PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : zirkonyum kaplama diş

Komando
20 Şubat 2025, 00:45
cümleten slm ,

baslikta yazmis oldugum gibi dislerimi yaptirmak istiyorum ve seceneklerden bir tanesi zirkonyum.
degisik seceneklerde olabilir.
zirkonyumun arti ve eksileri nelerdir?
hakkinda bilgisi olan veya yaptiran olduysa bilgi verebilirse sevinirdim.

saygilar

iskete
10 Ekim 2025, 22:32
zirkonyum dis isigi geciriyor gercek disler gibi estetik acidan daha iyi duruyor dislerin eksik ve cürükse yaptir eger dislerin saglam görüntüsü hosuna gitmiyorsa dislerine lamine yaptir daha iyi olur hem kendi dislerinin %80 korumus olursun

dadaloglu3865
11 Ekim 2025, 21:05
4 yıl önce hanımın dişlerine taktırdık bu güne kadar hiç bir şikayeti olmadı o zaman yeni çıkmış tı pahalıydı iyisi olsun dedik pişmanda olmadık eğer vergi den düşmek istersen Finanzamt %20 geri alıyorsun çoğu kişiler bilmiyor ben yaptım aldım ödediğiniz parayı euro olarak diş ücreti yazdırın yetiyor

bayern
15 Ekim 2025, 17:08
4 yıl önce hanımın dişlerine taktırdık bu güne kadar hiç bir şikayeti olmadı o zaman yeni çıkmış tı pahalıydı iyisi olsun dedik pişmanda olmadık eğer vergi den düşmek istersen Finanzamt %20 geri alıyorsun çoğu kişiler bilmiyor ben yaptım aldım ödediğiniz parayı euro olarak diş ücreti yazdırın yetiyor

Bende Türkiyede implant yaptırıyorum şuan ödediğim ücreti burada AOK dan geri alabilir miyim acaba ?