Arkadaslar 45 sene sigortaki cakisdinmi 63 yasinda kesintili ayriliniyordu bu kalkacak gibi haberler geciyor internetde son durum nedir avaba. Tamda benim ümidimdi kki senem kalmisdi 45 seneyi doldurmaya
Selamlar Saygilar
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaslar 45 sene sigortaki cakisdinmi 63 yasinda kesintili ayriliniyordu bu kalkacak gibi haberler geciyor internetde son durum nedir avaba. Tamda benim ümidimdi kki senem kalmisdi 45 seneyi doldurmaya
Selamlar Saygilar
Suanda sadece bir komisyon tavsiyesi var. Merz komisyon tavsiyesine uyacagini söyledi. Ama komisyon incelikleri belirlemez. Bunu yasa koyucu belirler. Benim tahmin 1965 ve daha genc olanlar icin kalkacagi. Sene sonu daha net bilgiye sahip olacagiz. Henüz ortada bir yasa taslagi bile yok.
Emekliliği daha yukari 70 yaşına çıkarmak isteyen Politikacılar, ilk önce Kendilerinden birisi 60 yaşında olanları Benim gibi 10 Metre yükseklikte Gerüste bir ay çalışsınlar onda sonra Emekliliği yükseltsinler
Hepsi hikaye..
Siyasetciler ulkeyi nsl yonetir bilmiyor..
Almanyada eline para verilerek donercileri bicaklama,
para sikistirarak evleri yakma,
bunlarin hepsini siyasetciler bilemezdi diyen yalan soyler..
Almanya ya afd elbisesi giydirildi ve ozlenen irkci kafa hortlatildi..
Afd batiya da yayiliyor..
Bu kacinci emekli duzenlemesi..
Insanlar boyle giderse kelle koltukda emekli olacak..
Bizim zirdeli tuzu kuru turk takimi afd ye oy veriyor..
Afd istese turk gencleri kadar aptalini dunyada arasa bulamazdi..
Adamlar ulkede birsey yapmak istemiyor,terk dertleri gocmenler..kafa bulanik,ayyas baska ne ise yarar..