Orijinalini görmek için tıklayınız : Nas hakkinda bilgi
Sinanay12
03 Mart 2025, 12:25
Selam
UGREEN DXP2800 almayi düsünüyom buna Mesala whatsapp backup nasil yüklerim driver google falan dan biktim.
Bilgisi olan bilgi versin Lütfen .
Simdiden tesekürler
Arkaslar kusura bakmayin Forums coktan giremedim hastaligimdan dolayi
atsiz77
03 Mart 2025, 12:29
alternatif olarak Synology Modellerine baktınmı, bana göre Synology bu konularda en önde gidiyor.
Bende yıllardır bir Synology kullanıcısı olarak çok memnunum.
Synology tavsiye ederim software olark da cok iyi
Synology DS224+
Sinanay12
03 Mart 2025, 20:05
Synology tavsiye ederim software olark da cok iyi
Synology DS224+
Buna whatsapp backup nasil aktara bilirim ve 2. Sorum cloud olarak kullana bilirmiyim buna kamera baglayip kayit edermi???
https://www.synology-forum.de/ burdan bilgi edine bilirsin
sadece
03 Mart 2025, 23:00
ben ilk Synology NAS'ımı 12 sene önce aldım ve 9 sene sorunsuz kullandım, gece gündüz çalıştı hep, sadece disklerini bir kere değiştirdim, yani toplamda 4 disk kullandım bu sürede.
sonra daha üst modellerini ikinci elden aldım ve verilerimi onlara emanet etttim, QNAP markasınında NAS'ı var, kötü değil ama Synlogy kadar iyi değil.
önerilen DS224+ iyi bir model ancak çok ucuz değil, ikinci el olarak da düşünebilirsiniz, neticede içine 2 adet yeni disk alırsınız, yeni gibi çalışir - veya daha eski modelleri de düşünebilirsiniz, misal DS212J eski olmasına rağmen, cep telefonu verilerini yedekleme, medya çalar ve kamera kayıtlarını tutmak adına yeterli bir cihaz, ikinci eli Hollanda'da eBay'de €50-60 civarında, dışarıya açarsanız cloud olarak kullanırsınız.
başka bir model Synology de alabilirsiniz, önemli olan iki adet disk barındırıyor olması, böylece verilerinizi iki disk üzerinde tutup, daha güvenli bir ortamda saklamış olursunuz - verilerinizin değerine bağlı olarak evdeki riskler'e karşı önlem almak isterseniz eğer, başka bir Synology NAS'ı başka bir yerde kurup, verileri oraya da senkronize edebilirsiniz.
Sinanay12
03 Mart 2025, 23:34
2-bay NAS Synology DiskStation DS214, Netzwerkfestplatte, Gigabit-LAN **Top**
Bu nasil fiyat 75 €
Kenank67
04 Mart 2025, 00:00
Bende yaklaşık 3 yıldır Qnap TS-253S kullanıyorum.
Çok da memnunum.
Tüm resimler (yaklaşık 15000 tane) ve tüm Düğün, Nisan vs videoları yükledim ve evin her yerinden bağlantı var.
Dışardan cep telefonu ile baglaniyorum ama Fritzbox üzerinden WireGuard kurdum. Yani dışardan girme aslında yok, sadece WinGuqrd üzerinden QR Code üzerinden bağlanıyorum.
Arada bir kafam karışıyor ve Synology almayı düşünüyorum, ama sadece merak dan.
Iyi geceler
atsiz77
04 Mart 2025, 06:28
Bu nasil fiyat 75 €
Eski bi model bu, „14“ 2014 modeli anlayacağın , uzun ömürlü ve iyi bi randıman almak istiyorsan yeni modellerine bak.
Mesela 124 /224 / 224+ gibi ..
WhatsApp Backup derken, resimlerini synology Photo veya Drive ile yedekleyebilirsin.
firstantepli
04 Mart 2025, 10:39
Bende Syngology 224 var ama Whatsapp komple backup olur mu mu Chatler ile birlikte yoksa sadece Resimleri denek istediniz?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
sadece
04 Mart 2025, 22:13
Bu nasil fiyat 75 €
gayet güzel, işinizi hayli hayli görür.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.