Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Burun ameliyatı

W211
04 Aralık 2025, 20:18
Selam millet,

Sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum,burun ameliyatı olan varmi aramizda ve ameliyat nasıl geçti ve sonuc ne oldu
Ben az teretüt ediyorum acaba olsammi olmasammi
Scheidenwand düzlenecek olma sebebim uyku hapnesi var bende makina takiyorum geceleri bazan burnum tikaniyor hava alanirum uyku sersemligine hortumu cikariyorum sabah oluncada bacaklarim gitmiyor

Sizin tavsiyeleriniz nedir

Saygilar

garip_38
04 Aralık 2025, 20:45
slm öncelikle gecmis olsun benim hanim da ayni sorun vardi amaliyat oldu gayet iyi memmun birde dokdordan dokdora fark var iyi bir dr git derim

W211
04 Aralık 2025, 21:04
Bu zamanda iyi dokdormu kaldi hepsi devletin kölesi olmuş

Cevabin icin teşekkür ederim

Babacko
05 Aralık 2025, 11:26
Gecmis olsun. Ben de bu sebeplerden dolayı burun ameliyatı oldum. Doktorum süperdi. Ameliyat rahat gecti. Sonraki bir iki gün biraz zorlandım. Ama simdi rahat rahat nefes alabiliyorum çok şükür .
Ama geceleri aleti yine de kullanıyorum. Kulanmadigim zaman ertesi gün çok halsiz oluyorum maalesef .

Musti
05 Aralık 2025, 12:51
Dikkat et Scheidenwand ameliyatini doktorlar cok seviyor yapmayi iyi para kazaniyorlar ve counluklada gereksiz.

Haziran
05 Aralık 2025, 16:23
Benim esimde 3 defa amaliyat oldu su an hala sorunlu.Nezzle gibi burnunu cekiyor.
Oda horlamadan dolayi oldu ilk yapan doktor Türktü.Cok fazla parca almis ondan sonra iki defa daha oldu hala ama sorun devam ediyor.
3. Amaliyati Stuttgartta Marianhospital var onu tavisiye ettiler Stuttgarta gidip orda yaptirdik ama sonuc yine ayni. Simdi Amaliyatin ise yaramadigini isbat etmeye calisiyoruz.
Cok dikkatli olun iyi bir Doktora gidin.

nasip06
06 Aralık 2025, 10:33
Gecmis olsun. Ben de bu sebeplerden dolayı burun ameliyatı oldum. Doktorum süperdi. Ameliyat rahat gecti. Sonraki bir iki gün biraz zorlandım. Ama simdi rahat rahat nefes alabiliyorum çok şükür .
Ama geceleri aleti yine de kullanıyorum. Kulanmadigim zaman ertesi gün çok halsiz oluyorum maalesef .

Selam arakadasim zaten burun ameliyati ile uyku apnesinin alakasi yok bende burun ameliyati oldum ama halen resmed makinesini kullanyorum 15 senedir .

W211
06 Aralık 2025, 12:05
Teşekürler arkadaşlar,ct ye gittim sonra tekrar doktora ct de iyi cokmis yani Entzündung yok dedi suan lüzum yok dedim tikaniyorum geceleri dediki burun spreyi ile idare et neyse yapalim bakalim görecez

Babacko
10 Aralık 2025, 09:12
Teşekürler arkadaşlar,ct ye gittim sonra tekrar doktora ct de iyi cokmis yani Entzündung yok dedi suan lüzum yok dedim tikaniyorum geceleri dediki burun spreyi ile idare et neyse yapalim bakalim görecez

Burun spreyine dikkat et ama. Bizim burada onu devamlı kullanıp birakamayanlar var.