icersinde almanya ya dönüsünden dolayi ,göndermis oldugum mebla avtif bir sekilde TÜRKIYE subesinde durmaktadir.
Gectigimiz günlerde postbank subesine gidip göndermis oldugum paranin iyadesini talep te bulundum ve malesef bize izah edilen zaman alti ay gibi bir süre de meblanin geri gelme ihtimalinin oldugunu dediler.
simdi bu parayi alti ay bekleyipte mi alacagiz? aramizda benim gibi bu durumda olan varmi?
saygi ve selamlar
Western Union ile Banka hesabına para yollam
Selamün Aleyküm arkadaşlar ben Western Union la para göndermek istiyorum Tr deki banka hesabına Tr de ki Euro hesabına alacak kişi Euro olarak mı alıyorlar yoksa TL mi?Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Gesendet von meinem ELE-L29 mit Tapatalk
western union ile Türkiye´den para getirmek
arkadaşlar ilk olarak yapıkredi bankası üzerinden western unionla para gönderdim.Mtcn kodu üzerinden para nın geldigıni
gördüm ausweis ile gidin parayı alın diyor.bende postfiliale na gittim kasada şun para yok oğledden sonra gel belki olur,sana odeme yaparız dediler ama garanti veremeyiz dediler.bende kunden center i aradim baska bir adres verdi 20 km uzakta bu sefer oraya telafon ettim oda ogleden sonra ded.meblağ 200 € cıvarında;şimdi western unionda işler böyle mi yürüyor.yada iban a yollarsam kendi hesabıma gelir diyorlar lakin yapı kredi de iban ile yollama seçeneği yok.daha buyuk meblağ olursa örnek 3000-5000 € ozaman nasıl olacak.bu konuda tecrübesi olanlar burada paylaşabilir mi. slm