Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : türkiye gümrük cikisi cezalar

deniz2000
22 Ağustos 2026, 17:38
bütün cezalarimi ödedigim halde cikis yaparken 1050 tl ceza ödedim Haram zikkim olsun
Anavatanda insanlar piskapot olmuslar buda ayri bir dert
ALLAH Sonumuzu hayir etsin amin
https://www.youtube.com/watch?v=qyYGA6WF9q8

webci
22 Ağustos 2026, 19:07
Turkiye de suan akil almaz bir akil tutulmasi var..yabancilara kin var nefret var,gurbetciye cifte standart var..
Memurlarin riyakatsizligi var..
Trafikde kaza yapan,trafikde sikistirilan ,trafikde dayak yiyen gurbetciye kin ve nefret var,haksizlik yapilip,bir sene boyu mahkeme karari diyerek bekletilen ,magdur edilen gurbetci var..
Gorevde olmamasi gereken riyakatsiz memurlar var,gorevini bilmeyen gorevliler var,iki dosyayi acip okumakda üsenen ve olayi anlamayan ,anlamak istemeyen tembel yeteneksiz gorevliler var..
Oncedende yazdim,gurbetci yontulmasi gereken kesesteden ibaret,gurbetci yonulmus tavukdur,gurbetci insan degil parasi carcur edilip enayi yerine konulmasi gereken bir varliktir..
Turkiye de gurbetci dusmanligi almis basini gitmis..
Turkiyede izin yapmayin gidin baska ulkelere diye yazdim..
Ben seneye yunanistana gidiyorum..
Hertarafda hirsizlar turemis,devleti soyup sogana ceviren ,din kisvesi altinda vatandasin parasini calan hirsizlar var,mahkeme karari olmadan tutuklanan,sahte belge hazirlayan,sahte videoyla insanlarin iceri tikilmasi var..
Sokaklatda haydutlar ceteler turemis,eli silahli katiller var..
Turkiye texas olmus..
Korkuyla izin yapmakdansa,korkusuzca izin yapacagim yer bana yeter..milli duygular karin doyurmuyor..

deniz2000
22 Ağustos 2026, 20:55
webci ustam cok güzel anlatmissin ayni yazdigin gibi dinleri imanlari para olmus
ALLAH korusun akillarini basina almazsalar vatan parcalanicak

batum
23 Ağustos 2026, 22:08
Türkiyede 2 inci sene yasiyoruz
Bilmeniz ve ögreneceginiz cok seyler bvar Artik

Türkiye eski Türkiye degil,yani Corba parasi veripde yola devam etme olayi yok artk
Cezalar da eskisi gibin degil 300-400 bin lira gibi cezalar var artik

Almanya veya Herhangi bir ülkedeki gibi Radara girdin diye her yerde durdurmada yok
Türkiyede Normal yoluna devam ediyorsun Radara girdiginden haberin bile olmuyor

Havadan Dronlar,karadan Sabit ve Mobil Radarlar, Section Controllar ,EDS Kameralar
Telefonla seni cekip Sosyal medyaya yükleyenler (Trafik subesi o cekimlerdeki görüntelere ceza yaziyor

Oto Yollarda Ters yönde Duran ,Oto yollarda Benzinci cikislarinda hep Mobil Radarlar var

Burda benim gördügüm

Gurbetcilerin cogu Türkiyeyi Almanya gibi saniyor Otobanda 200 - ve üzeri gidiyor
yani 140 KM/H hiz sinirini takan pek kisi yok ,Böyle oluncada Gümrükde cezalarla karsilasiyorsunuz

Ben 2 sene önce Samsun carsambada yakalandim ,cezayi uslüne göre ödedim ve Ceza Gümrükde karsima cikmadi

Bir dahaki sefere Türkiyeye izinne gittiginizde Dijital Vergi Dairesi uygulamasini yükleyin
o uygulamada yabanci Araclara yazilamn cezalar görünüyor,veya sayfasindan her hafta bir kere Kontrol edin

Oto yollar icinde HGS uygulamasini yükleyin basiniz hic agrimaz

sputnik
24 Ağustos 2026, 23:11
Türkiye'de izin "Freitag der 13." gibi bir sey oldu artik.

iskete
03 Eylül 2026, 00:27
Burada ne ögrendik ödeme yapmamayi cikista ne cikarsa bahtina iki kere parami ödenir ödemeyin cikista nasilsa aliyorlar

kirac
08 Eylül 2026, 06:57
Türkiyeden çıkmadan önce kontrol
Yapın
https://youtu.be/Xxydt7uWnxY?si=wbexafRWBGJk8_YO