Orijinalini görmek için tıklayınız : Çeyrek bozdurmak
Birbey 3.1
12 Ocak 2026, 20:06
Selam arkadaşlar,
çeyrek bozdururken Almanya'daki ile Türkiye'de kuyumcular arasında fark varmı? Yoksa piyasa aynı olduğu pek fark yokmu?
Hiç araştıran oldumu?
yalnizprens72
12 Ocak 2026, 22:50
Bu konuda uzman degilim ama duyumuma göre altin fiyati Almanyaya göre biraz pahali diye duydum
Cengiz Bond
13 Ocak 2026, 10:08
türkiyede kuyumcular altin satarkan yüksek fiyat ile kazik, altin geri alirken düsük fiyat ile kazik atiyorlar.
hele "alamanci" oldugunuzu anlarlar ise, hapi yuttunuz :-).
sonunda her taraftan kazik.
almanyada da kuyumcudan kuyumcuya biraz fark var. meblag yüksekse, en iyisi bir kac yere sormak.
burda https://canlialtinfiyatlari.com/altin/almanya su an 204 diyor.
karam82
13 Ocak 2026, 23:44
Burda dahi kuyumcudan kuyumcuya fark oluyor ne zaman çıkmış onun dahi tarihini satın alırken göz ardı eden var.. satma ihtiyacın varsa bir kuyumcuya sorma derim satacağım çoksa, acil değilse hiç bozdurma derim en azından değer kayıp etmiyor..
selamlar
mustafa200222
18 Ocak 2026, 21:48
türkiyede kuyumcular altin satarkan yüksek fiyat ile kazik, altin geri alirken düsük fiyat ile kazik atiyorlar.
hele "alamanci" oldugunuzu anlarlar ise, hapi yuttunuz :-).
sonunda her taraftan kazik.
almanyada da kuyumcudan kuyumcuya biraz fark var. meblag yüksekse, en iyisi bir kac yere sormak.
burda https://canlialtinfiyatlari.com/altin/almanya su an 204 diyor.Alakası yok sen gidip fiyat sormazsan tabiki yakaladılar affetmezler ben genelde ayan döviz ve maydo sayfasına bakarak altın alıyorum değilse almıyorum genele dövüş satan yerlerde ekranda alış satış gösteriyor
Gesendet von meinem SM-N986B mit Tapatalk
Cengiz Bond
19 Ocak 2026, 08:32
Alakası yok sen gidip fiyat sormazsan tabiki yakaladılar affetmezler ben genelde ayan döviz ve maydo sayfasına bakarak altın alıyorum değilse almıyorum genele dövüş satan yerlerde ekranda alış satış gösteriyor
Gesendet von meinem SM-N986B mit Tapatalk
Sen Istanbul gibi büyük sehirlerden bahs ediyorsun herhalde.
anadoluda gittigim hicbir kuyumcuda ne döviz tablusu, ne altin fiyatlari asili idi :-).
3 kuyumcu 3 ayri fiyat söyledi satis icin (satis tanidigim -> kuyumcu).
@Birbey 3.1
Köln´de tanidik kuyumcuya sordum 5-10 € degise biliyor dedi. baska kuyumcularda farkli ola bilir.
Stutgart´da bulunan kuyumcunun Instragramda altin paylasiminda 21,00 € fark var.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.