Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpegimiz öldü
batum
05 Şubat 2025, 19:03
31 Ocakda 7 sene önce Aldigimiz Yavrumuzu Einschläfern yapdirmak zorunda kaldik
Gebärmutter Entzündung olmusdu,Ameliyat ile gebärmutter si alindi
Ertesi Gün felc gecirdi
1,5 aydir tedavi oluyordu,Felc,i zararsiz Atlatti ama bir türlü eski halinene dönemiyordu
Veteriner kan degerleri cok yüksek dedi hap igne verdi
Zavalli bir gün iyi bir gün Kötü idi (Keske dili olupda konusabilseydi)
Gecen hafta persembe iyi degildi.Kizim Veterinere getirdi
Morfin yapmis ,eve geldi hic bir seyi yokmus gibi oynayip zipladi
Ertesi gün Morfinin etkisi gecince yine cok kötü oldu,Veteriner getirdik
Bir saat filan konusduk
Sonra Aci cekmemesi icin uyutulmasina karar verdik
Sonra Veteriner Otopsi icin müsade istedi
Parcalamazsaniz tamam dedim,Otopsi yapildi
Megersem Kansermis :( :(
Köpek diyip gecmeyin hayvan besleyen bilir
Insan sevdigini kaybettigi zaman, hayvanda olsa aci cekiyor.........................................
Cok Akilliydi
Bizim Torunlarla alt alta üst üste kosup oynardi
ikinci resim Veterinere getirdigimizdeki en son resimi
https://i.ibb.co/6LfqGML/f328a141-1e1d-4d6e-85e7-fecb7d738170.jpg (https://ibb.co/0vdz17v)
https://i.ibb.co/pBLb0h9K/IMG-9758.jpg (https://ibb.co/Kprb0K3s)
atsiz77
05 Şubat 2025, 19:12
Ustam ne yazacağım bilemedim, hayvan deyip geçmemek lazım , onlarda bir zaman sonra bi ailenin parçası oluyorlar.
Benim 2 kedim var onlardan birisi uyutulsa bende seninle aynı duyguları yaşarım büyük ihtimalle…
deniz2000
05 Şubat 2025, 19:21
bendede hayvan sevgisi kirmizi cizgidir, ceski ömürleri 30 veya 40 sene olsa
batum yapicak birsey yok basin sagolsun
biz ailece hayvanlari severiz dedem dermiski babama dünyayi ALLAH yok etmediginin bir sebebide
agaclar orman ve hayvanlardir demis cünkü insanlargibi iclerinde kötülük barindirmazlar onun icin ormanlarimizi ve hayvanlarimizi koruyun .
Not: bir gün bu dünya yok olursa bilinki insanlar tarafindan yok edilicek
batum
05 Şubat 2025, 23:07
Konuya Önemli bir seyi yazmayi unuttum
Arkadaslar Köpek almak isteyen varsa ,Bizim yapdigimiz hatayi yapip Kesinlikle Romanyadan Almayin (Internette Romanyadanda satanlar var)
Almanyada 1000-1800 euro olan bir köpegi 300-400 euroya satiyorlar
Köpekler Hasta geliyor
Romenlerin Ilaninda Stammbaum var ,Gechipt,Geimpt filan yaziyor
Hepsi yalan
Biz 7 sene önce Romanyadan Getirtdikdi,zavalliyi Hamburgda calisan Romenler Ford Minübüsün arkasinda getirmisdi
Teslim Aldigimizda korkudan titriyordu
Yasam boyu Araba korkusunu üzerinden atamadi
Üsttede yazdigim gibi Romanyadan alirsaniz ilk isiniz veterine gidip asilarini ve diger eksiklerini yapdirdiginiz zaman
Köpek size Almanyadaki Fiyatina geliyor
-------------------------------------------------------------------------------------
Birde saglik sigortasi yapdirin ayda 25 euro
Biz yapdirdiydik Veteriner sigortaya gerek yok dediydi .Bizde kündigen yapdik.
Köpek hasta olup ameliyat ve tedavi olunca
------ ----------- -------- --------- ----------
Para Konusuna girmek istemiyorum
Giden Can yoldasi herseyden daha önemli
Para konusunu yanlis anlamayin,para derdimiz olsaydi ilk hasa oldugunda uyutururduk
Birbey 3.1
06 Şubat 2025, 00:37
Başın sağolsun diyelim.
Hayvan deyip geçmemek lazım. Oda bir can taşıyor.
Sahibine vefasızlık eden köpek görmedim, ama vefasızlık eden eş, dost akraba çok gördüm.
Hijyen durumu olmasa bende almak isterim. Ama evin içinde bana göre değil. Türkiye'de olsa bahçede bakarım.
Babacko
26 Şubat 2025, 11:15
Basin sagolsun. Biz de de var bir tane. Bundan önce de vardi iki tane.
Insana çok koyuyor gidince. Aileden biri gitmis gibi oluyor.
Her defasinda sirf bu sebebden almicam köpek diyorum ama dayanamayıp alıyoruz yine.
samsunlu
26 Şubat 2025, 18:26
Konuya Önemli bir seyi yazmayi unuttum
Arkadaslar Köpek almak isteyen varsa ,Bizim yapdigimiz hatayi yapip Kesinlikle Romanyadan Almayin (Internette Romanyadanda satanlar var)
Almanyada 1000-1800 euro olan bir köpegi 300-400 euroya satiyorlar
Köpekler Hasta geliyor
Romenlerin Ilaninda Stammbaum var ,Gechipt,Geimpt filan yaziyor
Hepsi yalan
Biz 7 sene önce Romanyadan Getirtdikdi,zavalliyi Hamburgda calisan Romenler Ford Minübüsün arkasinda getirmisdi
Teslim Aldigimizda korkudan titriyordu
Yasam boyu Araba korkusunu üzerinden atamadi
Üsttede yazdigim gibi Romanyadan alirsaniz ilk isiniz veterine gidip asilarini ve diger eksiklerini yapdirdiginiz zaman
Köpek size Almanyadaki Fiyatina geliyor
-------------------------------------------------------------------------------------
Birde saglik sigortasi yapdirin ayda 25 euro
Biz yapdirdiydik Veteriner sigortaya gerek yok dediydi .Bizde kündigen yapdik.
Köpek hasta olup ameliyat ve tedavi olunca
------ ----------- -------- --------- ----------
Para Konusuna girmek istemiyorum
Giden Can yoldasi herseyden daha önemli
Para konusunu yanlis anlamayin,para derdimiz olsaydi ilk hasa oldugunda uyutururduk
Bilader, bizimde bir can Dostu köpegimiz var 10 Senedir bizde, Ben sizlere sabir diliyorum. Benim ögrenmek istedigim aylik 25€ Sigortanin icinde neler var?.
batum
26 Şubat 2025, 19:45
Bilader, bizimde bir can Dostu köpegimiz var 10 Senedir bizde, Ben sizlere sabir diliyorum. Benim ögrenmek istedigim aylik 25€ Sigortanin icinde neler var?.
Her sigortada Tarifler degisik.Karsilastirma yapman lazim
Senin yasli köpegi sigorta yaparlarmi oda sorun
samsunlu
26 Şubat 2025, 20:41
Her sigortada Tarifler degisik.Karsilastirma yapman lazim
Senin yasli köpegi sigorta yaparlarmi oda sorun
Sizinki hangi sigortaydi?
mustafa200222
26 Şubat 2025, 21:07
bendede hayvan sevgisi kirmizi cizgidir, ceski ömürleri 30 veya 40 sene olsa
batum yapicak birsey yok basin sagolsun
biz ailece hayvanlari severiz dedem dermiski babama dünyayi ALLAH yok etmediginin bir sebebide
agaclar orman ve hayvanlardir demis cünkü insanlargibi iclerinde kötülük barindirmazlar onun icin ormanlarimizi ve hayvanlarimizi koruyun .
Not: bir gün bu dünya yok olursa bilinki insanlar tarafindan yok edilicekArkadaşım turkiyedeyim. Köpekler kediler çok zor durumdalar hepsi disarda soğukta su yemek. Yok İnsanlarımız. Yemek vermiyorlar gördüklerinde kovalıyorlar ne yazikki. Belediyeler toplayıp iğne ile öldürüyormus. Öldürmese işe toplayıp diğer belediyenin bölgesine birakiyorlarmis. Hayvanlar çok zor durumda insanlar ilgisiz zalim olmuş kalbkerinde zerre kadar insanlik kalmamış ne yazikki
Gesendet von meinem SM-N986B mit Tapatalk
deniz2000
26 Şubat 2025, 23:26
mustafa200222 usta malesef müslümanlik namaz kilmak ve oruc tutmakla olmuyor, insanlar zalim olmuş hayvanlarimizi öldürmekten kacinmiyorlar malesef ,
Haksız yere bir serçeyi bile öldürenden Allah Teâlâ kıyâmet gününde hesap soracaktır, ogün geldiginde bakalim ne yapicaklar
oguzsinan
27 Şubat 2025, 08:17
Benimde 4 tane köpeğim vardı. 2016 da babaları 2021 de iki kızı yani hepsi son nefeslerini kucağımda verdi. Bir tanesi halen yaşıyor ve 19 yaşında. O acının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Babaları öldüğünde bahçemde mezar yapıp gömdüm. Ertesi günü ölmemiştir diye bahçeye gidip mezarını açıp baktım.
batum
27 Şubat 2025, 08:30
Sizinki hangi sigortaydi?
Hansa Merkir idi ama tam olarak hatirlamiyorum
Köpek Genc olursa cogu sigortada sigorta 25 eurodan basliyor
yasli olursa fiyatlar yükseliyor
Googleye Hundekrankenversicherung yaz Arat
Arkadaşım turkiyedeyim. Köpekler kediler çok zor durumdalar hepsi disarda soğukta su yemek. Yok İnsanlarımız. Yemek vermiyorlar gördüklerinde kovalıyorlar ne yazikki. Belediyeler toplayıp iğne ile öldürüyormus. Öldürmese işe toplayıp diğer belediyenin bölgesine birakiyorlarmis. Hayvanlar çok zor durumda insanlar ilgisiz zalim olmuş kalbkerinde zerre kadar insanlik kalmamış ne yazikki
Bu sefer bende Türkiyeden Yavru sokak köpegi alcam
Burda bizim köpegin aynisi (Bichon friese) 1300-1800 euro arasi
Haziran
27 Şubat 2025, 14:18
Bencek herkesin bir Kedisi veya Köpegi(Evi musait ise) olmali.
Ama Lütfen satin almayin biryerlerden edinin!! Özellikle bakima muhtac Hayvanlari !!
Babacko
27 Şubat 2025, 15:40
Hansa Merkir idi ama tam olarak hatirlamiyorum
Köpek Genc olursa cogu sigortada sigorta 25 eurodan basliyor
yasli olursa fiyatlar yükseliyor
Googleye Hundekrankenversicherung yaz Arat
Bu sefer bende Türkiyeden Yavru sokak köpegi alcam
Burda bizim köpegin aynisi (Bichon friese) 1300-1800 euro arasi
Yine ayni romanyadan gelen hayvanlardaki sorunlar çıkmaz insallah usta. Bence burdan taninmis züchterlerden alacaksın. Bu isi sırf para icin yapmayan insanlardan yani. Hee´1300-1800 euro çok para. Ama bence deger kesinlikle. Bizim arkadas da rusdan aldi ucuz diye. Adam keller de sırf hayvanları çoğaltmak icin oda yapmış evinde. Hayvan maalesef devamlı hasta veya doktor gerekiyor. Bence iyi düsün almadan.
Haziran
27 Şubat 2025, 21:41
Zaten iki ayri irktan üretilen melez hayvanlarin cogunda hastalik olma sansi cok yüksek.Bilimsel bir bilgi.
cmssys
28 Şubat 2025, 15:56
Köpek diyip gecmeyin hayvan besleyen bilir
Insan sevdigini kaybettigi zaman, hayvanda olsa aci cekiyor.........................................
Başınız sağolsın, Benim eve insan giremiyor, sadece köpekleri alıyorum.
hulleci
26 Mart 2025, 17:08
senin adina üzüldüm, bizde de aynisi oldu malesef, üzülmemek elde degil , zamanla ailenin bir paracasi oluyorlar.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.