Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafiğe kapalı aracı Türkiyede sigortalayıp sürmek
cebina
09 Şubat 2026, 13:56
Selamünaleyküm arkadaşlar
Benim bu konuda bilginize ihtiyacım var. Ben Almanyadan getirdiğim arabayı türkiye'de bir buçuk senedir bıraktım. Tekrar Almanya'ya gelince arabayı kapattım sigortası işlemesin diye şimdi Soracağım soru 2-3 haftalığına Tekrar Türkiye'ye gitmem gerekiyor burada araba kapalı olduğu için türkiye'de sigorta yaptırıp trafikte sürebilir miyim ya da sürsem sıkıntı olur mu bir 3 haftalık için tekrar arabayı burada sigortaya başvurmak değmez o yüzden bu konuda bilgisi olan varsa bir zahmet bilgilendirsin çok teşekkür ederim.
dadaloglu3865
10 Şubat 2026, 02:25
Kapalı arabayla Türkiye ye kadar siğortasız nasıl gideceksin kardeşim açtır siğortanı yaptır gelince kapat
PEKSANLITÜRK
10 Şubat 2026, 19:14
TR xete arapaxu nasul qullantun?
plaqaxu nerten pultun?
1,5 TURQIXETE QACAQ ARA SUREN PILMESU LAZUM NAUL ARAPAXU GER GETURECEHUNU.
bulgar soqmaz tehulmu?
TURQ GUMRUHU qatar salaq TEHULLR,tehulmu?
TURQUXE te xaptuhu xollarta xap.
size goz guman emnuxetu ne temelu...
cebina
11 Şubat 2026, 08:40
Kapalı arabayla Türkiye ye kadar siğortasız nasıl gideceksin kardeşim açtır siğortanı yaptır gelince kapat
Araba zaten türkiyede şu an
Arabayı zaten yazı uzun izine gidince açtırıyorum pilakalrı takıp kullanıyorum. Ama bu sefer bir iki haftalığına kıs abir süre için gideceğim o yüzden aç kapat uzun hikaye olduğu için dedim türkiyede sigorta yaptırıp sürebilir miyiz demek istedim.
PEKSANLITÜRK
11 Şubat 2026, 14:52
sen plakaxu nerten pultun,araxu almanxata abmelden emtum tersun.
sen sahte plaqaxla wasuta surersu.
cebina
11 Şubat 2026, 17:03
Plakayı yanımda götürüp takıcam tabi başka pilakalrı olmazki.
Ergene
11 Şubat 2026, 18:37
@cebina,
Trafiğe kapalı ( Almanya veya Türkiye fark etmez ) olan araçla cidden trafiğe çıkmayımı düşünüyorsun?
PEKSANLITÜRK
11 Şubat 2026, 22:23
atam zaten sahte plaqa qullanmus.
bulgaru gecse sahte plaqaxla gelurtu. turq gumruhune qaxut ettuhu plaqahu sormazmu.
haveri68
11 Nisan 2026, 20:14
Selamünaleyküm arkadaşlar
Benim bu konuda bilginize ihtiyacım var. Ben Almanyadan getirdiğim arabayı türkiye'de bir buçuk senedir bıraktım. Tekrar Almanya'ya gelince arabayı kapattım sigortası işlemesin diye şimdi Soracağım soru 2-3 haftalığına Tekrar Türkiye'ye gitmem gerekiyor burada araba kapalı olduğu için türkiye'de sigorta yaptırıp trafikte sürebilir miyim ya da sürsem sıkıntı olur mu bir 3 haftalık için tekrar arabayı burada sigortaya başvurmak değmez o yüzden bu konuda bilgisi olan varsa bir zahmet bilgilendirsin çok teşekkür ederim.
Ayni seyi ben yasadim bu yil bir hafta sigorta yaptirdim ,bir hafta yapmiyorlar 3 aylik yaptilar 1000 tl ben bir hafta kullandim bir sorun yasamadim ,cünkü araba sigortaliydi sadece ayvalik gümrügü gittim arabayi türkiyede birakmak icin bir orda sordular zulassung üzeri niye cizili diye ,polise hic dek gelmedim bir sey söylermiydi yada yaparmiydi ,Her zam risk var sonucta tam saglam degil durum
.onur
12 Nisan 2026, 21:48
Hadi dediğin yaptın kullandın diyelim,peki buraya geri getirirken yeniden açtırıp nasıl getireceksin aynı plakayı alamazsın plakayı en fazla 3 aylık reservieren yapabilirsin sana mecburen başka plaka verecekler değişik plakayla nasıl Türkiye’den çıkacaksın.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.