Orijinalini görmek için tıklayınız : bankkart ve temassiz ödeme Android Telefon
meyas
23 Ağustos 2026, 07:17
Türk bankkart Android Telefon ile temassiz kullanmak Google wallet Samsung wallet birsey okudum yada en kolay nasil ayarlama yapabilirim online banking temassiz ayari yaptim bankkart icin simdi nasil devami bilmiyorum simdiden tesekkür ederim
hOrOz
23 Ağustos 2026, 12:38
Bir çok banka kartını Google Wallet yükleyemiyorsun. Kredi kartları ve ya Paypal oluyor ama banka EC - kartları sorunlu.
Uzun zaman Sparkasse nin kartını uğraştım olmadı ama biri söyledi bankanın kart ile "Mobile Banking" ödeme appini yükleyeceksin dedi
Sparkasse nin "Mobile Bezahlen" Appini yükledim . Kart bilgilerini girdim .. Kartı NFC ile doğrulattım
Şimdi cep telefonunu LIDL, ALDI ve diğer EC Kart terminallerinde EC Card olarak kullanıyorum ..
webci
23 Ağustos 2026, 18:19
Ben sahsen sadece karti kullaniyorum,cepe yuklemek bana cok rizikolu geliyor..
Sadece app den ayarlari cekip limit koyuyorum ve haberdar et kismini acip odeme yapsamda kartla oduyorum..
Bana bankadan walled yukle ve diger alternatifler icin angebot da geliyor ve banka update yaparak odeme sistemlerini appse yukluyor ama ben kullanmiyorum..telefonun kaybolmasi calinmasi durumlarinda sadece karti kitliyorum yetiyor..
Arti eksilerini arastirmak lazim..
Kolaylik olabilir ama banka karti zaten uzerimde,niye duplikat is yapayim..
Ne kadar az is okadar kafa dinleme..
Birinin ve otekinin illaki arti ve eksisi olabilir,cuzdan kaybolabili,cep calinabilir,bildigim kadariyla cep den odemeler daha guvenli oldugu soylensede ben kullanmiyorum..
Sparkassenin odeme islemlerini,sistemini guvenli bulmuyorum,cogu para calmalarin sparkasse kundelerde oldugu soyleniyor..
Bunun disinda internet bankaciligini sparkassede iptal etmeme ragmen hala bana bilgiler geliyor,buyuk bir ihtimal tembellik yapip acik biraktilar,bu durumda cracklenip hala kontoya girme rizikosu var..
Birbey 3.1
29 Ağustos 2026, 05:06
Bir çok banka kartını Google Wallet yükleyemiyorsun. Kredi kartları ve ya Paypal oluyor ama banka EC - kartları sorunlu.
Uzun zaman Sparkasse nin kartını uğraştım olmadı ama biri söyledi bankanın kart ile "Mobile Banking" ödeme appini yükleyeceksin dedi
Sparkasse nin "Mobile Bezahlen" Appini yükledim . Kart bilgilerini girdim .. Kartı NFC ile doğrulattım
Şimdi cep telefonunu LIDL, ALDI ve diğer EC Kart terminallerinde EC Card olarak kullanıyorum ..
Paypal ile Google Pay (Wallet) isbirligini sonlandirdi. Sadece eskide yüklmemislerde oluyor.
Bu ardada izindeydim. Hep izinde herseyi Google Paye bagli Paypal ödüyordum. Misal Burger Kingde falan halen oluyor ama migrosda falan olmuyor artik. Yeni Debit Kartini sokdum. Oda calisan sart kosuyor aninda sitemin TL'den Euroya alisverisi cevirmesini. Ama hesapladim normal kurdu bende kabul ettim.
Lafin özü Google Pay veya Paypal artik Türkiye heryerde randumanli calismiyor.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.