Orijinalini görmek için tıklayınız : Almanya da seçimler sonuiçlandı
hOrOz
23 Şubat 2025, 22:30
Yapılan erken seçim sonuçlandı s
onucuna göre +4.5% CDU birinci parti +10.1% AfD ikinci parti oldu
SPD dibi gördü -9,2 % oy kaybı var..
Bakalım önümüzdeki yıllar yabancılar için nasıl geçecek neler zorlaşacak
https://www.n-tv.de/img/incoming/crop25583805/4081322899-cImg_16_9-w1200/Hochrechung2050.jpg
yunus10
23 Şubat 2025, 22:33
Kötü olan cogu türkler AFD oy verdi akkil alir gibi degil …
atsiz77
23 Şubat 2025, 22:43
yunus10 bırakında herkes istediği gibi oyunu kullansın bende AfD verdim oyumu, ben gidici değilim sadece uçağın altında vip bilet ile memlekete giderim oda eğer nasip olursa.
Kim bilir belki AfD Almanya’da yaşamı refahı daha iyi seviyeye getirecek ön yargılı olmamak lazım.
Ortalık biraz toparlanması lazım, çok başı boşluklu var kendini boşver ablan kızın kız kardeşine sor bakalım gerçekten rahat bi şekilde sokaklarda yürüye biliyormu…
Eğerki şimdi cdu/csu AfD ile koalisyon kurmasın 1 sene sonra seçim olsa AfD bu sefer cdu geçecek oy oranı ile…
webci
23 Şubat 2025, 23:14
Dört sene sonra afd öne gecsin ve birinci parti olsun biz yabancilarda oturur mum yakariz..
Bu bize almanyada irkciligin hortladigini hatirlatir..hortlayan hortlayana bosver..bence daha kötüsü olsun,afd 10 sene iktidar olsun tum yabancilar kovulana kadar,almanya almanlarin olsun diyecem ama demiyorum..
Afd ye sans verelim almanyayi duzeltsin,turkiyeyle iyi iliskiler kursun,turkiyenin ab yolunu acsin,dazlaklar turkiyeye ziyarete gelsin,ukrayna savasi bitsin,afd ortadoguya ve abd ye el atsin,musk abd den dogru almanyanin ic islerine birguzel karissin diyecem ama demiyorum,,rusyada egitim goren weidel rus gaziyla herkese bedava gaz versin;)bu kadin yalanci,dediki h.itler koministti,bir kominist noye bir baska kominist ülkeye saldirsin mesela rusyaya diyecem ama demiyorum..
hOrOz
24 Şubat 2025, 09:56
Benim en sevindiğim nokta hiç bir işe yaramayan Cem Özdemirin seçilememsi oldu.
Bu Yeşillerin MIlletvekeli AfD lilerden daha çok Türk düşmanıydı..
Bos boş konuştuğu susması için Tarım Bakannlığinı verdiler
Haziran
24 Şubat 2025, 15:32
Cok güzel olmus.Adam isi gücü birakmis Türkiyeye ile ugrasti.Ya sana ne Türkyieden sen burda Yabancilarin, Türklerin sorunlarini cözsene.
Bana bir tane Yabancilar icin su isi yapti diye örnek gösterirmisiniz? Yok hic bir sey yaptigi.
Zaten balkonda Genevir yetirstirdigi icin kendisni Tarim Bakani yapmislardi.
Cengiz Bond
24 Şubat 2025, 16:31
adami domuz bakani yapmislardi, birde türk ve sözde "müslüman"
simdi biryerde Ministerpräsident olacakmis.
hOrOz
24 Şubat 2025, 17:29
adami domuz bakani yapmislardi, birde türk ve sözde "müslüman"
simdi biryerde Ministerpräsident olacakmis.
Sanırım Babası Çerkez asılıydı , Müslümanım dediğini hiç duymadım
Varsa yoksa Almanlara yalakalık yapıyordu..
Karışı bile dayanamadı boşandi
Cengiz Bond
24 Şubat 2025, 17:51
bir kere TV de görmüstüm, "I ben a säkulärer Moslem" diyordu :-).
deniz2000
24 Şubat 2025, 18:34
Cem Özdemir kani bozuk ermenidir ustalar, bu güne kadar nasil anlamadiniz hayret ediyorum
TÜRK topraklarini kim kötülüyorsa kani bozuktur, bu kisiler gecmisini arastirirsa görücektir dedelerinin
nereden geldiklerini
webci
24 Şubat 2025, 21:03
Cem ozdemir seneler once milletvekili secilince turkiyedeki entellektueller bayram etti sevindi,bir milletvekili turk secildi diye..
Birde baktik aylar gecmedi adam turkiyedeki insan haklarini elestirmeye basladi,aradan birkac ay gecti,birde baktik daga cikmis kurt haklarini savunmaya baslamis..
Zaten bunu bilerek sectilerki biraz turk dusmanligi yapip kurtlere yani dahgadikelere gazi versin..tvlere cikti show yapti ben kurdum dedi yani kurdum derken dagcilardanim demek istedi..
Bu adami aslinda dukkana vitrin niyetine suslediler modasi gecip baktilar coraplari kokuyor tarlaya surup tarim bakani yaptilar,yani okuz niyetine kostular..
Bunu buzamanda bilmeyen varsa hicbirseyden cakmiyor demektir..
satturko
24 Şubat 2025, 22:28
AfD ye oy veren Türk arkadaslar saniyor ki adamlar sadece afgan ve araplari geri yollayacak :) Elin de Alman Kimligi bile olsa seni de yollayacaklar halen bindikleri dal i kestiklerin den haberleri yok
Allah akil fikir versin demek düser bize,Alman komsum bule afD haric kim e oy verirsen ver diyor ama gel geleölim bizim Kral dan cok Kralci Türk arkadaslarimiz kosup onlara oy atiyor.
Birazcik Politika olacak ama Erzurum da -20 derece de ucuz et kuyrugun da sira bekleyen Reis in secmenleri aklima geldi.
Haziran
24 Şubat 2025, 22:33
Topun agzinda ilk Türkler olacak!
hOrOz
25 Şubat 2025, 00:06
sanırım bazı vatandaşlar Stockholm-Syndromuna yakalandılar
Celladına aşık olan kadın gibi
talo176
25 Şubat 2025, 03:20
Kusura bakmayin, ama bir müslüman olarak nasil afd ye oy verebilirsiniz?
Programlari okumadiniz mi?
Her firsat da, müslümanalara karsi propaganda yapiyorlar..
Ve afd ile almanya düzelir düsünenler halen anlamamis baskalari bu ülkeyi yönettigini..
degisen birsey olmayacak.. ancak kendi bacaginiza kursunu sıktınız..
webci
25 Şubat 2025, 05:31
Turkler cildirmis olmali diyorlarya,buradaki cildirmayi ben delirmis olarak degistiriyorum,,
Turkiyedekiler zaten cilgin,cilginlik artik avrupadaki turklere gecmis olmali..hikayelerle yasayan,kendi ayagina sikan,maceraci,robin hood gibi bir milletiz,,
Herkes bizi aldatiyor,
Biz kendimizi aldatiyoruz,
Steinmayer turkiyeye geliyor,döner show yapiyor ve bir belediye baskanini muhatap aliyor,,bir toplumu cilgin yerine koymak burada basliyor,,abd nin bizim cocuklari,turkiyenin bizim cocuklari oluyor,,kopyacilik bizde,kaptikacti bizde,eyt de emekli etme bahanesiyle akrabasina bile acimayip dolandiran bizde,,stadyumlarda afd nin auslander raus sarkisini soyleyen taraftar bizde..
Birde irkci partiye oy veren bizde..
Bizim gibi bir millet bu dunya da yok,,bosuna dememisler;
Bir turk dunyaya bedelok78rcp
HaNzO
28 Şubat 2025, 18:30
Bir Türk AFD nasil bir oy verebilir anlamis deyilim... herkez kendi kaderin dostu dur
AFD icin Yanliz sorun Türkler olmayacak tüm Müslamalara karsi irkciklik cikacak O halde Dinini Deyistiren de olacak mi onu cok merak ediyorum
atsiz77
28 Şubat 2025, 19:15
Pazar günü seçimler tekrarlansın tekrar Oyumu AFD veririm, oy benim istediğime veririm.
En azından adamların ne mal olduğunu biliyorum, Merz gibi Scholz gibi insanlara 10 basar Alice Weidel.
secim bitdi hemen ertesi gün bi ucak dolusu afganlari doldurdular....koyun sadece türkiyede yok...burdada yasli alman koyunlar var [emoji35]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250228/f0b8e6470e0aa644bb9e619999d6f7a1.jpg
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
erdik
28 Şubat 2025, 20:03
secim bitdi hemen ertesi gün bi ucak dolusu afganlari doldurdular....koyun sadece türkiyede yok...burdada yasli alman koyunlar var [emoji35]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250228/f0b8e6470e0aa644bb9e619999d6f7a1.jpg
hoca senide birgün uçağa bindirebilirler o zaman şaşırmayacaksın.onlr için sende bende yabancıyız.
webci
28 Şubat 2025, 22:13
Bu hatalari alman politikacilar yapti arkadaslar .her yabanciyi bir binaya multecileri kamplara,bir sehre doldurdular..insanlar entegre olamadi..tum dunyada coronadan sonra civi cikti,2013 de irkci bir parti kuruldu..el birligi ile irkcilik hortlatildi,almanlarin irkciliga meyli zaten devlet burolarinda yapilan haksizliklarla,polisin turk mahallelerine yaptiklari baskinlar ve cocuk cocugunun onunde dovulmesiyle,ogretmenlerin universitelerde genclere uyguladigi ayricaliklarda da belliydi..artik bu insanlarin kendilerini saklamalarina gerek kalmadi,,
Gerci su bir gercekki,almanyada bugune kadar yasayan ve hicbir ise yaramayan bakterilerin suana kadar ilaclanip surulmesi gerekiyordu,ise yaramayan afganlarin,altin zinciriyle dolasan eroinci afrikalilarin,mafya kurmus arnavutlarin,issiz gucsuz ne kadar bit pire varsa coktan gonderilmesi bir gercekti..
Is rayindan cikti,para bitti ortaklik bitti,,afd kuruldu insanlar yakildi,politikacilar beceriksizliklerini yabancilara yukledi..
Bakin irkci bir partiye bile oy veren yabancilar oldukca yabancilar kullanilmaya mahkum..
Ejderabi
02 Mart 2025, 06:37
Kusura bakmayin, ama bir müslüman olarak nasil afd ye oy verebilirsiniz?
Programlari okumadiniz mi?
Her firsat da, müslümanalara karsi propaganda yapiyorlar..
Ve afd ile almanya düzelir düsünenler halen anlamamis baskalari bu ülkeyi yönettigini..
degisen birsey olmayacak.. ancak kendi bacaginiza kursunu sıktınız..
Haklısın - ama Müslüman olmayan çok Türk Vatandaşı var.
Biliyorsun ki çok iltica eden Aleviler var ve ayrıca Ateist/Deist onların pek umrunda olmayacağını düşünüyorum.
Birde uzun yıllardır Almanyada yaşayan Türk kökenli Almanlar var - vergisini ödüyor hiç yardım almamış - kısaca Suriyeli Affan istemiyor. Pekde detaylı içeriğine bakmadan tek bu nedenden oy verdiler..
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.