PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araba almak problem!

W211
29 Mart 2025, 08:59
Selam arkadaşlar,

Benim oğlan araba almış,arabayla gelirken otabantda şanzımanı bozulmus,oglan arabayi aldigi insani ariyor ve diyor sanzimani bozuldu ben yolda kaldim diyor adamin dedigi laf tabiki şöyle siz probefahrt yaptiniz beni ilgilendirmez diyor.
Acaba aranizda böyle durumla karşılaşan oldumu
Ne gibi hakkimiz var ve ne yapabiliriz.

Cevaplarinizi bekliyorum

cool06
29 Mart 2025, 09:05
Artik Privat saticilarda satti arabaya gewähleistung yapmasi lazim , belki o hatayi sizden sakladi , Kaufvertrag in icinde bunu yazmadiysa das Fahrzeug wird unter Ausschluss jeglicher Garantie und Haftung verkauft ozaman sansiniz olabilir.

W211
29 Mart 2025, 20:44
Teşekkürler arkadas

Musti
29 Mart 2025, 21:11
avkata git yoksa sor

webci
29 Mart 2025, 21:20
Selam arkadaşlar,

Benim oğlan araba almış,arabayla gelirken otabantda şanzımanı bozulmus,oglan arabayi aldigi insani ariyor ve diyor sanzimani bozuldu ben yolda kaldim diyor adamin dedigi laf tabiki şöyle siz probefahrt yaptiniz beni ilgilendirmez diyor.

Cevaplarinizi bekliyorum

Sacma sacma konusmasin..bir sanziman birgunde bozulmaz..
Tam sahtekara dek gelmis..

W211
29 Mart 2025, 22:15
Zaten araba almak 100/100 şans işi oldu 100/100 sahtekarlar var artik allah sonumuzu hayir etsin

Birbey 3.1
29 Mart 2025, 22:22
Selam arkadaşlar,

Cevaplarinizi bekliyorum

Händlerden aldiyse sorun yok, ama privatdan aldiysa sansina küssün.

dadaloglu3865
29 Mart 2025, 22:28
Kaufvertrag yaptınız mı yaptıysanız neler yazdınız bu çok önemlidir normal da sağlam diye sattıysa Kaufvertrag da yazılı ise mecbur ya geri alacak yada tamir masraflarını ödeyecek avukata danışın

Birbey 3.1
29 Mart 2025, 23:05
Privatda Garantie falan olmuyorki zaten. Nasil aldiysan öyle. Privat sattan hic kimse saglam diye satmaz. "Gekauft wie gesehen" diye satar.

Onun icin kolay kolay privatdan alinmaz. Bir cok gizli Händler var böyle. Üc bese bakmayacaksin saglam yerden alacaksin. Misal ben bir Mercedes bakiyorum. Händlerde hosuma giden araba, Pakistanli, Hindistanli falan, ama asla 30.000 Euroyu güvenipde almam.

Uygun araba alacaksaniz ve iciniz rahat etsin diyorsaniz burasi var.

www.autohero.de