Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiyede(izinde) 1aylik internet Lebara internet

Hamza T
03 Haziran 2025, 20:50
Slm arkadaşlar türkiyede Lebara Prepaid internetini kullanan oldumu varsa türkiyede interneti 1aylik geçici kullanmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

fatih18
04 Haziran 2025, 07:43
Telefonun destekliyorsa al bir 5€ E sim yeterli ..
Istersen Mobimater appini kur hangi ülke icin istiyorsan Esimi yükle .
Ihtiyac olursa Hosgeldin Coupon Code da yazayim, yükledigin kadar da Bonus alirsin ve bir dahaki seferde kullanirsin .

batum
04 Haziran 2025, 13:23
Tr de Hazirkart al daha iyi ve ucuz

lebaradan aldigin 5-10 gb 4G ile cabuk biter
daha pahaliya gelir

Arabayla geliyorsan lebara yol icin iyi ama Tr de pahaliya patlar sana

Kumgibi
04 Haziran 2025, 13:32
TÜRKIYE DE 1 ay kalicaksan bencede hazir kart al kullan at
sirbistan icin eskiden al-kullan yapiyorduk simdi passaport kayit falan olmadan vermiyorlarmis?

Birbey 3.1
06 Haziran 2025, 10:48
Herkese mutlaka Türkiye bir cep numarası lazım. Bankada bir işin olsun, yada randevu al hastanede herkes bir cep numarası istiyor. Cep numarasız bir çok işi halledemiyorsun.

Benim Turkcell var. 12 ay hiç birşey yüklemezsen hat iptal oluyor. Turkcell Appinden hattın ne zaman iptal olacagini görebiliyorsunuz. Alman kredi kartı ilede yükleme oluyor.

Yok lazim degil derseniz esimler var sınırsız. Üç hafta 42 Euro. Sınırsız olduğu için hotspot acıp tüm aile kullanmış olur.

Sırbistan için Airola tavsiye ederim. Gutscheincode yerine MEHMET yazarsanız gözüken fiyatdan %15 daha düşüyorlar.

Turkcell Türkiye hattı olanlar Türkiye'deki paketlerini Sırbistandada kullanabiliyorlar. Extra hattın Avrupada geçerli paketi var. Ama 1 gün 300 TL.

Mutlaka Vodafone ve TurkTelekom'unda Avrupa paketi vardır.

hekimoglu
06 Haziran 2025, 19:59
Sirbistan icin sinirda alinan kartlarla bu sene sorun yasanacaga benziyor, ben ayyildiz prepaid karti aldim 10€ guthaben var icinde kart su an indirimli 4,99€. Option Türkei internet M 6 GB paketi var 9,99€, Sirbistan ve Kuzey Makedonya dahil AB ülkeleri ve Türkiyede kullanilabiliyormus. Nasipse sali günü yola cikacagim bir denicem bakalim.

arapkarizma
07 Haziran 2025, 14:21
Sirbistan icin sinirda alinan kartlarla bu sene sorun yasanacaga benziyor, ben ayyildiz prepaid karti aldim 10€ guthaben var icinde kart su an indirimli 4,99€. Option Türkei internet M 6 GB paketi var 9,99€, Sirbistan ve Kuzey Makedonya dahil AB ülkeleri ve Türkiyede kullanilabiliyormus. Nasipse sali günü yola cikacagim bir denicem bakalim.

Hayirli yolculuklar sagsalim gidin gelin insallah

Birbey 3.1
07 Haziran 2025, 16:10

6 gb anca cocksuz gidiyorsan yeter. Ben yolda her zaman Türk radyoları dinliyorum. Biraz olsun degisiklik oluyor. Özellkikle Kral FM, Radyo 7 ve Turkuaz Efsane tavsiye ederim.

hekimoglu
07 Haziran 2025, 23:29
6 gb anca cocksuz gidiyorsan yeter. Ben yolda her zaman Türk radyoları dinliyorum. Biraz olsun degisiklik oluyor. Özellkikle Kral FM, Radyo 7 ve Turkuaz Efsane tavsiye ederim.

sirbistan ve kuzey makedonya disi ülkelerde bizim almanyada kullandigimiz internet paketleride kullanilabildiginden sadece o iki ülke icin 6 gb bana yeterli hatta artar bile artanida Türkiyede kullanabilirim, ayyildiz karti icin karar verecek olanlar icin ihtiyac halinde 6 gb tan daha yüksek paketlerde var, radyo tavsiyelerin icin tesekkür ederim, ise yarar mutlaka.

bambumbam
08 Haziran 2025, 00:06
Arkadaşlar mtel olayini inceleyin bide 30€ aylik aylık çıkışlı hem Almanya hem Sırbistan hem Türkiye de gecerli

https://www.mtelgermany.de/storage/file-manager/LEGAL/Q1%202025/Produktinformationsblatt_MTEL_WELT_100_Ohne_Bindun g%20v1.0.pdf

AYLIK cikis yapmaniz gerekiyor tabi ve ozaman da fiyat 30 € Oluoyr Aylik
https://www.mtelgermany.de/mobile-tariffs/mtel-welt-100/67ee733ffdab8876ea01a823

soru sordum kendilerine Aktiv ettikten sonra
Ayni hemen de cikis verebilirmiyim diye
Cevab:
https://ibb.co/HpYQT0qz

internet de cogu kisi menmun degil Yorumlar: '
https://de.trustpilot.com/review/mtelgermany.de

Birbey 3.1
09 Haziran 2025, 01:23
30 Euroya fena degil. Turkcelle baktim 100 GB alsam, 1550 TL geliyor. Bu 1350 TL gelmiş oluyor. Sırbistanda içinde. Ama Türkiye sağı solu aramak icinde 150 dk. görüsme paketi 150 TL. Yani hemen hemen aynı paraya geliyor. Ama Sırbistanı beleşe getirmiş olunuyor.

Burada önemli olan çıkışı sorunsuz birşekilde tek tıklama ile Appde verebiliyormuyuz.

Ama Bewertunglar aşırı kötü. Coğu kişide ödediği halde çalismiyor.

hekimoglu
12 Haziran 2025, 19:03
Ayyildiz sim kartini sirbistanda test ettim, sorunsuz kullaniliyor. Gece yolculugunda sirbistan girisinden cikisina kadar radyo dinledim 400 mb harcadi,hatta yanimdaki arkadasin telefonunuda mobile hotspotla bagladik, 6GB dan geri kalanini simdi Türkiyede kullaniyorum, kalan okadar dayanmaz ama 30 gün süresi var. 4 haftaligina izine gidenler yeni paket tanimlamadan gidis ve dönüste ayni paketi kullanabilir.

Sirbistan, makedonya ve Türkiyede (ab ülkeleri dahil) kullanilabillecek bu internet paket olarak degil, Zusatz-Optionen olarak tanimlaniyor ve öncesinde paket almaya gerek yok.
6GB 9,99€
12GB 14,99€
30GB 29,99€
60GB 49,99€

prepaid sim karti ayyildiz sitesinde 4,99€, icinde 10,00€ guthaben var.

kisa not: Bulgar gümrügünde corba parasinin adi "arabada ekmek varmi" ya dönmüs bilginize, olsa biz yeriz dedik :)

bambumbam
14 Haziran 2025, 19:19
30 Euroya fena degil. Turkcelle baktim 100 GB alsam, 1550 TL geliyor. Bu 1350 TL gelmiş oluyor. Sırbistanda içinde. Ama Türkiye sağı solu aramak icinde 150 dk. görüsme paketi 150 TL. Yani hemen hemen aynı paraya geliyor. Ama Sırbistanı beleşe getirmiş olunuyor.

Burada önemli olan çıkışı sorunsuz birşekilde tek tıklama ile Appde verebiliyormuyuz.

Ama Bewertunglar aşırı kötü. Coğu kişide ödediği halde çalismiyor.

ben risiko ya giurecem emaille cok yazistim sonuc

Sehr geehrter Herr xxxxx,

Vielen Dank für Ihre Nachricht. Wir verstehen Ihre Anfrage vollkommen.

Bitte beachten Sie, dass der Versand der SIM-Karte in der Regel 1 bis 3 Werktage dauert.

Wir empfehlen Ihnen jedoch, die SIM-Karte einige Tage vor Ihrer Reise zu aktivieren, um sicherzustellen, dass alle Einstellungen korrekt sind und alles reibungslos funktioniert.

Sie haben also genügend Zeit, eventuelle Fragen oder Anpassungen rechtzeitig vorzunehmen.

Wenn Sie weitere Fragen haben, sind wir gerne für Sie da.

Mit freundlichen Grüßen,

Nxxxx

Kundendienst : +49 15 310 310 310

E-Mail: [email protected]

Internet: www.mtelgermany.de

Sehr geehrter Herr xxxx,

Vielen Dank für Ihre Nachricht.

Wir bestätigen Ihnen, dass die Kündigungsfrist 30 Tage beträgt.

Wenn Sie die Anfrage zur Kündigung am 18.07.2025 stellen, wird der Vertrag am 17.08 oder 18.08. mit einer kleinen Abweichung gekündigt werden.

Für weitere Fragen stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung.

Mit freundlichen Grüßen,

MTEL Deutschland Team

Lxxxxxx

Kundendienst : +49 15 310 310 310

E-Mail: [email protected]

Internet: www.mtelgermany.de

talo176
14 Haziran 2025, 22:31
eSim.sm sinirsiz internet 50€

sahin66
15 Haziran 2025, 14:23
selam arkadaslar Allah nasip ederse önümüzdeki ay izine ucakla gidiyorum.ben burdan 30 gb ayyildiz almak istiyorum.izine gittigimde genellikle türkcell aliyordum,bu sene ayyildizi denemek istiyorum bu konuda tecrübeli olan arkadaslar tavsiye verebilirmi?tavsiye edermisiniz kullanimi nasil

Birbey 3.1
15 Haziran 2025, 23:37
Türkiye'de kendi numaran şart. Ne hastanede işlem yapabiliyorsun, nede bankada hesap acabiliyorsun.

mustafa200222
18 Haziran 2025, 10:22
Türkiye'de kendi numaran şart. Ne hastanede işlem yapabiliyorsun, nede bankada hesap acabiliyorsun.Bim çel Alirsaniz işinizi görür paketler var yükleme yapabiliyorsunuz netz Türk telecom iyi İnterneti yok hızlı değil ama idare eder kullaniyorum

Gesendet von meinem SM-N986B mit Tapatalk