Orijinalini görmek için tıklayınız : REHA'ya TAXI veya bir baska Arac ile gidip gelme sansim varmi? DRV ödermi?
Haziran
18 Mart 2025, 12:05
Arkadaslar ben iki hafta sonra REHA'ya gidecegim.
Gidecegim REHA bana 25 KM uzaklikta ve Ambulant, yani günü birlik gidip gelecegim.
Ama ben Belimden amaliyat oldum belime 4 Titanium Civata takildi ve Reha baslangicinda bu 8 hafta olacak.
REHA'ya gitmemide Krankenversicherung kendi acele etti.
Sorunum su, benim Rehaya Araba ile gidip gelmem su an imkansiz cünkü, Arabaya koltuga oturdugumda zorlaniyorum.
Frene ve Depriyaja bastigimda Bellimde agri olusuoyr hala.
Benim REHA'ya gidip gelmem icin TAXI cagirsam bunu Rentenversicherung ödermi?
Yada Rentenversicherungun bana TAXI veya ne bileyim gidip gelecegim bir Arac ayarlama zorunlulugu varmi?
Arkadaslar ben iki hafta sonra REHA'ya gidecegim.
Gidecegim REHA bana 25 KM uzaklikta ve Ambulant, yani günü birlik gidip gelecegim.
Ama ben Belimden amaliyat oldum belime 4 Titanium Civata takildi ve Reha baslangicinda bu 8 hafta olacak.
REHA'ya gitmemide Krankenversicherung kendi acele etti.
Sorunum su, benim Rehaya Araba ile gidip gelmem su an imkansiz cünkü, Arabaya koltuga oturdugumda zorlaniyorum.
Frene ve Depriyaja bastigimda Bellimde agri olusuoyr hala.
Benim REHA'ya gidip gelmem icin TAXI cagirsam bunu Rentenversicherung ödermi?
Yada Rentenversicherungun bana TAXI veya ne bileyim gidip gelecegim bir Arac ayarlama zorunlulugu varmi?
Usta buraya soracağına kim gönderiyorsa oraya sorsana (Deutsche Rentenversicherung Krankenversicherung)
Onlar karar verebilirler
Çoğu REHA nın kendi servisleri var onlarada sor
Wird Taxifahrt zur Reha bezahlt?
Fahrten zur ambulanten Rehabilitation
Bietet die Rehabilitationseinrichtung keinen Abholservice an gilt folgendes:
Egal ob Sie mit dem Taxi, einem öffentlichen Verkehrsmittel oder einem privaten PKW zur Behandlung fahren:
Pro Behandlungstag sind bis zu 10 Euro erstattungsfähig.
Haziran
18 Mart 2025, 13:22
Sordum DRV'nin Portalindan E-Mail ile sordum.
Krankenkasseye E-mail ile sordum sordum, cevap bekliyorum.
Belki burda bu durumu yasayan biri olmus olabilir, basindan gecmis olabilir diye burayada sormak istedim.
Sordum DRV'nin Portalindan E-Mail ile sordum.
Krankenkasseye E-mail ile sordum sordum, cevap bekliyorum.
Belki burda bu durumu yasayan biri olmus olabilir, basindan gecmis olabilir diye burayada sormak istedim.
Gideceğin REHA da sor çünkü onların servisleri oluyor
Haziran
18 Mart 2025, 14:19
Evet simdi orayada E-Mail ile yazdim.
Haziran
18 Mart 2025, 18:10
Reha merkezi Cevap gönderdi.
Bana gönderdikleri E-Mail de Tecrübelerimize göre Deutsche Rentenversicherungunun Taxikosteni übernehmen yapmadigini ama yinede DRV'ye sorabilecegimi yazmislar.
Birbey 3.1
22 Mart 2025, 00:16
Taxi masrafini karsilamazlar. Yatalak sekilde olman gerek hemen hemen.
Ama Reha'nin service araci vardir.
Saga sola bosu bosuna mail yazacagina, sadece Reha sirketini ara ve beni evden alin de. Servisleri olmasi lazim.
Yoksa yine saga sola mail yazacagina, direk Reha-Bescheiddaki memuru ara. Senin Mailin okunup isleme giresiye kadar 1-2 hafta gecer yoksa.
Krankenkasseye bosuna mail atmissin. Krankenkasse emekli kurumun rehasi icin taxi masrafini karsilamaz cünkü sorumluluk emekli kurumunda.
Krankenkasse degil ama drv karsilar..
Benide hbf a kadar goturmuslerdi,ordanda trenle gittim..
Tum yol parasinida geri verdiler..
Cokda pinti olmayin..
fantoma
22 Mart 2025, 03:23
https://cdn.resimupload.org/2025/03/22/gzhujklo.jpg
Ev doktorumdan taksi ile praxise gidip gelmek için bir belge istedim,belge geldi.
Zannedersem seninde ihtiyacın olan belge bu.
Belgenin ismi Musters 55
Haziran
22 Mart 2025, 04:33
Taxi masrafini karsilamazlar. Yatalak sekilde olman gerek hemen hemen.
Ama Reha'nin service araci vardir.
Saga sola bosu bosuna mail yazacagina, sadece Reha sirketini ara ve beni evden alin de. Servisleri olmasi lazim.
Yoksa yine saga sola mail yazacagina, direk Reha-Bescheiddaki memuru ara. Senin Mailin okunup isleme giresiye kadar 1-2 hafta gecer yoksa.
Krankenkasseye bosuna mail atmissin. Krankenkasse emekli kurumun rehasi icin taxi masrafini karsilamaz cünkü sorumluluk emekli kurumunda.
Saga sola yazmadim dostum.
Reha merkezine yazdim.Senin mesajinin hemen üstünde belirtmisim ama okumadan cevap yazmissin.
Üstelik e-mailime hemen Cevap verdiler 1-2 hafta sürmedi.
Iste bizim Türklerin aliskanligi okumadan Cevap yazmak.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.