Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Togg almak istiyordum almanyada ne zaman satilmiyacak baslaniyor

mustafa200222
26 Eylül 2025, 17:44
Togg almak istiyordum. Almanyada. Nezaman geliyor almanyaya. Ve nerden sipariş verebilirim bilgisi olan arkadaşlar varmi

Gesendet von meinem SM-N986B mit Tapatalk

Cengiz Bond
26 Eylül 2025, 18:40
az kaldi, ayin 29. unda

mustafa200222
27 Eylül 2025, 08:57
az kaldi, ayin 29. undaTogg almak istiyordum. Almanyada. Nezaman geliyor almanyaya. Ve nerden sipariş verebilirim bilgisi olan arkadaşlar varmi

Kardeşim 2 yil yıldır kullanıyor memnun evde şart ediyor 1300,1400 tl eletrik faturası geliyor Aylık ortalama 3000 km yapıyor.

Cengiz Bond
27 Eylül 2025, 09:51
almanyada satis ayin 29. da basliyor dedim ya

buradan alabilirsin

https://www.togg.eu

Haziran
27 Eylül 2025, 20:23
Avrupa fiyatlari belli oldumu?

TFA1903
28 Eylül 2025, 11:58
Tahminen 50.000 Euro’dan başlar değer mi ?
Ama yarın öğreniriz zaten
Bence değmez eğer o kadar para verirsem giderim tanınmış bir Marka alırım
Bu benim kanaatim sonuçta adamlar yıllardan beri araba üretiyor ben yeterli tecrübeleri var

Sonuçta ben nasıl iş yerinde aldığım maaşın hakkını veriyorsam kazandığım paraya da maksimum karşılık isterim

Ama bizim millet bazı konularda farklı düşünüyor ve milliyetçilikten gidiyor iyi hoş ama kanaatimce yanlış düşünce sonuçta sen nasıl zorluk şartlarında o parayı kazanıyorsan o paranın da bir karşılığı olması lazım bir mal aldığında

Gesendet von iPad mit Tapatalk Pro

webci
28 Eylül 2025, 14:10
Tahminen 50.000 Euro’dan başlar değer mi ?
Ama yarın öğreniriz zaten
Bence değmez eğer o kadar para verirsem giderim tanınmış bir Marka alırım
Bu benim kanaatim sonuçta adamlar yıllardan beri araba üretiyor ben yeterli tecrübeleri var

Sonuçta ben nasıl iş yerinde aldığım maaşın hakkını veriyorsam kazandığım paraya da maksimum karşılık isterim

Ama bizim millet bazı konularda farklı düşünüyor ve milliyetçilikten gidiyor iyi hoş ama kanaatimce yanlış düşünce sonuçta sen nasıl zorluk şartlarında o parayı kazanıyorsan o paranın da bir karşılığı olması lazım bir mal aldığında

Gesendet von iPad mit Tapatalk Pro

Usta tabiki paranin karsiliginda sana hizmet verilmeli veya aldigin mal kaliteli olmali,bu konuda mutabikiz,,ben son 5 senedir bu almanyada paramin karsiligi bana verilmeyen cok kalitesiz mallar gördüm,,artik almanya 3.5 milletin gezdigi kaptikacti yuvasina dönüsmüs..händler ler neredeyse yarisi hilekar olmus..20 bin avroya araba aliyorsun ladekputt,fabrika cikisi araba aliyorsun otobanda yaniyor gerci bunun caresi var ama disarda gördügün arabalarin cogu hasta,cürüyor,,togg olayina herkes milliyetci duygularla yaklasiyor,begenirsin begenmessin,gider mercedes audi bmw alirsin,togg alirsin,nihayetinde parayi kazanan it gibi calisan bizleriz,togg aldiginda cebinden para cikiyor,sana para verilmiyor,milliyetci duygularla togg aldin diye basina taç takilmiyor yada devlet sana hediye vermiyor,paraciklar devletin kasasina gidiyor,oradanda dostumuz trumpin cebine..
Bence olaya milliyetci olarak degil bir alici olarak bakin..burada togg uzerinden siyaset yürütmekde yanlis,,bugune kadar olaya filistin uzerinden baktik gazzeyi kaybettik,sonucta hep halk kaybediyor,cebinizi vaadler doldurmaz,arin teri doldurur,bugun sokaklar professorlerle dolu herseyi biliyorlar ama agizlari acliktan kokuyor,kiskancliktan gurbetciye saldiriyorlar,,konuyu daha fazla dagitmadan benim görüsüm böyle..

PEKSANLITÜRK
28 Eylül 2025, 14:13
pe atam pizim neximizi pexenmessin?

HANI PU ARAPALAR ITAELIN TEN GELIR TERTINZ?

Simti turqunmu oltu?

webci
28 Eylül 2025, 14:18
pe atam pizim neximizi pexenmessin?

HANI PU ARAPALAR ITAELIN TEN GELIR TERTINZ?

Simti turqunmu oltu?

Usta sen bunlara kafani yorma,bizim millet yenilige kapali..bizim kafa tersden gidiyor,,biz devamli gelecegi degil gecmisde yasamayi seviyoruz,bu yuzden asla gelecegimiz umutlu olmayacak..venezuelali bir chie vardi galiba,demiski turkler asla mutlu olamayacsk ve demiski kölelerin mutlulugu özgürlüge düsmanliktir..

PEKSANLITÜRK
28 Eylül 2025, 14:46
zaten lafintan anlasilir turqe tusmanlihi.

webci
28 Eylül 2025, 14:55
zaten lafintan anlasilir turqe tusmanlihi.

Senin ülkendeki durumdan memnunmusun

PEKSANLITÜRK
28 Eylül 2025, 15:24
ne olmus watanima?

webci
28 Eylül 2025, 15:39
ne olmus watanima?

Usta bisey olmamis sadece cok normal bir soru,,üljenden yani azarbeycandan memnunmusun..her soruda kötülük aranmaz,,can azerbeycan hakkinda sadece guzel yazabiliriz..

PEKSANLITÜRK
28 Eylül 2025, 15:43
xazimtan anlamatunmu?

Serkinho
28 Eylül 2025, 20:55
Togg almak istiyordum. Almanyada. Nezaman geliyor almanyaya. Ve nerden sipariş verebilirim bilgisi olan arkadaşlar varmi

Gesendet von meinem SM-N986B mit TapatalkBiraz özen versek soru sorarken.

Burası Google değil. Sosyal medya haftalardır togg reklamıyla dolu.

Gesendet von meinem SM-S928B mit Tapatalk

feza
29 Eylül 2025, 10:15
TOGG fiyatlari aciklandi

T10X ve T10F

Versiyonlar
V1E RWD Standart Menzil² = 34.295 €
V1 RWD Uzun Menzil³ = 40.118 €
V2 RWD Uzun Menzil = 41.200 €

TOGG EU (https://www.togg.eu/tr)

Serkinho
29 Eylül 2025, 11:05
Fiat fena değil. Skoda 20k daha pahalı.
4390€ lojistik masrafinda abartmışlar.

Gesendet von meinem SM-S928B mit Tapatalk

Birbey 3.1
29 Eylül 2025, 21:49

Acelen ne almakda? Milliyerci duygular ile gaza gelme.

Bir ton para vereceksin. Ne doğru dürüst bayisi var, ne tamirhanesi. Siparişi bırak, daha bilgi alabilmek için Appine zorlan kayıt olmanı istiyorlar. Ayrıca arabanın uzun vaade kalitesini bilmiyorsun. Buradaki yollara tuz atılıyor. Küfün önüne 100 yıllık markalar tam olarak geçemiyor. Birde Kinderkrankheitlarını görmek lazım. Yedek parca nereden bulacaksın?

Bu servis mantığı ile bir kaç gaza gelmiş ülkücüden başka kimse almaz. Hele hele Almanlar hiç almaz. 35000-45000 Euro para vereceksin, karşında muatap yok.

Bizimkimler servis ağını kurmadan satmaya kalkıyorlar. Zaten serviş anlayışı konusunda bizim Türk şirketleri çoğu zaman negatif. Sunexpressden, Pegasusa, Digitürk'den aklınıza ne gelirse. Biraz servisi iyi olan THY. Başkada yok. Bizde daha maalesef beyaz eşya al, tam randumanlı çalışmasın, bunlar böyle deyip kaçan servis mantığı var.

Para cebinye kudurduysa al. Mantık ise önce bir bekle der. Aradan 4-5 yıl geçmeli. Servis ağı falan kurulur kaliteli servis olursa ancak ozaman.

Bir araba farbikası randımanlı çalışması için yılda 200.000 araç en az satması lazım. Türkiye'de bile sırf 70.000 yeni satıldı. Bunun içinden Jandarm, Polis gibi devlet kurumunu çıkar, okadarda yok.

Cengiz Bond
29 Eylül 2025, 23:46
@ Birbey

100 yillik markalar küfün önüne gecmesini biliyorlar, ama gecmek istemiyorlar, cünkü her centin pesindeler

servis app üzerinden yapilir, ayni tesla gibi, istedigin yerden araba aliniyor ve servis/tamirden sonra geri birakiliyor.
sen hic tesla tamirhanesi gördun mü? yok cünkü.

gecen ay memlekete gittim, ilcede (nüfüs 2500 gibi) onlarca togg vardi, 15 hanelik köyde 2 tane togg vardi.
hepsi cok memnunlarmis.

bende sürdüm, konforu fena degil, ici premium olmasa da, hyundai veya (ucuz) fransiz arabasi gibi sayilir. kullanilan plastikleri ve renklerini begenmedim.
hele direksiyon rengi ve dügmeleri kalitesiz görünüyor, ama sahipleri biz alistik diyorlar. bozulan birsey yokmus.
dis görünümü ve renkler cok basarili bence.

simdi biz tabii asirlardir mercedes/bmw/audi/porsche kullanicisi gözüyle bakiyoruz arabaya, o yüzden biraz dandik gelebiliyor.

elektrikli araba almak istesem düsünürdüm belki, ama simdilik dizel ile devam benim icin :-)

fantoma
07 Ekim 2025, 09:40
https://www.instagram.com/reel/DPL7_OaDMBQ/?hl=tr

deniz2000
25 Aralık 2025, 15:23
bugüne kadar 53 tane satilmis almanyada nerde o togg cikar cikmaz alicam diyenler?

Musti
25 Aralık 2025, 16:24
bugüne kadar 53 tane satilmis almanyada nerde o togg cikar cikmaz alicam diyenler?

Hic gülesim yoktu :D
Is paraya bakinca kayboldular

Cengiz Bond
25 Aralık 2025, 17:00

duyduguma göre zaten 53 tane gelmis almanyaya ve hepsi satilmis.
sirada bekleyenler varmis, duydugum bunlar.

elektrikli araba istesem, alirdim bir togg.

deniz2000
25 Aralık 2025, 17:41
duyduguma göre zaten 53 tane gelmis almanyaya ve hepsi satilmis.
sirada bekleyenler varmis, duydugum bunlar.

elektrikli araba istesem, alirdim bir togg.

Almanya’ya ilk gönderilen / planlanan araç ~100-1 000 adet ihracat hedefi / gönderimi
CNBC-e

Almanya’da satışa hazırlanan araç sayısı ~1 000 adet
Trbusiness

Gerçekleşen satış / tescil (2025’e kadar) ~53 adet
BoldMedya

usta Almanya’ya yüzlerce araç gönderilmiş / gönderilmesi planlanmış olsa da, gerçekleşen satış / tescil sayısı şu ana kadar çok düşük kalmış
hani burda araba ciksin hemen alicam diyenler demekki almamis

insallah yok satarlarda, ben sahsen gurur duyarim birde isterimki ana vatanda daha ucuza satilsin

Cengiz Bond
25 Aralık 2025, 17:53
hedef veya plan baska, asil gelen ve satilan baska.
benim duydugum, mevcut araclarin hepsi satilmis.
gidip kendim saymadim:-).

deniz2000
25 Aralık 2025, 19:10
hedef veya plan baska, asil gelen ve satilan baska.
benim duydugum, mevcut araclarin hepsi satilmis.
gidip kendim saymadim:-).

baska almak istiyen varsa,alabilir Teslimat başlangıcı Ocak 2026’da planlanıyor.

Selcukhan
17 Şubat 2026, 06:59
İstemezük istemezük, sadece çamur ataruk… alman yapsın biz sürelim, yeter! Ne gerek var. Biz Fındık, pamuktan devam…!!!