PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw carplay apple

Plasma1981
09 Şubat 2025, 21:00
Selam arkadaslar. Bmw f46 var bende. Apple iphone ekrani nasil fulscreen yapip arabanin displayina getirebiliriz

memo1730
10 Şubat 2025, 20:18
A.S.
Anladığım kadarıyla senin arabada Carplay var ama Displayin yarısında gösteriyor.
Eğer öyleyse sana Bimmercode veya E-Sys lazım.
Bimmercodeyi veya E-Sys i arabayla bagladiktan sonra sırasıyla Head Unit- Expertenmodus- 3000- CarPlay Vollbild sonra speichern e basarak çıkabilirsin.

Eğer hiç yoksa onu biraz araştır

Saygılarımla

Plasma1981
11 Şubat 2025, 00:24
A.S.
Anladığım kadarıyla senin arabada Carplay var ama Displayin yarısında gösteriyor.
Eğer öyleyse sana Bimmercode veya E-Sys lazım.
Bimmercodeyi veya E-Sys i arabayla bagladiktan sonra sırasıyla Head Unit- Expertenmodus- 3000- CarPlay Vollbild sonra speichern e basarak çıkabilirsin.

Eğer hiç yoksa onu biraz araştır

Saygılarımla

Aynen car play yarim gösteriyor. Fullscreen yapip videolarida oynatmaj maksadim. Bu dediklerini nasil bulurum ? Ücretlimi

batum
11 Şubat 2025, 08:03
Bazi arabalarda Experten Modusdan,da Fullscreen olmuyor
Oglumda Golf 7 vardi cok ugrasdi olmadi

Arabayi satti Golf GTI aldi onda oldu

memo1730
12 Şubat 2025, 21:55
Aynen car play yarim gösteriyor. Fullscreen yapip videolarida oynatmaj maksadim. Bu dediklerini nasil bulurum ? Ücretlimi

Kardeş kusura bakma biraz geç oldu, zamanım olmadığı için cevaplayamadım.

Ya bende BMW olmadığı için fazla bir bilgim yok BMW hakkında. Bir Arkadaşım için araştırmıştım bu Fullscreen olayını. Ondan dolayı biliyorum biraz.

Bimmercodenin kendi sayfasında baktım şimdi fiyatları. Bimmercode ios, android ve macOs a yüklenebiliyormuş ve fiyatı da 35€ yazıyor. Onun haricinde bir de adapter lazımmış. Onun fiyatı da 50€ dan başlıyor.

E-Sys içinde galiba bir Kablo lazım ve Softwarenin kendisi lazım. Kablonun fiyatı da 8-9€ dan başlıyor

Saygılarımla