PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : würth wow 5.00.12 deutsch



a.erbil
03 Şubat 2019, 16:20
würth wow 5.00.12 almanca versiyonu

https://drive.google.com/file/d/1ePbmH3lGMK1_NkGRjPQV2dsGkhBTZLRE/view

iso dosyasidir.
sanal sürücü ile acin ve icindeki videolu anlatimi adim adim yapin.
program kurulduktan sonra snooperi(ds-150E veya autocom) arabaya baglayin
programda ayarlar bölümüne gelip snooper bt+ yi secin ve firmware erneuern e tiklayin
program snooperi yeniden programlayacak ve kullanima hazir hale geldikten sonra ayarlardan cikin ve programi kullanmaya baslayin
kurulum esnasinda internet baglantisinin kapali olmasi gerekmektedir.
kolay gelsin.

a.erbil
03 Şubat 2019, 16:27
konuyu otomobil bölümüne acmistim.
buraya nasil geldi anlamadim
admin arkadas oraya tasiyabilirse sevinirim.

aslanim68
03 Şubat 2019, 19:14
Tesekkür ederim ustam. TIR da varmi yoksa saadece Auto mu?

a.erbil
04 Şubat 2019, 07:35
tirlar yok maalesef

TüRkBoY
17 Mart 2019, 20:41
Selam Usta,

bende delphi var autocom ile calisiyor!
Senin sundugun wow programini da kullanabilirmiyim?
yoksa dedigin gibi firmware erneuernmi yabilmasi lazim?
Eger firmware yenilersem delphi programini tekrar kullanabilirmiyim?

Saygilar TüRkBoY

tovuzlu
20 Nisan 2019, 19:44
Selam Usta,

bende delphi var autocom ile calisiyor!
Senin sundugun wow programini da kullanabilirmiyim?
yoksa dedigin gibi firmware erneuernmi yabilmasi lazim?
Eger firmware yenilersem delphi programini tekrar kullanabilirmiyim?

Saygilar TüRkBoY

Usta Delphi ayri Wow Würth ayri. istedigini bilgisayarda kura bilirsin. ben bu isde yeniyim arkadasima yardim ediyorum sadece Wow Würthün iki versiyonunu kurdum onu bilgisayarinda
yani eskileri silmene gerek yok.

74ramazan74
17 Mayıs 2019, 21:07
Usta,
pogrammi kurmaya calisiyorum bi turlu yapamiyorum wowR2ger\wow.exe bulamiyor yani yok diyor

hOrOz
17 Mayıs 2019, 21:14
Usta,
pogrammi kurmaya calisiyorum bi turlu yapamiyorum wowR2ger\wow.exe bulamiyor yani yok diyor

Usta eğer wow.exe de virus varsa antivirus proğramı exe dosyasını siliyordur

74ramazan74
17 Mayıs 2019, 23:52
Antivirus yok silse bana haber verir yani veriyor

74ramazan74
17 Mayıs 2019, 23:53
Usta eğer wow.exe de virus varsa antivirus proğramı exe dosyasını siliyordur

Antivirus yok silse bana haber verir yani veriyor

06koc
17 Haziran 2019, 20:12
Usta,
pogrammi kurmaya calisiyorum bi turlu yapamiyorum wowR2ger\wow.exe bulamiyor yani yok diyor

slm bende de ayni problem var wow.exe calismiyor yardimci olacak bir arkadas varmi.

scamt
15 Ekim 2019, 21:44
arkadaslar wow exe calismaz.. calismasi icin festplatte c kopyala calismasi lazim( komple dosyayi c nin icine adin.
ben denemedim 5.00.8 versiyonunda bendede calismiyordu ama c kopyalamadan calismiyor. ben simdi indiriyorum denedikten sonra yine yazarim..

edit:
ben arkadasin sundugu programi indirdim ve yukledim hic sorun cikmadi. dedigim gibi wow 5.00.12 germany dosyasini festplatte c nin icine koyala ve video bakarak aynisini yabin. kesin calisiyor.
saygilar

komando_cavus
28 Eylül 2020, 22:23
arkadaslar konu acilali baya olmus ama wow programini hangi adapterle kullanabilirim?ebayden bakiyorum cok cesitleri var bazilari cok pahali bazilari normal unter 30 € ama calisirmi emin olamiyorum. anlayan arkadaslar mümkünse test edip denedikleri calistigini bildikleri adapter önerebilirlermi?

DiloCan
18 Ocak 2021, 19:08
Programı yükledim, serialleri verdim hepsi tamam
Sonra autocom hem kablo hem Bluetooth üzerinden bağlandı ve Firmware de yükledi

Ama arabada hata okutmak istersem
Kommunikationsfehler diyor

https://s12.directupload.net/images/210118/t69v7d5g.jpg

Nerde hata yapıyorum?

zirdeli79
08 Mart 2021, 23:12
selamlar ben dosyai ayni sekilde yaptim c kolesere attim ayni videodaki gibi yaptim ama wow.exe tikladigim zaman program acilmiyor.kullandigim windows 10 64bit wow 5.00.8 sorunsuz oluyor ama bu olmuyor java ve netfreomwork yükledim halde acilmiyor
yardim edebilcek bir arkadas varmi tskler

mucso
12 Mart 2021, 16:14
https://www.youtube.com/watch?v=flGxEviQ338

Deniz Video
22 Mart 2021, 20:22
Ustalar ben programi kurdum güzel calisiyor sadece hata okutmaya calistigimda Bau gruppe antwortet nicht diyor hepsi icin .Bir caresi varmidir. x3 ve volvo xc90 da denedim

dadaloglu38
22 Mart 2021, 23:55
Aynı sorun bendede var takipdeyim birde Windows 10 çalışıyor mu

zirdeli79
26 Mart 2021, 00:02
netten o kadar buldum ama nafile olmuyor calismiyor
bazialrinda wow.exe hic acilmiyor bazilarinda install dosyasi var ama videolarda gösterdigi gibi aktiviren yapiclak diaognose s-line sanirim o secenek gelmiyor

dadaloglu38
26 Mart 2021, 15:39
Aynı würth Windows 7 kurdum gayet güzel çalışıyor arkadaşın Windows 10 kendime kurdum maalesef baugruppe antwort nicht diye hata veriyor amazon dan aldım oda aynı serilali olmadı iki üç tane başka indirip kurdum aynı hata çözen varmı arkadaşlar aletide paketi ile çöpe atacağım az kaldı

ken23
26 Mart 2021, 22:17
Selamalayküm arkadaslar, sanirim ben size yardimci olabilirim. yukarida arkadasin dedigi gibi 50012 versionu yanlizca kendi diagnose box unda yani her snooper de calismiyor bununla windows un hicbir alakasi yok yani windows 10 da gayet mükemmel calisiyor ama sizlere önerim 5008 versionunu kurunuz ve bunun bilgisayarinizda calismasini istiyorsaniz bu islemi sirasiyla yapiniz.
1. wow 5008 versionunu bilgisayarinizin c kismina yükleyiniz
2. dosya icindeki WOW! datein ini desktob unuza kopyalayin
3.WOW dosyasi icindeki -ac_diagnosis_module- dosyayi yi acin icinde tekter en basta -data- yazan dosyayi acin onun icinde -serial_numbers- yazan datei icini acip

100251
100252
100391
100953

bu numaralari kopyalayip speichen yaparak kapatin islem bu kadar

4. bilgisayariniza taktiginiz snooper yani diagnose box u mutlaka teibesini konturol edin ondan sonra ki islemler yukarida bakmis oldugunuz youtube deki vidyolarin aynisini yapin.... ben kullaniyorum gayet güzel calisiyor.

Deniz Video
27 Mart 2021, 12:32
Selamalayküm arkadaslar, sanirim ben size yardimci olabilirim. yukarida arkadasin dedigi gibi 50012 versionu yanlizca kendi diagnose box unda yani her snooper de calismiyor bununla windows un hicbir alakasi yok yani windows 10 da gayet mükemmel calisiyor ama sizlere önerim 5008 versionunu kurunuz ve bunun bilgisayarinizda calismasini istiyorsaniz bu islemi sirasiyla yapiniz.
1. wow 5008 versionunu bilgisayarinizin c kismina yükleyiniz
2. dosya icindeki WOW! datein ini desktob unuza kopyalayin
3.WOW dosyasi icindeki -ac_diagnosis_module- dosyayi yi acin icinde tekter en basta -data- yazan dosyayi acin onun icinde -serial_numbers- yazan datei icini acip

100251
100252
100391
100953

bu numaralari kopyalayip speichen yaparak kapatin islem bu kadar

4. bilgisayariniza taktiginiz snooper yani diagnose box u mutlaka teibesini konturol edin ondan sonra ki islemler yukarida bakmis oldugunuz youtube deki vidyolarin aynisini yapin.... ben kullaniyorum gayet güzel calisiyor.

Usta tesekkkürler. Acaba 5.00.25 versiyon da durum nedir onu kursak calisirmi

ken23
27 Mart 2021, 16:55
evet calisir windows 10 la cok güzel uyum sagliyor. ama piyasada aktivlese bilen cok sayida versiyonu yok o versionu satin almalisin ve würt wow la kontaga gecerek aktiv hala getie bilirsin zaten 5008 versionunu yüklesen bile update yapmamalisin eger yaparsan programin kulanamiyorsun. ben bir defa denemek amaciyla yapmistim hemen program gespert olmustu ve wow la telefon acmam mi istiyordu.. kolay gelsin

zirdeli79
28 Mart 2021, 22:54
ya bende win10 da calistiramadim wow.exe acilmiyor bile kac defa denedim olmadi

dadaloglu38
04 Mayıs 2021, 20:41
ya bende win10 da calistiramadim wow.exe acilmiyor bile kac defa denedim olmadi

defender ve virüs programini kapat aciliyor

dadaloglu38
24 Mayıs 2021, 15:41
arkadaslar wow würt calistirmak icin 3 aydir ugrasiyordum bu hafta cözdüm programin kurulmasinda hata yoktu baugrupe antwoort nicht hatasi veriyordu hata arama yapmiyordu sorun alettimde imis wow würtün aletini programini cinden almistim alet okumuyordu delphinin aletim vardi onunla denedim sorunsuz calisti yalniz bu aleti hem würt hem delphide calismiyor tek birinde calisiyor hangi programi kullanacaksan onda aktüel yapmak gerekiyor bu alet ayni anda iki prgramda nasil kullaniriz bilen varmi aranizda

dadaloglu38
24 Mayıs 2021, 15:46
Ustalar ben programi kurdum güzel calisiyor sadece hata okutmaya calistigimda Bau gruppe antwortet nicht diyor hepsi icin .Bir caresi varmidir. x3 ve volvo xc90 da denedim

aletten kaynaklaniyor ben delphi aleti ile denedim calisti würtün aleti hep bu hatayi veriyordu