Orijinalini görmek için tıklayınız : Gasanbieter wechsel
vatan1
06 Şubat 2026, 18:38
Selam, 13.11.2025 te Montanaya gectim ,Sorum su cevaplayabilirseniz sevinirim, montanadan baska bir sirkete vertrag bitmeden 1 ay önce yapilan cikisi diger bir anbietere gecerken nasil yapacagim? Örnegin Vattenfall sirketine gecmek istersem bu cikisi kim yapacak benmi yoksa gecmek istedigim sirketmi?
(Verivox,a preisvergleich yaptirirken yukarda anbieterlerin en üstünde benim montanaya gecmeden önceki anbieterim yani bulundugum sehrin stadtwerki yaziyor.Ama ben su anda Montanadayim.Yazarsaniz sevinirim.
Tesekkürler
webci
06 Şubat 2026, 19:12
Gececegin sirket yapacak..
Eski firma sana kündigungbestätigung gönderir..aradaki farki yeni sirkete ablesen olarak gönderirsen onlar eski sirketede gönderiyor,aradaki farki ödüyorsun arti yeni sirketinkini..yani ilk ay nachzahlen yapmassan parani geri alirsin,genelde stadtwerkse aliyorlar,,
Montana ve vaterfall guzel secim..
Karisiklik olmamasi icin gelen bilgileri drucken yap ve anheften..
Ben 3 saatle gectim,komplitiert oldu..saatleri 3 sirkete ayirdim..strom ve gas olarak..
11 inci ayda gectinde tum islemler bitmis olmali..
Sen verifox gibi aracilardan vergleich yaparken yukarda stadtwerkleri kiyaslamasi normal ama illada o sirkettesin anlamina gelmez..ayrica kiyaslama sirketlerinin uzerinden yaptiginda bonusunu almayi unutma ve herzaman bu kiyaslayicilar en ucuzu göstermedigi gibi eskidende bu kiyaslayicilarin ayrimcilik yaprigi ortaya cikti..sade bilgi babinda..aslinda sana gelen elektrik veya gas gene stadtwerkden,aradaki fark billiganbieterlerin bazi ücretleri almamalari ve hesabi bu yuzden sana ucuz sunmalari..
Sadece bir bilgi olarak:
Ay ortasinda,sene ortasinda kafaya göre cikis veremessiniz,kabul edilmeme riski yüksek,yüzdeyüz ve problemsiz gecis jahresabrechnung geldemen öncekii vakit,,siz guthaben veya nachzahlung gelir veya gelmez,bunu bilmeden ,illada gececekseniz degistirmelisiniz,,sonradan gecerseniz aradaki vakit uzar..bu zamandada hala eski sirkete pahali ldemeler yaparsiniz..
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.