Orijinalini görmek için tıklayınız : Park ceza geldi rechtspruefer.de den
fuk_18
15 Mart 2025, 12:05
Arkadaslar resimlerde anladısilacagi gibi ceza geldi park cezası ama emin olamadım bu avukat ile ilgili yada firma ile ilgili bilgisi olan varmi bunu odemelimiyim az para degil birde park cezası 50 euro olur neden bu sekilde fazla
https://i.ibb.co/Zzbp5j0Z/20250315-105031.jpg (https://ibb.co/RTJkfFq5)
https://i.ibb.co/fz1WMq6h/Screenshot-20250315-105453-Whats-App.jpg (https://ibb.co/RkvK2Yrx)
https://i.ibb.co/Z692PS8L/Screenshot-20250315-105500-Whats-App.jpg (https://ibb.co/zhd6YFRn)
elektroniker
15 Mart 2025, 13:10
rechtschutzun varsa avukata git -- o bilgileri ögrenir
yoksa polise git - bunlar dolandiricimi diye
suclu ve dogru ise Miktari ödüyeceksin
sen orda park ettiysen --sana parka sahibi hic parka etme burda filan diye bi söyledimi
Bizim Türklerde bu ise girmis
Millet yattigi yerden senede 200-300 bin euro kazaniyor ;)
https://www.youtube.com/watch?v=YdNmwZ3-MaA
deniz2000
15 Mart 2025, 14:36
kardes sen buraya tel ac Schaller cok kisiye böyle mektup yolluyormus utamadan bide 199€ öde anlasalim diyor
Sollten Sie von Rechtsanwalt Schaller abgemahnt worden sein, vertreten wir Sie gern. Eine Erstprüfung der Abmahnung ist kostenfrei.
Kontaktieren Sie uns:
[email protected] oder 0221 – 27 22 55 65
fuk_18
15 Mart 2025, 14:51
O bolgede 5dk lik bir park ettim cocuklar da arabadaydı bir binanin önüydü büyük ihtimal binadan biri resim cekip göndermiş ben suçluyum belki ama 300 euro luk bir suç islemedim
deniz2000
15 Mart 2025, 15:33
usta gir buraya ne kadar ödemen gerekiyor kendin karar ver
https://www.bussgeldkatalog.org/halten-parken/#allow
fuk_18
15 Mart 2025, 17:18
Bu şekilde olurmuki bir binanin otopark girişi gibi bir yerdi park etmeyin araciniz cekilir diye Tabella vardı a 5 dk geçmemiştir park süresi
Park yerlerinde;
Absoluter parkverbot
Eingeschränke parkverbot
Halteverbot
Yaziyor..isaretlere dikkat etmek gerekiyor..resmini cekip buraya koyma sansin olsaydi bir bakardik..
Bazen oyle yerler varki sol tarafi vermieter kiralamis sag tarafta mesela einkauf centerin parki oluyor..arasi 10-15 m.
Boyle yerlerde cok dikkat edip hemen araba cekiliyor yada park cezasi yaziliyor..
Dikkat edin bazen bu sayfalari kopie yaparak insanlari aldatmacada var..
Kendi ibanlarini yazip original o sayfanin kopisini erstellen yapiyorlar ve size gonderiyorlar,,siz internetten girip orayi arayin..en dogru yol bu..
Ben boyle sacma bir park cezasi bescheidine dek gelmedim..sana 308 euro ode diyorlar,rate yaparsan 100 avro uzerine geliyor,sayet indirimli olan 199 avroyu odersen bu sana bir iyilik olmus olur diyorlar..ayrica niye hemen bu firma devreye girmis ve fiyati yukseltmisler..srn belki 50vavroluk park cezasi na maruz kaldin ama işe bu firma baktigi icin fiyat nanay olmus ve sen bu firmayada para oduyorsun..bence tam avukatlik is..
Rechtschutzun varsa buraya widerspruch yaz ve meine anwalt wird sich mit ihnen in verbindung setzen de..
fuk_18
15 Mart 2025, 19:23
Benim tahminim binada oturan biri resmini cekip bunlara gondermis bunlarda zulassungsstelle den bizi bulup Rechnung göndermis 50 euro luk ceza maksimum tada 55 ama bunu vatandaşin biri cekip göndermis onu anlıyorum
Benim tahminim binada oturan biri resmini cekip bunlara gondermis bunlarda zulassungsstelle den bizi bulup Rechnung göndermis 50 euro luk ceza maksimum tada 55 ama bunu vatandaşin biri cekip göndermis onu anlıyorum
Evet yapabilir mesele bu fiyat niye bukadar yuksek..gercek park cezasinimi yoksa bu ise dahil firmanin parasinimi da odemek gerek..
Asagiyi oku..
Jede Privatperson darf jede Ordnungswidrigkeit oder Straftat anzeigen, und diese auch durch Beweismittel untermauern, soweit diese nicht rechtswidrig erlangt werden.
Ein im öffentlichen Raum gemachtes Foto ist nur dann rechtswidrig, wenn damit ihre Persönlichkeitsrechte verletzt werden - das wäre z.B. der Fall, wenn es mit Nennung Ihres Namens oder mit Ihrem erkennbaren Gesicht im Internet o.ä. veröffentlicht würde. Ein Foto, das nur Ihr Auto in der entsprechenden Situation zeigt, und nur den Ermittlungsbehörden überlassen wird, ist rechtlich nicht zu beanstanden.
Gegenanzeige gegen das Foto an sich ist vollkommen sinnlos, jeder Mensch darf Ihr Auto aus Jux und Dollerei fotografieren, so lange es im öffentlichen Raum steht. Das Foto an sich darf sogar ohne weiteres veröffentlicht werden
Senin anlayacagin resmi yapana karsi bir islem yapamassin..suc bu resmi internete yuklemek ,cunku bu sebeple seni auswendig yaparak arabana bir zarar gelmesi ve suc;
Isminin yazili ev nr nin cevresini acik bir sekilde cekmek...
Suc;
Bu insanin behordeyi aramayip kendi cabalari ile ise koyulup seni ve arabani arastirmaya girmesi..
Onceden baska konuda da yazdim,insanlar yanlis park eden veya caddelerdeki eksik ve zararlarin resmini cekip belediyeye bildirebilir..
Geçende Youtube da bir video vardı
Achtung Abzocke diye bir kanal var
Adamlar öyle Park levhalarını yerleştirmişlerki kafan karışir Parkın yarısı Park Scheibeli yarısı Privat Park yeri
Aşağıya linki bırakıyorum bir kaç ükeden bir kaç link var
https://www.youtube.com/watch?v=YdNmwZ3-MaA
https://www.youtube.com/watch?v=ro52RgfrJsA
fuk_18
16 Mart 2025, 01:50
Peki arkadaslar abiler ben simdi ne yapmaliyim avukat sigortasi yok malesft ne gibi bir yol izlemem lazım. Park ettim yerin resimlerini paylaşıyorum google maps dan buldum ilk resimdeki iki aracin arasına park etmiştim ikinci resimdekide büyük ihtimal o binadan oturan bu avukatla anlasmali biri aha yine bir yoluncak kaz buldum deyip arabanin resimlerini çekmiş arabanın içinde 3 tane çocuğum da vardi zaten 5 dk durdum çünkü o binanin sol tarafı Türk marketi iftarda tatli yiyelim diye 1 kg baklava almak için 5 dk lik oraya bıraktım alip ciktim Zaten bir ceza varsa bu 200 euro olmamali
https://i.ibb.co/BVMQ5J8G/Screenshot-20250316-004004-Maps.jpg (https://ibb.co/GvS84Dg9)
https://i.ibb.co/C34cWXTd/Screenshot-20250316-004034-Maps.jpg (https://ibb.co/sdcftDMS)
Aslinda girisi tam kapatmisin yamuk adam istese cikamazdi..akilli davranip arabani cektirmemis cunku kostenleri o odeyecekti .bence cezalik bir durum adlinda polis gelseydi vardi cunku kesik kanteye park etmisin..bence fahrer auswendig oldugu icin ve ani bir durumda gelebilecegi icin,yani sen,illada ceza gerekmez,,tabi adamin aussagesinde ne dedigine de bagli..
Odeme olayina gelince hukuk sigortan yoksa pek birsey yapamassin..
Bizim turk vatandaslari malesef firinlarin onunu park ediyor veya karsiya ve 4 luleri yakip gidiyor,bunu genelde yapiyorlar..bu dogru degil,4 luleri yakmak orada durma hakkini vermiyor...bazende sag ve sol park etme yasaginada dek geliyor,anlamiyorlar..bu kulturumuzden vazgecmeliyiz..
Aslinda girisi tam kapatmisin yamuk adam istese cikamazdi..akilli davranip arabani cektirmemis cunku kostenleri o odeyecekti .bence cezalik bir durum adlinda polis gelseydi vardi cunku kesik kanteye park etmisin..bence fahrer auswendig oldugu icin ve ani bir durumda gelebilecegi icin,yani sen,illada ceza gerekmez,,tabi adamin aussagesinde ne dedigine de bagli..
Odeme olayina gelince hukuk sigortan yoksa pek birsey yapamassin..
Bizim turk vatandaslari malesef firinlarin onunu park ediyor veya karsiya ve 4 luleri yakip gidiyor,bunu genelde yapiyorlar..bu dogru degil,4 luleri yakmak orada durma hakkini vermiyor...bazende sag ve sol park etme yasaginada dek geliyor,anlamiyorlar..bu kulturumuzden vazgecmeliyiz..
aynen geçen senelerde firının öninde ikinci sırada durmuştum.
O yol dar olduğu için otobüsler geçemiyor.
Ben arabayı bıraktığımda otobüs şirketinin arabası benim arkamda durdu
iki hafta sonra ikinci sırada Park etmekten 50 küsur Euro ceza geldi..
Diğer bir konu sınırda oturduğumuzda Hollanda,Belçika ya çok yakın olduğu için çokca gidiyoruz
Hollanda da bizim Almanya daki parkscheibe işareti yok
Eğer park ettiğiniz yerin kaldırın şeridi kenarı mavi boyalıysa Park saati koymanız gerek
https://i.ibb.co/ksHhkRwC/Unbenannt.jpg
Sarı renk park yasağı. Aynı yasaklar Belçika içinde geçerli
Koymazsanız cezası çok yüksek sanırım 95€ gibi.
Normal Parkscheibe koyun elektronik olanlar geçerli değil
ödemem derseniz EU olduğu için Almanya dan Inkasko bürosu devreye giriyor.
torpido
16 Mart 2025, 16:32
Usta Almanyada bir kanun var istersen buna gore hareket
Wer haftet für Parkverstöße, der Fahrer oder der Halter?
Haftung des Fahrzeughalters bei Parkverstößen
Grundsätzlich haftet in Deutschland nicht der Halter eines Fahrzeugs für Verkehrsverstöße, sondern der eigentliche Fahrer
fuk_18
16 Mart 2025, 19:58
simdi napayim 200 ödeyimmi yoksa avukati o cezayi gönderen avukati arayip indirim mi isteyim daha fazla
murat39
16 Mart 2025, 20:09
Avukat sigortaniz yok.Ugrassaniz avukata gitseniz bir de Avukat masrafi binecek.(Avukata gitsen söyle yapariz böyle yapariz der davayi almak icin, sonuc fazla farkli olmaz.)
Önce gelen yeri arayip indirim gibi olanak var mi ? sorun. Ona göre ödeyin.
fuk_18
16 Mart 2025, 21:39
Avukat sigortaniz yok.Ugrassaniz avukata gitseniz bir de Avukat masrafi binecek.(Avukata gitsen söyle yapariz böyle yapariz der davayi almak icin, sonuc fazla farkli olmaz.)
Önce gelen yeri arayip indirim gibi olanak var mi ? sorun. Ona göre ödeyin.
tamam abi denicem yarin sagollasiniz yardimlariniz bilgileriniz icin
Ben okudum indirim 308 eurodan 199 avroya,oda hemen yatacak..
308 avro taksit yaparsa 100 avro uzerine geliyor..
Yani ha 308 ha 199..ayni..
Bence 199 hemen yatir kurtul..
Ben uzun zamandir hdi deydim..sonra roland ubernehmen yapti .fiyarltlari cikardi,ben ciktim..uzun zaman rechtschutz yoktu,,tekrar kayit oldum..komplett paket aldim,,
Ortalik eskisi gibi degil oyuzden hukuk sigortasi artik gerekli...
fuk_18
17 Mart 2025, 00:01
Ben okudum indirim 308 eurodan 199 avroya,oda hemen yatacak..
308 avro taksit yaparsa 100 avro uzerine geliyor..
Yani ha 308 ha 199..ayni..
Bence 199 hemen yatir kurtul..
Ben uzun zamandir hdi deydim..sonra roland ubernehmen yapti .fiyarltlari cikardi,ben ciktim..uzun zaman rechtschutz yoktu,,tekrar kayit oldum..komplett paket aldim,,
Ortalik eskisi gibi degil oyuzden hukuk sigortasi artik gerekli...
aylik ne kadar ödüyorsun sigorta icinn benimde vardi 2 sene önce ciktim ama artik dedigin gibi gerekli ?
4 ü birarada 32 avro .
Privat
Beruf
Verkehr
Mobilien
Strafrecht
Yalniz strafrecht le 4 mu tam bilmiom..
4 paket gosteriyor..
Yani strafrecht icinde olabilir..400bin avroya kadar strafrecht ..
https://www.verbraucherzentrale-bawue.de/urteilsdatenbank/vertraege-reklamation/forderungsschreiben-wegen-angeblichem-falschparken-92738
buraya bak kardesim...sana ne yapicagini söyleyemem ama..ben olsaydim yerinde ne yapardim söyliyim...hicbirsey..bundan sonra gelen mektuplarida hic zarfi acmadan geri postaya atardim...pek cok kere böyle durumlarda yaptigim gibi
Birbey 3.1
17 Mart 2025, 04:20
Rechtschutzun yoksa bile yinede Avukat git. 200 Euroyu geçtim, bir daha yapmayacağına dair imza istiyor. Avuka pazarlık eder, imza olayını kaldırtabilir.
Avukata başdan Rechtschutzun olmadığını söylersin. Oda önce bir bakar, sadece danisma parası alır. Cogu avukatlar taksit ile ödemeyi kabul ediyor. Babamin iki kere avukatlık olayı oldu. Bundan 30 yıl önce iş mahkemesi olayı bayat tutmuştu, avukata 50 Mark taksit ile ödedi. Uzun vaade Rechtschutz yapmakdan daha ucuza geliyor. Rechtschutz cogu zaman zaten iki kere işin düştümü kovmaya kalkabiliyor.
buraya bak kardesim...sana ne yapicagini söyleyemem ama..ben olsaydim yerinde ne yapardim söyliyim...hicbirsey..bundan sonra gelen mektuplarida hic zarfi acmadan geri postaya atardim...pek cok kere böyle durumlarda yaptigim gibi
Gelen Mektubu almanya gibi bir ülkede acmayacaksin (veya almadim diyeceksin)
Gute Witz;)
torpido
17 Mart 2025, 13:02
Usta sana yazdım Almanyada Fahrzeug haltere ceza kesilemiyor,sen itiraz edeceksin o tarihte arabayı senin kulanmadığını ve o tarihte o saate arabanyı kimin kulandığını bilmediğini ve bu yüzden cezayı kabul etmediğini yazacaksın. Googlede araştır ona göre itiraz mektubu yazabilirsin.
Grundsätzlich haftet in Deutschland nicht der Halter eines Fahrzeugs für Verkehrsverstöße, sondern der eigentliche Fahrer
Usta sana yazdım Almanyada Fahrzeug haltere ceza kesilemiyor,sen itiraz edeceksin o tarihte arabayı senin kulanmadığını ve o tarihte o saate arabanyı kimin kulandığını bilmediğini ve bu yüzden cezayı kabul etmediğini yazacaksın. Googlede araştır ona göre itiraz mektubu yazabilirsin.
Genelikle araba halter sorumlu oluyor o zaman arabayı süren kişiyi bildireceksin
Herhalde arabayı oraya biri bıraktı yoksa rüzgar mı getirdi koydu
Birisi cezayı ödeyecek lamı cimi yok
Gilt bei einem Parkverstoß immer die Halterhaftung?
Was ist Halterhaftung?
Wird im Zusammenhang mit dem Verkehrsrecht von Halterhaftung gesprochen,
bedeutet das, dass der Fahrzeughalter für durch das Fahrzeug verursachte Schäden haften muss. Außerdem kann er für Gesetzesverstöße,
die mit dem Fahrzeug begangen wurden, haftbar gemacht werden. Das Gegenteil der Halterhaftung ist die Fahrerhaftung.
Stimmt es, dass in Deutschland keine Halterhaftung gilt?
Ja und nein. Anders als in vielen anderen europäischen Ländern haftet ein Fahrzeughalter in Deutschland
üblicherweise nicht für Verstöße im fließenden Verkehr, z. B. bei einer Geschwindigkeitsüberschreitung.
Stattdessen wird hier der Fahrer zur Verantwortung gezogen (Fahrerhaftung).
Bei anderen Verstößen, wie zum Beispiel bei Mängeln am Fahrzeug oder beim Falschparken,
kann aber sehr wohl eine Halterhaftung bestehen.
Obendrein besteht eine grundsätzliche Gefährdungshaftung für Fahrzeughalter. Mehr dazu erfahren Sie hier.
Gilt bei einem Parkverstoß immer die Halterhaftung?
Nein. Gemäß § 25a Abs. 1 StVG muss der Fahrzeughalter in Deutschland nur dann für einen Parkverstoß mit seinem Fahrzeug haften,
wenn der verantwortliche Fahrer nicht oder nur unter unangemessenem Aufwand ermittelt werden kann.
Geht der Bußgeldbescheid dann an den Halter, hat dieser die Möglichkeit, Einspruch einzulegen
fuk_18
17 Mart 2025, 15:19
Arkadaslar bugün email attim yazdığımı ve geleni paylaşiyorum.
Sehr geehrte Damen und Herren,
am Samstag habe ich von Ihnen einen Bußgeldbescheid erhalten. Die Aktezeichen habe ich oben angegeben.
Die Strafe erscheint uns sehr hoch, und wir sind finanziell nicht in der Lage, diesen Betrag zu zahlen. Deshalb möchten wir Sie um eine Ermäßigung bitten.
Normalerweise liegt ein Strafzettel für Falschparken bei 50–60 Euro, daher halte ich 300 Euro für unangemessen.
Wir sind eine Familie, die mit Bürgergeld über die Runden kommen muss, weshalb wir auf Ihr Verständnis hoffen. Wir sind bereit, die Angelegenheit mit einem geringeren Betrag zu klären.
Ich bitte Sie um eine wohlwollende Prüfung unseres Anliegens und um eine Rückmeldung.
Mit freundlichen Grüßen
Guten Tag,
vielen Dank für Ihre Nachricht. Es handelt sich nicht um einen Bußgeldbescheid, dazu ist nur die öffentliche Hand berechtigt, sondern um private Forderungen. Im Übrigen gehen wir regelmäßig davon aus, dass wer Geld zum Tanken hat, auch den von uns angebotenen Vergleich bezahlen kann.
Wenn Sie prinzipiell zahlungswillig sind, gibt es zwei Möglichkeiten:
Sie zahlen den von uns in unserem Schreiben bereits angebotenen Vergleichsbetrag ("Milderes Mittel") in einer Summe. Hierfür können wir leider keine Ratenzahlungsvereinbarung anbieten, verlängern aber die bereits gesetzte Frist zur Annahme des von uns vorgeschlagenen Vergleichs durch Zahlung von 199,00 EUR auf unser Konto IBAN DE42 3701 9000 1010 8121 97 (oder über bunq.me/rechtspruefer) unter Angabe des Aktenzeichens sowie dem Zusatz „Vergleich“ - OHNE weitere Abgabe einer Unterlassungserklärung - einmalig bis kommenden Freitag. Durch die Zahlung des Vergleichsbetrags wie in unserem Schreiben angegeben werden alle Ansprüche zu diesem Fall erledigt. Mit Annahme des Vergleichs ist ausdrücklich kein Anerkenntnis von Ihrer Seite verbunden.
Sie zahlen die Hauptforderung in voller Höhe und geben eine Unterlassungserklärung ab. Hierfür können wir Ihnen eine Zahlung in Raten gewähren, es würden aber zusätzliche Gebühren in Höhe von 25 € für den Abschluss einer Ratenzahlungsvereinbarung anfallen.
Falls Sie Variante 1. wählen, müssen Sie uns nicht nochmals anschreiben, sondern es reicht die fristgemäße Zahlung bis Freitag.
Falls Sie Variante 2. wählen, gewähren wir eine Ratenzahlung unter folgenden Bedingungen:
Sie (Schuldner) verpflichten sich, zur Tilgung Ihrer Schuld von insgesamt 333,60 € gegenüber der Parkcontrol24 Ltd. (Gläubiger) 6 monatliche Raten in Höhe von 50 € und eine Schlussrate von 33,60 € zu leisten. Die erste Rate ist sofort fällig. Die nächste Rate wird im Folgemonat fällig.
Die Raten müssen spätestens bis zum zehnten Banktag eines jeden Monats auf dem Sammel-Fremdgeldanderkonto von Rechtsanwalt Jörg Schaller bei der Commerzbank IBAN DE17 3704 0044 0606 6336 80 BIC/SWIFT COBADEFFXXX, unter Angabe des Aktenzeichens, gut geschrieben worden sein.
Schuldner erklärt, dass er bei gleichbleibenden wirtschaftlichen Verhältnissen zur Zahlung der vereinbarten Beträge in der Lage ist und seinen hier übernommenen Verpflichtungen pünktlich nachkommen wird. Schuldner wird Änderungen zu Anschrift, Telefonnummern und/oder E-Mail unverzüglich mitteilen.
Gläubiger verpflichtet sich, falls Schuldner die Raten pünktlich zahlt, keine weiteren Maßnahmen einzuleiten und den offenen Betrag nicht zu verzinsen.
Sind die Raten nicht bis zum 12. des jeweiligen Monats auf dem angegebenen Konto gutgeschrieben, wird der Gläubiger die gerichtliche Titulierung einleiten, sofern Schuldner nicht ausdrücklich eine Stundung gewährt wird.
Zur Annahme des Ratenzahlungsvergleichs reicht die sofortige Zahlung der ersten Rate auf unser Konto. Sollten wir zu keiner der Varianten einen Zahlungseingang feststellen, müssen wir davon ausgehen, dass eine gerichtliche Klärung erwünscht ist, was mit weiteren (vermeidbaren) Kosten verbunden wäre. Weitere außergerichtliche Verhandlungen und Nachrichten erfolgen nicht.
Mit freundlichen Grüßen
Jörg Schaller
Rechtsanwalt und Fachanwalt
für Urheber- und Medienrecht
RECHTSPRUEFER.de
Rechtsanwaltsinkasso
Dachsweg 8
51109 Köln
Tel.: 0221 / 99799643
Email:
[email protected]
www: www.rechtspruefer.de
Usta ben sana yukarda yazmistim..rateli olursa 100 avro uzerine geliyor,199 u yatir..
Adamlar benzin alanin park ücreti odeyecek parasida vardir diyor..
Mektuplara bakma
Cevap verme
Ben sürmedim
Bunlar hepsi daha cok basini agritir ve kahvehane sohbetleri..
Almanyada yasadigini unutma..
Benim naçizane tavsiyem ödemen..yoksa bu isin 750/1000 avroya kadar yolu var..
Unutmaki hicbirsey bosa degildir,bu paranin gidecegi varmis,artik bu para biryerlere mi gidecekti gitmedi bilemem ama akan kan damarda durmaz,bir kaza yapsaydin daha buyuk bir olay olsaydi..yani belki bu sekil daha ucuz kurtulmus oldun..yanlis anlayabilirsin ama olaya birde bu yönden bak...
Birbey 3.1
17 Mart 2025, 17:56
Arkadaşlar, öyle ben bilmiyorum kim arabayı kullandı diye yırtmak mümkün değil. Öyle olsa, herkes parl cezasından kurtulurdu.
Fuk18, mail atman iyi olmamış. Bir nevi mailin ile suçu kabullenmiş oluyorsun.
Ayrıca bu Bußgeldbescheid değil. Bu private Parkplatzüberwachung. Böyle şirketlerin Appi bile var. Sen Fotograf cekip yolluyorsun, bunlarda aldıkları cezadan komisyon veriyorlar ihbar edene.
Kendi elin ile suçu kabullendin.
200 Euroyu öde, o kağıdıda imzalama, konuyu kapat.
Bir dahada park ettiğin yere dikkat et.
Arkadaşlar, öyle ben bilmiyorum kim arabayı kullandı diye yırtmak mümkün değil. Öyle olsa, herkes parl cezasından kurtulurdu.
Ayrıca bu Bußgeldbescheid değil. Bu private Parkplatzüberwachung. Böyle şirketlerin Appi bile var. Sen Fotograf cekip yolluyorsun, bunlarda aldıkları cezadan komisyon veriyorlar ihbar edene.
Evet adamlar cok rahat bir sekilde ve suc kabul oldu diyerek gevrek gevrek geri yazi yazmis..
Yazi biraz korkutucu birazda dikte etme sekilde olmus..
fuk_18
17 Mart 2025, 19:32
peki abi yazmasaydim ödemeseydim sonra daha buyuk bela olmazmiydi ben pazarlik yapariz diye belki agladim biraz ama adamlar uzman olmuslar
murat39
17 Mart 2025, 20:10
Adamlar uzman. Ve karsinda Avukat.Kitabina göre oynuyor.
Ödemesen ugrasir ve sonu icrayla kadar gider.Avukata gitsen 150 € larda Erstberatungs-kosten diyorlar.Sonucta yine ödeyeceksin.Iyi bir Avukat olsa biraz indirir ama kendi alacagi ücretle yine ucuza gelmezsin.
Genelde Video yla da izleme veya Foto gibi beweismitteller de vardir, senin Plakayla yanlis park ettigin yerin.
fuk_18
17 Mart 2025, 20:55
evet abi sigortam olsa 0 SB ugrasirim da ama suan oda yok zaten arabada benim uzerime degil bir arkadasimin arabasi ben kullaniyordum onunda sigortasi yok maleseft o zaman bu cezayi ödemem gerekiyor yani.
Adamlar uzman. Ve karsinda Avukat.Kitabina göre oynuyor.
Ödemesen ugrasir ve sonu icrayla kadar gider.Avukata gitsen 150 € larda Erstberatungs-kosten diyorlar.Sonucta yine ödeyeceksin.Iyi bir Avukat olsa biraz indirir ama kendi alacagi ücretle yine ucuza gelmezsin.
Genelde Video yla da izleme veya Foto gibi beweismitteller de vardir, senin Plakayla yanlis park ettigin yerin.
evet abi sigortam olsa 0 SB ugrasirim da ama suan oda yok zaten arabada benim uzerime degil bir arkadasimin arabasi ben kullaniyordum onunda sigortasi yok maleseft o zaman bu cezayi ödemem gerekiyor yani.
Usta cok tehlikeli islere girmisin;)!
Sigortasiz ne demek...
Galiba rechtschutz yok..
Normalde cezayi o arkadas odese oder,ama ben kullanmadim arkadas kullandi der,derde bu mail niye sana geldi....
Tabi isin icine para girdimi,,,hadi ya buda benden olsun ,,,demez,,bogazina yapisir...
Birde kaza yaptigini dusun...
Galiba hersey araba sahibine geldi oda sana devretti...
Hickimsenin malini alip kullanmayin,olmaz deme olmaz olur,ayrica emanetin cani g.icinda olur..
Birde kaza yaptigini dusun ve ailen icinde arabanin,halin ne olurdu...
Sen simdi kusra bakmada bu 199 avroyu odemeyi hak ettin,338 avroda odeyecek olsan gikin cikmamali...
fuk_18
17 Mart 2025, 22:26
Usta cok tehlikeli islere girmisin;)!
Sigortasiz ne demek...
Galiba rechtschutz yok..
Normalde cezayi o arkadas odese oder,ama ben kullanmadim arkadas kullandi der,derde bu mail niye sana geldi....
Tabi isin icine para girdimi,,,hadi ya buda benden olsun ,,,demez,,bogazina yapisir...
Birde kaza yaptigini dusun...
Galiba hersey araba sahibine geldi oda sana devretti...
Hickimsenin malini alip kullanmayin,olmaz deme olmaz olur,ayrica emanetin cani g.icinda olur..
Birde kaza yaptigini dusun ve ailen icinde arabanin,halin ne olurdu...
Sen simdi kusra bakmada bu 199 avroyu odemeyi hak ettin,338 avroda odeyecek olsan gikin cikmamali...
abi sigorta derken avukat sigortasi onunda yok demek istedim araba sigortali onda sorun yok mektup ona geldi oda bana mektubu verdi cünkü araba o tarihte bendeydi o yuzden neyse abi cumaya kadar vaktim var ödeyecegiz mecbur almanyada yeni birsey daha ögrendik gambazcilar varmis önceden yoktu böyle seyler almanya iyice bozuldu ya :))
murat39
17 Mart 2025, 22:32
Arkadas büyük ihtimal yanlis ifade etti.Rechtschutz versicherung demek istedi.
Arkadas da yukarda degindigi üzere Bürgergeld de durumu iyi olmaya bilir, aile ici veya arkadasindan is icabi almis anlasilan.
Ceza tabi ki Plaka kim adina kayitliysa ona gelir, o da devam yansitmistir.
Bu durumda tavsiyem ücreti uzatmadan ödenmesi.
fuk_18
17 Mart 2025, 22:42
Arkadas büyük ihtimal yanlis ifade etti.Rechtschutz versicherung demek istedi.
Arkadas da yukarda degindigi üzere Bürgergeld de durumu iyi olmaya bilir, aile ici veya arkadasindan is icabi almis anlasilan.
Ceza tabi ki Plaka kim adina kayitliysa ona gelir, o da devam yansitmistir.
Bu durumda tavsiyem ücreti uzatmadan ödenmesi.
murat abi mecbur ödücem aynen yukarda yazdigim gibi kapali sigortasiz zaten araba kullanamazsin kast ettigim Rechtschutz du ve arkadasin durumu iyi yardim falan aldigi yok belki dedim biraz aglarsak indirim yapar uzatmak istemez diye o sekilde yazdim yoksa cok sükür oyle yardimlik durumumuz yok.
araba iside araba opel corsa 1.3 diesel euro 4 arabanin sahibi münihte oturuyor o orda bu arabayi kullanamiyor dizel diye yasaklardan dolayi bendede benzinli araba vardi kendi arbami ona verdim oda bana dizel arabayi verdi ruhsatlar degismedi ama ben cok km yapiyorum isim geregi oda günde 12 15 km o yuzden yani arabalari degistik o araba ile ben o arkadasa iftara giderken ceza yedim ceza yedigim yer münih lider türk marketi var onun yan tarafi zaten resimlerde aciklamistim
iskete
17 Mart 2025, 23:07
valla bana üc kagit gibi geldi ne oldugunu anlamadim ama sen hic bir yere bulasmadiysan ceza gerektirecek birsey yapmadiysan neden panik yapiyorsun analamdim yirt at mektubu bunlara cevap bile verme duymadim ,görmedim, bilmiyorum bukadar neden 199 euroya neden düsyorlar yani cok cömertler ödemede kolaylikta yapiyorlar sen bilirsin ben olsam ödemem cevap bile yazmam
fuk_18
17 Mart 2025, 23:23
valla bana üc kagit gibi geldi ne oldugunu anlamadim ama sen hic bir yere bulasmadiysan ceza gerektirecek birsey yapmadiysan neden panik yapiyorsun analamdim yirt at mektubu bunlara cevap bile verme duymadim ,görmedim, bilmiyorum bukadar neden 199 euroya neden düsyorlar yani cok cömertler ödemede kolaylikta yapiyorlar sen bilirsin ben olsam ödemem cevap bile yazmam
dogru ama park ettim hatali yere sucumu kabul ediyorum araba benim uzerime olsa önemli degil araba arkadasin üzerine o yüzden yok ödemiyorum diyemiyorum
iskete
18 Mart 2025, 00:08
dogru ama park ettim hatali yere sucumu kabul ediyorum araba benim uzerime olsa önemli degil araba arkadasin üzerine o yüzden yok ödemiyorum diyemiyorum
peki sana nasil geliyor ceza arkadasina gelip sanami verdi mektubu? olayi anlayamadim bu cezayi kesen kim sana bir firmanin park alaninami park ettin kusurabakma cözemedim olayi sana cezayi yazan kim polismi? her önüne gelen ceza yazabiliyormu kusura bakma ben anlayamadim oalyi neyse dedigin gibiyse ödemek zorundaysan ödicen artik yapacak birsey yok
inkassoya vermisler seni biraz arastirdim http://www.rechtspruefer.de/
https://www.brak.de/newsroom/newsletter/nachrichten-aus-berlin/2024/ausgabe-21-2024-v-16102024/warnung-vor-betrugsmasche-fake-kanzleien-werben-mit-insolvenzverkaeufen/ birde buraya bak istersen
fuk_18
18 Mart 2025, 00:27
abi yukarda yazdim konuyu okursan komple anlarsin
Usta ilk mesajda aklima geldi ve yazdim dolandiricilik olabilir,siteyi hacklamis olabilirler diye ama arkasini bilmek zor,arkafas oraya mail yazmis durum ortada,,sayet bu isden sorumlu yer boyle diyorsa ya orasi hacklandi ya arkadas hacklandi..
Bu arkadas privat firmanin arkadinda ne gizli gercekmi yoksa onlarin sitesi hacklandimi bunu bilemez,ayrica arkadasin orada arabayla oldugu gercegi de var..
Buradaki mesele bu provat firmaya ulasarak telefonla gorusmek...
Boyle betruglar hergun oluyor,,firmayi arayip iban almali ve cezayla gelen ibani karsiladtirmak gerek
Bir videoya baktim aklim durdu,bir gurbetciyi 26 milyon tl dolandirdilar,,
Hersey oyle gercekciki cine pabuc giydirmisler,,kadin drvlete isyan icinde yardim etmior kimse diye..
Varsayalim bu is bir dolandiricilik ama 199 avroya degmeyecek bir dolandiricilk..
Bir komploteorisi uretelim ve diyelimki:
Dolandiricilar uzaktan takiple arkadasin ceza yedigi mahalleye pusu kurdu ve diyelimki kimse resim cekmedi..sadece pusuya yatan cekti..
O halde bu dolandirici plakadan sahibi tesbit etti ve daha once hachladigi bu privat firmanin sitesinin kopisini ureterek ceza makbuzu cikardi ve adrese gonderdi..sayet boyleyse bu resmen hayal urunu ortaya cikmis uretilmis ve betrugerin kontosuna giden para olur ve 200 avro kazanir,,
Baska bir aciklamasi yok,,cunku ortada telle gorusme yok..
Boyle varsayim olmayacagini dusunursek olay gercek..
Veya oldugunu dusunursek olay sahte ve bu isi anca avukat cozer..
torpido
18 Mart 2025, 01:14
O zaman siz devam ödeyin,ben şimdiye kadar hiç ödemedim sadece Verwaltungkosteni ödedim arabayı kimin kulandığını bilemedikleriiçin arkadaşa yol gösterdim yapmamış kendisi bilir,zaten mail yazıp itiraf etmiş geçmiş olsun.
fuk_18
18 Mart 2025, 07:55
Dün email yazdim saat 23 gibi asagidaki emaili bana saat 00.30 da email geldi
Guten Abend Herr Schaller,
dann lassen Sie uns auf 100 Euro einigen, damit wir die Angelegenheit nicht weiter in die Länge ziehen. So sind weder Sie noch wir unnötig belastet.
Wir zahlen die Strafe in Höhe von 100 Euro, und damit wäre das Thema abgeschlossen.
Ich bin mir sicher, dass Sie viele weitere Meldungen von anderen Personen erhalten. Falls Sie mir hierzu weitere Informationen geben könnten, wäre ich interessiert, mit Ihnen zusammenzuarbeiten. In München sehe ich oft falsch parkende Autos.
Ich hoffe auf Ihr Verständnis und freue mich auf Ihre Rückmeldung.
Mit freundlichen Grüßen
Guten Tag,
vielen Dank für Ihre Nachricht. Unser Angebot zur vergleichsweisen Einigung kennen Sie bereits. Gegenangebote können nicht berücksichtigt werden, da unsere Mandantschaft gegenüber ihren Auftraggebern gleich abzurechnen hat und insofern keine Präzedenzfälle schaffen wird. Der Unterzeichnet hat vielmehr den Auftrag, alle Ansprüche, die nicht vorgerichtlich zu den angebotenen Konditionen beigelegt werden können, gerichtlich durchzusetzen. Es verbleibt also bei den bereits genannten Ansprüchen und Fristen.
Mit freundlichen Grüßen
Jörg Schaller
Rechtsanwalt und Fachanwalt
für Urheber- und Medienrecht
RECHTSPRUEFER.de
Rechtsanwaltsinkasso
Dachsweg 8
51109 Köln
Tel.: 0221 / 99799643
Email:
[email protected]
www: www.rechtspruefer.de
Häufig gestellte Fragen (FAQ): https://inkasso.raschaller.com/pc24/
Bitte geben Sie bei allen Antworten unbedingt unser Aktenzeichen an.
Wenn Sie nicht der richtige Empfänger sind, informieren Sie uns bitte umgehend und vernichten Sie diese Nachricht!
Zur Ansicht oder zum Drucken von Anhängen wird die kostenlos erhältliche Software "Acrobat-Reader" benötigt. Sie können die Software kostenlos unter http://www.adobe.de herunterladen.
Bei Anhängen mit der Endung .p7s handelt es sich um eine qualifizierte elektronische Signatur, die wie eine Unterschrift die Identität des Absenders rechtssicher nachweist.
fuk_18
18 Mart 2025, 07:57
Anlamadım dolandirici mi gercekmi plakadan nasil buldular adresimizi gercekten Anlamadım polise gidip danissammi acaba yarari olurmu ? Ve yanlış yere park ettim o doğru yani ezbere gelen olmayan bir sey değil olay gercek hatalı park var ama 5 dk dir maksimum
Anlamadım dolandirici mi gercekmi plakadan nasil buldular adresimizi gercekten Anlamadım polise gidip danissammi acaba yarari olurmu ? Ve yanlış yere park ettim o doğru yani ezbere gelen olmayan bir sey değil olay gercek hatalı park var ama 5 dk dir maksimum
3 dak. fazla bir yerde durduğunda park etmiş sayılıyorsun
Adresini plakadan almışlardır . Almanya da Zentralruf der Autoversicherer plakanı ver sana adresini söylerler.
Tabiki gerekçen olması lazım .. Böyle firmalar daha kolay ulaşabilirler
fuk_18
18 Mart 2025, 15:43
Yani bu dolandirici degilmi ?
Usta sen polise gidecegine verbraucherzentrale ye gitseydin en fazla 50 euro oderdin ve 199+50 ve emin olurdun,,simdi emin olmadigin halde zamanida gecirirsen 338 avro para odersin..
Bence gec kaliyorsun..
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.