Orijinalini görmek için tıklayınız : Polis elimdekini telefon sanıp ceza verdi
Serseri
30 Mart 2025, 22:15
Slm arkadaşlar 2 gün önce 50 km lik yolda giderken ileride elinde mobil radarla duran polisler durdurdu ve dediki 50 metre geride duran ve saklanan polis memuru sağ elimde Handy gördüğünü bildirmiş onun için beni durdurduklarini söyledi , bende elimdekinin Handy değil , haneye benzeyen Handy Halterung vardı ona bakıyorken görmüştür dedim , ve polise Handy Halterungu gösterdim yinede inanmadılar ve bana eve mektup gelecek o zaman gider itiraz edesin dediler 100 Eu ve 1 puan gelir dediler , benim Rechtschutzum var , itiraz etsem acaba birsey elde edebilirmiyim? Halterungen resmini buraya yüklemek istedim ama beceremedim
Tamamda elinde cep telefonu var sayalim,kulagina goturmus olman lazim,tel ediyor olmus olman lazim,,tel ettiysen saniye ve dakkasi telde belli oluyor olmasi lazim..
Bu ne lahana tursusu..
Axrica ispatimi varki,ondeki polis yalan soylemis veya elinde tel degilde badka bir sey olmus olabilir ,bunu gormus olabilir..
Ben simdi senin elinde tel var arabada kullandin desem ama sen tel kullanmamis olsan,simdi bu telefon etmis mi oluyorsun demek oluyor .
Luzumsuz isler..
Tabi sen ne yaptigini daha iyi bilirsin..
Bence avukata versen bos yere zaman kaybin olmus olur yani birsey cikmaz..
Tabi isin icinde baska bir is yoksa..
Nedense senin cok acaib islerin var..
Gerci boyle seyler hepimizin basina gelebilir..
Tamamda elinde cep telefonu var sayalim,kulagina goturmus olman lazim,tel ediyor olmus olman lazim,,tel ettiysen saniye ve dakkasi telde belli oluyor olmasi lazim..
Bu ne lahana tursusu..
Axrica ispatimi varki,ondeki polis yalan soylemis veya elinde tel degilde badka bir sey olmus olabilir ,bunu gormus olabilir..
Ben simdi senin elinde tel var arabada kullandin desem ama sen tel kullanmamis olsan,simdi bu telefon etmis mi oluyorsun demek oluyor .
Luzumsuz isler..
Tabi sen ne yaptigini daha iyi bilirsin..
Bence avukata versen bos yere zaman kaybin olmus olur yani birsey cikmaz..
Tabi isin icinde baska bir is yoksa..
Nedense senin cok acaib islerin var..
Bence itiraz hakkını kullan kullanmazsan direkt suçu kabul etmiş olursun
Bundan yıllar önce akşam üstü idi .. Bir telefon geldi ben konuşmadım sadece kim aradı diye baktım .
Dışarısı karamıştı tabiki telefonun displayin ışığı açıldı ..
Polise durdurdu konuşmadım dedim sadece displaye baktım dedim
Konuşmana gerek yok eline alman yeterli dedi
Allah tan o zamanlar cezalar o kadar yüksek değildi 25€ bir cezamı ne gelmişti ..
Haziran
30 Mart 2025, 23:53
Arkadaslar elimizdeki handylerde ekran var.
Illaki kulagimiza götürüp konusmamiz sart degil.
Birini aramis veya telefon gelmis acmis olmamiz sart degil.
Telefonda video bakmis, whatsapdan nachricht okumus veya gelen bir resme bakmis olmakta
telefonla ilgilenmek anlamina gelmiyormu?
Yani araba sürerken dikkatin baska yöne kaymasi unsuru olusmus olmuxormu?
Bilmedigim icin soruyorum.
O halde cebi ele aldiysak bile polis hakli..
Ozaman bu arkadas haksiz olmus oluyor..
Birbey 3.1
31 Mart 2025, 09:37
Slm arkadaşlar 2 gün önce 50 km lik yolda giderken ileride elinde mobil radarla duran polisler durdurdu ve dediki 50 metre geride duran ve saklanan polis memuru sağ elimde Handy gördüğünü bildirmiş onun için beni durdurduklarini söyledi , bende elimdekinin Handy değil , haneye benzeyen Handy Halterung vardı ona bakıyorken görmüştür dedim , ve polise Handy Halterungu gösterdim yinede inanmadılar ve bana eve mektup gelecek o zaman gider itiraz edesin dediler 100 Eu ve 1 puan gelir dediler , benim Rechtschutzum var , itiraz etsem acaba birsey elde edebilirmiyim? Halterungen resmini buraya yüklemek istedim ama beceremedim
Elindeki Halterunglan araba sürmenin mantığını nasıl açıklayacan? Sen polis olsan, sana aynısı desen, sen inanırmısın?
Arkadaslar elimizdeki handylerde ekran var.
Illaki kulagimiza götürüp konusmamiz sart degil.
Birini aramis veya telefon gelmis acmis olmamiz sart degil.
Telefonda video bakmis, whatsapdan nachricht okumus veya gelen bir resme bakmis olmakta
telefonla ilgilenmek anlamina gelmiyormu?
Yani araba sürerken dikkatin baska yöne kaymasi unsuru olusmus olmuxormu?
Bilmedigim icin soruyorum.
aynen .. Hollanda da cezası 430€ geçen seneye kadar 380€ du
Otobanlarda cep telefonu kullanımı tespit etmek için otomatik radar tesisatı döşüyorlar
Hollanda yeni cezalar
20 km/h auf der Autobahn zu schnell fahren: Das Bußgeld steigt von 196 Euro auf 216 Euro (in Deutschland: 88,50 Euro)
20 km/h innerhalb geschlossener Ortschaften zu schnell fahren: Das Bußgeld steigt von 219 Euro auf 240 Euro (in Deutschland: 98,50 Euro)
Park- und Halteverstöße: Hier steigt das Bußgeld von 110 Euro auf 120 Euro an (in Deutschland: bis zu 110 Euro)
Autofahren ohne Anschnallen: Dieses Vergehen kostet nun 180 Euro statt der bisherigen 160 Euro (in Deutschland: 30 Euro)
Fahren bei Rot: Hierfür werden mindestens 300 Euro (bisher 280 Euro) Bußgeld fällig (in Deutschland: bis zu 388,50 Euro)
Handyverstoß: Wer ohne eine Freisprecheinrichtung mit Handy am Steuer telefoniert, muss statt der bisherigen 380 Euro nun 420 Euro Bußgeld bezahlen (in Deutschland: bis zu 228,50 Euro)
Haziran
01 Nisan 2025, 08:14
Evet bunu bende duydum.
Artik Yapay Zek destekli yeni Kameralar kurulacakmis.
Yani Handyi elinize alip sadece ekranina baksaniz dahi bu Kameralar durumu algilayip Cezayi basacaklarmis!
Serseri
22 Nisan 2025, 10:52
Ya Halterung yeni almıştım 10-15 dakika önce sürerken elime alıp söyle kısaca bakıyordum, tam o esnada saklanan polisin yanından geçmişim 50 km ile polisin elimdekini körmesi 1 saniye bile değildir çünkü duran birinin yanından geçiyorsun, bugün Halterungu elime aldım ve arkadaşıma arabanın sağına geçip 5-6 metre ilerden resim çektirdim, dün mektup geldi polisten 128€ ve 1 puan gelecek diye bende suan avukat arıyorum iyi bir avukat bulursam resimlerle avukata gidecekm, ben Düsseldorf ta kalıyorum
( acabatanidiginiz bir avukat varmi bu konu ile alakalı )
webci
22 Nisan 2025, 16:44
Düsseldorfda königsalle de var saglam bir avukat ama pahalidir,,yalniz her auftrag almaz,,bir araman lazim..
Ismi Ambuhl..google ver bulursun..
Ama sen zaten suclusun neyini kurtaracak,bende cok ugradiyorum arabada ceple,halterung var ama dikjat etmek lazim..
Belediyelerin kasasi bosaldi,iyi avlanmalari lazim..
Waldowski • Stünkel • Arendt & Partner GbR
Praxis Düsseldorf
Königsallee 31 | 40212 Düsseldorf
fon 0049 (0) 211 3 23 05 55
dadaloglu3865
22 Nisan 2025, 19:43
iki polis varmış sense teksin hiçbir şansın yok elinde olmasa dokunmak da aynı
hOrOz
22 Nisan 2025, 21:01
Ya Halterung yeni almıştım 10-15 dakika önce sürerken elime alıp söyle kısaca bakıyordum, tam o esnada saklanan polisin yanından geçmişim 50 km ile polisin elimdekini körmesi 1 saniye bile değildir çünkü duran birinin yanından geçiyorsun, bugün Halterungu elime aldım ve arkadaşıma arabanın sağına geçip 5-6 metre ilerden resim çektirdim, dün mektup geldi polisten 128€ ve 1 puan gelecek diye bende suan avukat arıyorum iyi bir avukat bulursam resimlerle avukata gidecekm, ben Düsseldorf ta kalıyorum
( acabatanidiginiz bir avukat varmi bu konu ile alakalı )
Düsseldorfa yakın Hückelhoven da bir Türk Avukat var
Kendisi trafik konusunda uzman
Facebook ta oku çok kişiyi kurtardı
https://www.facebook.com/kamil.ugur.775/friends
https://scontent-dus1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/186498649_2806446899605684_1866609707367126834_n.j pg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=a5f93a&_nc_ohc=UHAdPo5VnPUQ7kNvwEQaZAT&_nc_oc=Admhe-w1ZqlxMPxkTqOZ3aDUSz0zqKwGm69njk2wUms5-qIicY0XDX6XfYEFSNhsHVTLh-qzPberRIlJC2MoXmIT&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&_nc_gid=5o2P9kZ4rZynzXgED_c9Cw&oh=00_AfG8xGBGKfaj-IOQxMmGd1VaA3aAlpdQ0M9m2Qz2ha-apw&oe=682F5219
satturko
23 Nisan 2025, 00:43
Rechtschutzt var ise direk avukat a gideceksin usta,sen burada her yorum yazan in dediklerinne bakma bence.
Telefon u eline almak ile Tel de konusmak baska olay,asagida ki Link de kisa bir video var,izle belki azicik da olsa yardimci olur tam senin konu ile alakali.
https://www.youtube.com/shorts/e7imPn1gp4o
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.