Orijinalini görmek için tıklayınız : kesin dönüsgl
batum
22 Eylül 2025, 22:14
konu başliginda yazdigim gibi
kesin dönüs yapmak istiyorsaniz 1000 kere düşünun, cübkü memleket gercekden texas glbl
Herkes aklinca mafya
ne kural ne kanunlari takan var,kelle koltukta yasiyorsunuz
illkaki dönmek istiyorasniz
dag başinda bir ev yapdirip yaşayin
Ben 5 aydir burdayim ( istanbul), para pul oldugu halde almanyadan beter
ot gibi yaşiyoruz
11 yasinda almanyaya geldilmdi, yaş 60 oldu ,en büyuk hayalim olmeden once tr ye donmek ve burda huzurlu bir sekilde olmekdi
Buralarda hersey bombok
3-4 hafta izinde goruldugu gibi degll bu ulke
Aci ama gercek
Haziran
23 Eylül 2025, 00:35
Aynen 2022 de bende gittim 7 ay kaldim, deneyimledim.
Ve tekrar geri döndüm.
Insana saygi yok.
Hayvana, dogaya saygi yok.
Ekonomi kötü
Herkes nasil dolandiririm derdinde
Cogu insan mutsuz
Isini düzgün yapan yok.
webci
23 Eylül 2025, 01:07
Turkiye deki en büyük problem ahlaksizlik ve sahsiyet cöküntüsü..
Turkiye benim bildigim eskidende parasiz ve culsuzdu,yine parasiz ve culsuz..insanlar birbirlerinin malina parasina göz dikmis durumda..
Yeralti kaynaklari bulduk refaha kavusamadik,ekonomiyi kaptirdik hala ele geciremedik,kültürümüzü kaptirdik hala ele geciremedik,
Ülke bizim, icinde yasiyoruz ama gözümüz disarda,cözüm kapagi avrupaya atmak,,üniversiteler cogaldi,beyni calisan gencler azaldi..
Ülke acikhava timarhanesine dönmüs,herkes hakim olmus,adaleti kendi sagliyor,mafyalar türemis,parayi veren düdügü caliyor,insanlik ölmüs,komsuluk yerin dibine batmis,,hakkiyla,dolandirmadan zengin olan kalmamis,ama artilarimizda var,abd dostumuz ozellikle trump,ab kardesimiz bizi ab ye alacak,gazzeye yardim ediyoruz,aclari ölümden kurtariyoruz,bu yuzden almanya,abd bizi kiskaniyor,ayrica dünya lideri de bizde..
Son olarak hayal kurmayi ve kurusikiyi iyi beceriyoruz,,sayet avrupa bizi ab ye alirsa avrupali milletlere ahlak dersi veririz..onlarda biliyorki,bir turk dünyaya bedel..
Benimde bazi konularda savundugum ve guvendiklerimde vardi ams gazze kurusikilarindan sonra pes ettim,,belli birzaman sonra kurusikilarda tükenir ve don kilot ortada kalinir..
deniz2000
23 Eylül 2025, 08:25
ben burda bir kac sene evvel yazmistim. bu iyi günlerimiz diye bekleyin görüceksiniz
neler olucagini demistim. burda birkac kisiylede papaz olmustuk simdi görsünler neler oldugunu.
Birbey 3.1
23 Eylül 2025, 12:00
İyi güzelde İstanbul'un durumunu bilmek için önce denemeye gerek yokki. Hergün görüyoruz. İstanbul'un köylerinde olsa, misal Polonezköy falan okay, ama normal semtlerde mecbur kalmak için dönülmez.
Eş dost falan güzelde, ama dönüyorsanız küçük yerlere döneceksiniz. Küçük yerlerde herşey daha uygun.
Türkiyemiz son 30 yılda kötüye gitti hep. Bir silah sanayimiz ve biraz yollarimiz iyiye gitti. Misal bizim Uşak'da su akmiyor neredeyse artık. Devlet altın var diye cevrenin anasını ağlattı. Kanadalı altın madeni Uşak halkının bir günlük tüm suyunu harcıyor.
Halkada kızamıyorsun. Sistem bozuk. Herkes geçinebilmek için bir birini çarpma peşinde.
ken_guen
23 Eylül 2025, 19:01
Ne yazıkki bunlar dahaa çooook iyi günler.. Çok daha sıkıntılı günler gelecek....:(
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.