Orijinalini görmek için tıklayınız : BeCeRiKsIzLeR BoArD'dun 2002 yılından berı üyesi olan benden herkeze slm.
krypton82
25 Aralık 2016, 00:17
selam.
2002 yıllarından beri üyesi olduğum ve o dönemdeki yazılış şekli ile BeCeRiKsIzLeR BoArD üyesi KrYpToN
Cahit
25 Aralık 2016, 00:25
Aramıza tekrar hoşgeldin
İyi forumlar dilerim
idiye
25 Aralık 2016, 11:24
Bir soru .
Beceriksizlerdeki üyelerin,giristarihleri,yeni yani buradaki giris tarihleriyle degistirilebilirmi.?
Speedy123
25 Aralık 2016, 12:48
Aramıza hoşgeldin, iyi eğlenceler dilerim
ALSANCAK-35
25 Aralık 2016, 14:13
Hosgeldin usta tekrar aramiza.Benim eski BeCeRiKsIzLeR BoArD a giris tarihim 9 Eylül 1998 idi ama tabi degisik bir nikle üye olmustum.Ne cabukta geldi gecti ve kimler geldi kimler gecti.Hey gidi günler.
clon
25 Aralık 2016, 19:22
Bir soru .
Beceriksizlerdeki üyelerin,giristarihleri,yeni yani buradaki giris tarihleriyle degistirilebilirmi.?
Evet mysql datenbankdan
dadas40
26 Aralık 2016, 01:21
Slm bende dadas40
2001 den beceriksizle üyeseyim beceriksizlerde cok sey ögrendim cok iyi insanlar vardi hala varlar
bugünkü bütün ögrendiklerimi beceriksizlere ve bazi alman boartlarina borcluyum hepsine cok tesekkür ve daha ileriye gelismelerin en icde dileklerimi sunarim
selam
ve
saygilar
deniz feneri
28 Aralık 2016, 01:51
slm herkeze
Karacoglan
30 Aralık 2016, 03:43
Selamlar ben ne zaman girdiğimi dahi hatırlamıyorum, ama bunun şimdi ne önemi var bence önemli olan beceriksizlerin tekrar bir araya toplanması. Beceriksizler board kapanınca çok üzülmüştüm, tekrar beceriksizlere can veren bir araya toplamaya çalışan herkese teşekkür ederim.
metin730
12 Şubat 2024, 13:38
slm herkeze
saltuk
02 Ekim 2024, 18:01
selamlar hosgeldiniz
2001 yılından beri ayrılmayan yeni eski dostlara selam olsun yaşlandık artık gözzler görmez oldu yaş54 oldu... bugün bir bakım beceriksizler ne durumda diye baktım gözlerim yaşardı... allah herkese saglık sıhhatler versin bu arada türkiyede yaşııyorum artık..
2001 den beri kullanıcı isim saltuk aynen devam
garip_38
02 Ekim 2024, 18:28
aleyküm selam kardesim Allah saglik sihhat versin...
Gezgin19
05 Nisan 2025, 14:12
Aleykümselam kardesim. Ben de 2000 öncesi üyelerdenim, yas 57 oldu. Artik teknik konularla fazla ilgilenemiyoruz, genclere devrettik:). Allah herkese saglik sihhat versin.
Selamlar herkese
hOrOz
05 Nisan 2025, 16:44
Aleykümselam kardesim. Ben de 2000 öncesi üyelerdenim, yas 57 oldu. Artik teknik konularla fazla ilgilenemiyoruz, genclere devrettik:). Allah herkese saglik sihhat versin.
Selamlar herkese
Usta bizim o zamanlarki dinamiklik şimdiki gençlerde yok artık
Şimdiki gençler ekmek elden su gölden hesabı yaşıyorlar.
Türkiye deki gençler gibi hazır tüketen bir toplum olduk
webci
05 Nisan 2025, 20:57
Evet malesef artik ne bir mucid nede bir bilimadami birsey yetismez..sadece ot yetisiyor,bildigim kadariyla tarihe damga vurmus yeni nesillerden bir bilim adami gelip gecmedi..cok eskilerden tahminim 620 yil once fatih sultan vardi ozamanin ilk atom bombasini icad eden..
Simdiki gencler calip cirpiyor,universiteye kadar gelse diploma caliyor,sadece tuvalet ve mutfak arasi hareketi var..
Bol maas az is var,is olsa gitmez,sokaklarda serserilik yapip aciz diye bagirir...
Teknike geldimi sadece kullanir,icad 0....
Artik kazma kurekle ne karninizi doyurabilirsiniz nede savas yapip bagimsizlik kazanabilirsiniz..gelecek teknolojide...
Gunumuzdeki cepler,pc ler akilli evler bir 10 sene sonra olmayacak..artik quantum teknolojisiyle donatilacak,,bakin trye ,insanlar hala kirli camasir yikama pesinde,tembellikten aciz diye yaygara koparma pesinde,sayet bu aptalliklari birakip genclerin önü acilmassa dunyada en cahil toplum biz kaliriz,afrika bize 10 ceker...insanlar suan ulkemizde uyutulup toplum cahil birakiliyor,ensesi kalinlar milyarlari yutuyor,,
Eski yesilcam filmlerinde koyluye cekilen bir numara vardi,bende sizdenim,bende sizin evladinizim diyerek hortumlarlardi..
Bu millet akillanmadikca hortumlar bitmez..
Canakkalede 7 miileti dize getiren bir toplumdan,vatanin onurunu koruyamiyan ,gunes batmayan bir imparatorlugun yalakasi cikti..
deniz2000
05 Nisan 2025, 22:10
genclerimiz ne yapsin herhangi bir destek olmayinca koskoca türk devletini o iki serefsiz devlet kendilerine köle yapmislar, ne isterlerse yaptira biliyorlar
kimse görmek istemiyor atalarimizin kemikleri sizliyordur, yaziklar olsun
ceplerini doldurmaktan baska bir sey bilmiyorlar halen doymadilar
Allah hepsinin belasini versin insallah
Uzun uzun zaman önce beceriksizlere üyeydim. Gençlik zamanları. Bir konuyu araştırıken tesadüfen burayı buldum. Çocukluk arkadaşımı bulmuş gibi sevindim. Bütün eski dostlara selamlar olsun.
atsiz77
01 Mayıs 2025, 15:34
Hoşgeldin eski kullanmış olduğun Nick ne dir?
Hoşgeldin eski kullanmış olduğun Nick ne dir?
diwall diye aklımda kalmış ama farklı da olabilir. uzun zaman oldu.
scamt
01 Mayıs 2025, 19:05
ben 2004 de üye olmustum cok guzel gunler gecti vallaha x360 flaschin yaptip dreambox neler neler ugrastim ama bos islerdi yinede iyiydi bence .:)
seyram1932
02 Mayıs 2025, 17:37
ben hatirlamiyorum bile ilk kullanicilardanim simdi nadiren giriyorum.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.