Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Deutsche Bank ve Postbank müsterileri Türkiye'de ücretsiz para cekebiliyor

Birbey 3.1
22 Mart 2025, 00:12
Arkadaslar,

Deutsche Bank, Postbanki aldi ve bilgisayr sistemide birlestirildi. Artik Postbank müsterileride Türkiye'deki "TEB"'den ücretsiz para cekebiliyorlar.

aksarayli
22 Mart 2025, 01:21
Arkadaslar,

Deutsche Bank, Postbanki aldi ve bilgisayr sistemide birlestirildi. Artik Postbank müsterileride Türkiye'deki "TEB"'den ücretsiz para cekebiliyorlar.

euro olarak komisyonsuz cekilebilir.

Birbey 3.1
24 Mart 2025, 05:56
Ozaman pek bir anlamı yok.

Telefon ile temassız Google Playe bağlantılı Paypal ile ödemek herşeyi daha mantıklı. Komisyon yok ve iyi TL kurundan bozuyor.

bauber41
24 Mart 2025, 17:37
coksürmez müsteri toplaninca yine ücretlendirmeye baslarlar, ben artik biktim , nalit aliyorum yanima oldu bitti, hic ugrasamam valla. ing dibada bayaa bi sene ücret almadi nakitten, sonra deli gibi ücretlendirdi, kesimnlikle soygun, sonra yaptihgim alisverislere yüzdelik koymaya basladi, baktim olmuyor, sizle mi ugrascam ulen dedim, aliyom yanima nakit, yada revolut üzerinden zirrate bankasina izine gitmeden bikacc kurus yolluyorum 3 euro gibi bi ücretle, gidip orda harciyorum revolut telefon app veya revolut kart ile. hem ziraatten hemde revolutten mis gibi kullaniyorum ayrica nakitin yaininda. baska cözüm bulamadim mantikli olarak.

Birbey 3.1
24 Mart 2025, 21:00
Google Pay temassiz ödeme Paypal ile.

Telefonu tutuyorum ve Google Pay ile ödüyorum. Original Bankkartımı değil Paypali bağladım. Işlem ücreti yok ve aninda kesiliyor.