Orijinalini görmek için tıklayınız : E devlet iki asamali giris (soru)
meyas
27 Haziran 2025, 16:47
Slm e devlet kullanimda tapu bilgilerine ulasamiyorum iki asamali giris yaziyor bunu nasil kaldira bilirim eskiden direkt tapu bilgilerini gösteriyordu caresi varmi
.onur
27 Haziran 2025, 17:57
Sen de iki aşamalı aktif yap email adresini ve telefon numarası ile okeyle
murat39
27 Haziran 2025, 18:36
E devlet güvenlik acisindan iki asamali güvenligi sart koydu.
Giris sifreleri zayif sa onu degistirmenizi mecbur tutuyor.
Onur ustanin yazmis oldugu sekil.Bilgilerini girersen. Iki asamali güvenlik ayarina.Senin icin de daha iyi olur.
Girislerde problem yasarsaniz.
Mail adresiniz ve Türkiye-Telefon numaraniz üzerinden bilgilerinizi veriyorsunuz.(Ilk atdive erderken Türk karti takili olmasi gerekiyor.Sonrasinda Türk karti takili olmasa da kapali da olsa Telefon un Kaydiyla taniyor. Alman Telefon Nr. olmuyor.)
Onay kodlariyla gerceklik oldugunu tasdikliyorsunuz.
Bir de size bircok 10 kadar sifre ler bölümü var onu iyi saklayin.Acil giris kodu.Size özel.
Sisteme giremezseniz.Telefon degisir.Sifreniz kitlenir...Konsolosluga veya ugrasmaya gerek kalmadan bu sifrelerle giris saglarsiniz.Problem aninda.
Bir baskasi sizin E devlet sisteminize girmek istese size bildiri geliyor.Siz Kayitli olan telefondan onay vermezseniz E devlete giris saglanmiyor.
PC den girmek isteseniz siz de olsaniz sifreniz dogru olsa bile, Sistemde kayitli olan Cep Telefon Ap den onay vermeniz gerekiyor.O zaman giris yapabilirsiniz.
Bu iki güvenli sistem esasinda Ebay olsun. Amazon olsun yapmaniz gereken bir olay.Biraz daha güvenlik sagliyor.
Videolari izlemenizde fayda var.
https://www.youtube.com/results?search_query=e+devlet+iki+a%C5%9Famal%C4%B 1+do%C4%9Frulama
Kumgibi
12 Temmuz 2025, 12:40
ayni sorun benimde dün basima geldi.Birtürlü iki asamali olayi cözemedim.Oysa almanya daki Telefon numaram ve email adresim Onaylandi!Türk telefon hattim yok...
Telefonla dogrula diyorsun sonuc bu: e-Devlet Kapısı mobil uygulamasını kullanarak kimlikle telefon numarası doğrulaması yapabilmeniz için çipli kimlik kartınızın olması gerekmektedir
hOrOz
12 Temmuz 2025, 13:03
ayni sorun benimde dün basima geldi.Birtürlü iki asamali olayi cözemedim.Oysa almanya daki Telefon numaram ve email adresim Onaylandi!Türk telefon hattim yok...
Telefonla dogrula diyorsun sonuc bu: e-Devlet Kapısı mobil uygulamasını kullanarak kimlikle telefon numarası doğrulaması yapabilmeniz için çipli kimlik kartınızın olması gerekmektedir
iki aşamalıda cep telefonuna e-devleti app yükleyip
Girmek isteyince ya önce barcode okut diyor veya ekrana bir onay penceresi açılıyor
Ekrandaki mesajı onaylarsan E-Devlete giriş yapabiliyorsun
Benimde Alman O2 numaram kayıtlı, Telekom numaram devredışı kaldı
Yapılan hatalar genellikle dikkatlice okumadan veya düz mantık Türk anlayışı ile yapılan işlemler.
Kumgibi
12 Temmuz 2025, 15:44
e devlet app indirip yükleyip actim
Normal kimlik numara sifre ve güvenlik kodu VAR asagida ayni sayfada mobil onay,karekod okut var
senin dedigin bu sayfa gelmiyorki:Girmek isteyince ya önce barcode okut diyor veya ekrana bir onay penceresi açılıyor
Ekrandaki mesajı onaylarsan E-Devlete giriş yapabiliyorsun Demissinde
NASIL?
....
.onur
14 Temmuz 2025, 18:30
Ekrandaki karekodu okudurken E devlete kayıtlı telefonla oku durması gerek eğer yabancı telefon şebekesi kayıtlıysa örneğin Almanya hattı kayıtlıysa hata verebilir mutlaka Türk hattı olması gerek
batum
15 Temmuz 2025, 16:49
Cipli kimlik ile sorunsuz olur
Bende mavikart oldugu icin olmuyordu
Dün tr de postaneye gittim
Görevliye mavikarti verdim
onay kodu geldi
1 Dakika sürmedi
Olay bu kadar basit
macomen
26 Ekim 2025, 22:01
Cipli kimlik ile sorunsuz olur
Bende mavikart oldugu icin olmuyordu
Dün tr de postaneye gittim
Görevliye mavikarti verdim
onay kodu geldi
1 Dakika sürmedi
Olay bu kadar basit
Mrblar,iki asamali giris olmayinca tapu bilgilerine ulasilamiyor,e-devlette Almanya telefon numaram kayitli,iki asamali girisi aktif yapmak icin ögrendigim kadariyla yeni tip chipli emavi kartlar gerekliymis,trdeyken aklima gelmedi mavi kart degistirmek, burda konsolosluktan randevu aldim bunun icin.
atsiz77
26 Ekim 2025, 22:06
macomen Yeni kimlik kartına ilave olarak Türkiye Hat Numarası gerekiyor diye hatırlıyorum.
Benim alman numarası ile olmamıştı, Türk mobil hat numarası ekleyip aktif etmişti
macomen
26 Ekim 2025, 22:10
E devlet güvenlik acisindan iki asamali güvenligi sart koydu.
Giris sifreleri zayif sa onu degistirmenizi mecbur tutuyor.
Onur ustanin yazmis oldugu sekil.Bilgilerini girersen. Iki asamali güvenlik ayarina.Senin icin de daha iyi olur.
Girislerde problem yasarsaniz.
Mail adresiniz ve Türkiye-Telefon numaraniz üzerinden bilgilerinizi veriyorsunuz.(Ilk atdive erderken Türk karti takili olmasi gerekiyor.Sonrasinda Türk karti takili olmasa da kapali da olsa Telefon un Kaydiyla taniyor. Alman Telefon Nr. olmuyor.)
Onay kodlariyla gerceklik oldugunu tasdikliyorsunuz.
Bir de size bircok 10 kadar sifre ler bölümü var onu iyi saklayin.Acil giris kodu.Size özel.
Sisteme giremezseniz.Telefon degisir.Sifreniz kitlenir...Konsolosluga veya ugrasmaya gerek kalmadan bu sifrelerle giris saglarsiniz.Problem aninda.
Bir baskasi sizin E devlet sisteminize girmek istese size bildiri geliyor.Siz Kayitli olan telefondan onay vermezseniz E devlete giris saglanmiyor.
PC den girmek isteseniz siz de olsaniz sifreniz dogru olsa bile, Sistemde kayitli olan Cep Telefon Ap den onay vermeniz gerekiyor.O zaman giris yapabilirsiniz.
Bu iki güvenli sistem esasinda Ebay olsun. Amazon olsun yapmaniz gereken bir olay.Biraz daha güvenlik sagliyor.
Videolari izlemenizde fayda var.
https://www.youtube.com/results?search_query=e+devlet+iki+a%C5%9Famal%C4%B 1+do%C4%9Frulama
Mrb arkadasim,yazinda Almanya hatti telefon olmuyor diye yazmissin,Benim edevlette önceden Tr numarasi kayitliydi,Alman hattiyla numarayi degistirdim,hatta smsle onay kodu bile geldi.ama cift asamali girisi henüz denemedim,yeni emavi kart alinca deniycem,slmlar
garip_38
26 Ekim 2025, 22:32
benim E-devlet de alman numarasi var oluyor sorun yok.
macomen
24 Aralık 2025, 22:54
benim E-devlet de alman numarasi var oluyor sorun yok.
Arkadasim bendeki edevlet app tede Almanya tel no kayitli suan,yalniz iki asamali giris aktiv olmayinca edevleti tam kullanamiyorsun,mesela bir tapu bilgilerimi göremiyorum,benim merak ettigim yeni emavi kartlarla iki asamali giris oluyormu?ben degistirdim henüz gelmedi.konsolosluga almaya gittigimde orada soracagim.
Saygilar
garip_38
24 Aralık 2025, 23:21
ben kendim yaptim iki asamaliyi önceden tapu gorunmuyordu iki asamayi yaptim suan görünüyor tapu emekliligim kac para alacagim hepsi görünüyor.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.