Orijinalini görmek için tıklayınız : Is Bankasi gecici sifre
dersimlix
15 Ocak 2017, 20:39
Slm Arkadaslar,
Türkiyede is bankasinda hesap actim, simdi online banakacilik icin gecici sifre göndercekler ama yurtdisi cep telefona sifre gelmiyor.
is banka danismalikta gönderildi diyor ama sms ulasmiyor hatta nerde acaba.
yardim icin tskler
Normalde gelmesi lagzim.Bende kullaniyorum.Yalnz türkiyenin telefon kartini kullaniyorsan disariya acik olmali.
dersimlix
15 Ocak 2017, 21:06
alman tel karti var, Türkiyedeyken is bankasinda gönderdik diyor ama gelmedi.
bruclee
15 Ocak 2017, 23:05
bende iki sene önce hesap acmistim isbankasindan online banking icin sifrem direk sms olarak cepe geliyor her islemi yapabiliyorum cep numaram buradaki 20 senedir kullandigim numara üzeri sorun olmadan aninda geliyor
guengoer52
16 Ocak 2017, 02:13
Telefon numarani bankaya +49 ön numarasiyla verdiginden eminmisin?
dersimlix
16 Ocak 2017, 20:36
Slmlar,
Tabiki ön kodu verdim ,,ama gelmiyor, en yakin sube frankfurt herhalde oraya gitmem gerekiyor.
Insallah orda problem cözülür
tolga1903
16 Ocak 2017, 21:14
Şube ye gerek yok telefon ile ara Servisi,Benim de Almanya cep e geliyor her c sıkıntı olmadı
elektroniker
14 Ocak 2026, 20:57
merhaba arkadaslar
simdi almanya da cep telefonu degisirse ama numara ayni kalirsa -- is bankasindan sifre veya herhengi bir sey lazimmi ?
yeni cep telefonundan normal giris yapilabiliniyormu ?
merhaba arkadaslar
simdi almanya da cep telefonu degisirse ama numara ayni kalirsa -- is bankasindan sifre veya herhengi bir sey lazimmi ?
yeni cep telefonundan normal giris yapilabiliniyormu ?
Usta sms telefona gelmiyor üzerindeki telefon numarasına geliyor ..
Hengi telefonu kullanırsan kullan üzerindeki SIM kart önemli
Sadece tel calinirsa imei adresi lazim..
Hepsi horoz ustanin dedigi gibi kaliyor..
murat39
15 Ocak 2026, 00:44
Dikkat edilecek konu.Telefon degistirmeden.Eski telefondayken Ayarlar bölümünden kayitli cihazim.Eski telefonunu sil.Kaldir.Ondan sonra telefonu degistir.
Yeni telefona sim kartini taktiginda kayitli zaten telefon kartin.Problemsiz calisir.
Dikkat edilecek konu.Telefon degistirmeden.Eski telefondayken Ayarlar bölümünden kayitli cihazim.Eski telefonunu sil.Kaldir.Ondan sonra telefonu degistir.
Yeni telefona sim kartini taktiginda kayitli zaten telefon kartin.Problemsiz calisir.
benim bildigim bu islem onlinebanking den yapiliyor yani appe girip yeni teli kaydediyorsun ve eskisini siliyorsun..
yanlis anlamadiysam..
elektroniker
15 Ocak 2026, 12:52
kusura baymayin arkadaslar --sunu söylemeye unutmusum - sim kart degisti yani anbieter degisti ( hem telefon hem anbieter)
eski numarami mitnahme yaptim numaram degismedi
simdi suan teker teker appleri tekrar yüklüyorum -- sira IsCep e geldi -- su an eski ceple ve evin internetinle simkartsiz girebiliyorum
webci arkadasin dedigini bi bakayim -- pc den onlinebankingden olursa super olur
Akdeniz
15 Ocak 2026, 13:35
eski numarami mitnahme yaptim numaram degismedi
simdi suan teker teker appleri tekrar yüklüyorum -- sira IsCep e geldi -- su an eski ceple ve evin internetinle simkartsiz girebiliyorum
Arkadasim ister Telefon ister Tel Nr. degistigi an IsBankasi subesinden yeniden tanitilmasi lazim...
yani subeye gitmen lazim, ayni sorun bende de vardi...
Selamlar
elektroniker
15 Ocak 2026, 13:43
temin online banking e girdim -- eski telefonu sil yeni telefonu kayitla -> öyle bir secenek yok
bilgi olarak yaziyorum: spardabank islemlerini (appleri) kendimiz yapabiliyoruz - aktivierungscode a gerek yok - tek sakin önce eski telefondan silmeyin en son o islem
Akdeniz usta neden böyle zorluk cikariyorlar -- yani türkiye ye gitmeden bu islem olmuyacak hayret ya
neyse ben ginede yarin cözüm aramaya bakayim -- bulursam tabiki buraya yazarim
elektroniker
15 Ocak 2026, 13:56
önce yardimin icin tsk
tanimli telefonlar yerinde görünüyor ama "iptal et" edebilirim de --> sonra yenisini tanimlamak icin secenek yok --nasil tanimliyacagim --> Türkiyede subede ???
Ben kendim alman bankasi icin herseyi cep den yaptim app uzeri..sonra sana yeni cod geliyor iki gun sürebilir,verip aktiv ediyorsun bukadar..yani onleineapp silinip yenisi yuklendiginde veya tel degistiginde bu islem sart..tr deki bankalar ne is yapar almanya uzeri olurmu o ayri bir dert..zaten yurt disinda oldugunuz icin islemler ayri bir dert,,burdan turkiyeye islemler icin vpn li olurmu yani turkiyede olmani istermi ayri bir dert..
Ben almanya babinda yazmistim..
İşCep Üzerinden (En Hızlı Yöntem)
İşCep'i Yükleyin: Yeni telefonunuza İşCep mobil uygulamasını indirin ve yükleyin.
Giriş Yapın: Uygulamaya müşteri numaranız ve şifrenizle giriş yapın.
Aktivasyon: Uygulama sizi otomatik olarak yeni cihazı tanıtma/aktivasyon işlemine yönlendirecektir.
Onay Kodu: Cep telefonunuza gelen SMS onay kodunu girerek işlemi tamamlayın.
Cihaz Tanıma: "Sadece bu cihazdan giriş yap" veya "Diğer cihazlardan da giriş yap" seçeneklerinden birini seçerek tanımlamayı yapın.
Iscep almanya veya tr versionu bir suru hikayeler,veya iscep storeden update dene..olmassa sil yeniden yukle yeni tele ve kaydet..kayitli cizahlar bölümünden gene dene..
murat39
15 Ocak 2026, 17:00
Önemli olan sisteme kayitli olan telefon numaraniz ayni olmasi gerekir.Mesaj kod geldiginde ulasmaniz icin.
Eski telefondan tanimli telefonu iptal et diyorsun.
Yeni telefona geliyorsun.Sifrenle gireceksin.Onay kodu gelip yeni telefon sisteme kayit otomatik oluyor.
Benim Ziraat bankasinda böyle.
Telefon degisiminde problem yasamistim, bu sekilde cözüldü.
Asagida video da anlatiyor.Bir bakin.
https://www.youtube.com/watch?v=khB3EhUz-Co
elektroniker
15 Ocak 2026, 20:31
Önemli olan sisteme kayitli olan telefon numaraniz ayni olmasi gerekir.Mesaj kod geldiginde ulasmaniz icin.
Eski telefondan tanimli telefonu iptal et diyorsun.
Yeni telefona geliyorsun.Sifrenle gireceksin.Onay kodu gelip yeni telefon sisteme kayit otomatik oluyor.
Benim Ziraat bankasinda böyle.
Telefon degisiminde problem yasamistim, bu sekilde cözüldü.
Asagida video da anlatiyor.Bir bakin.
https://www.youtube.com/watch?v=khB3EhUz-Co
slm arkadaslar,
ayni bu Video ya göre adim adim yaptim -> super oldu -> hemde fazla ugrastirmadan ve sorunsuz
murat39 arkadasa cok tesekkürler
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.