Orijinalini görmek için tıklayınız : Emeklilik ödemesi
aksarayli
01 Şubat 2025, 14:03
iyi günler arkadaslar
Hanim cok sükür emekli oldu,01.02.2025´den itibaren bize ödeme yapilacak,jobcenter aldi 2 ayligini gayet normal.
Dün mektup geldi 2.ayin parasi 2.ayin sonunda gelecekmis.telefon actim devamli her ayin sonunda gelecekmis emeklilik parasi.
sorum su ki pazartesi mecburi giderler var, kira ,elektrik ve bircok gider .paranin ay sonu gelmesinin bana bir faydasi olmaz.
pazartesi grundsicheruna gitsem yardimci olurlar mi?Ne yapmam gerekir.
webci
01 Şubat 2025, 15:04
Yapacak fazla bir sey yok gibi..paran gelince eksiden cekerler..bendede 15.inde geliyor,,15inde eksiler arti oluyor..uzun zamandir boyle,bazen elime para gecince kontoya koyuyorum cok eksiye gitmemek icin..
Ejderabi
01 Şubat 2025, 17:55
Yapacak birşey yok dedikleri tarihte gelir emekli maaşı.
Geriye dönük ödeme var ise Rentebservice yollar, maaşı da Deutsche Post yollar.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
aksarayli
01 Şubat 2025, 19:18
Yapacak birşey yok dedikleri tarihte gelir emekli maaşı.
Geriye dönük ödeme var ise Rentebservice yollar, maaşı da Deutsche Post yollar.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
geriye dönük 2 aylik vardi onu jobcenter aldi.
dalga
01 Şubat 2025, 21:56
Sizin geliriz yok mu. Benim ki de 01.2025 -31-01-2025 hesaba yatırdılar -
aksarayli
01 Şubat 2025, 23:07
Sizin geliriz yok mu. Benim ki de 01.2025 -31-01-2025 hesaba yatırdılar -
bende emekliyim ama benim maas aybasinda yatiyor.Sizin maasda aysonunda mi yatti.Ben grundsicherungdanda aliyorum az birsey.
mecburen hanim icinde müracaat ettik grundsicherunga.Hanim yaklisik 30 ile 40 euro arasi yardim alir grundsicherungdan.
emeklilige müracaat ederken mecbur kildi jobcenter ,grundsicherunga .
Birbey 3.1
01 Şubat 2025, 23:41
iyi günler arkadaslar
Hanim cok sükür emekli oldu,01.02.2025´den itibaren bize ödeme yapilacak,jobcenter aldi 2 ayligini gayet normal.
Dün mektup geldi 2.ayin parasi 2.ayin sonunda gelecekmis.telefon actim devamli her ayin sonunda gelecekmis emeklilik parasi.
sorum su ki pazartesi mecburi giderler var, kira ,elektrik ve bircok gider .paranin ay sonu gelmesinin bana bir faydasi olmaz.
pazartesi grundsicheruna gitsem yardimci olurlar mi?Ne yapmam gerekir.
Jobcenter ayı önden yatırıyor, emeklilik ay sonunda gelir hep.
Teknik olarak her ay para almis oluyorsun, sadece gec gelmesi dedigin gibi makasi aciyor.
Aldigin aylik ile yetiyorsa ve yardim hakkin yoksa yani Sozialamt/Jobcenter başının caresine bak diyorlar.
aksarayli
01 Şubat 2025, 23:58
Jobcenter ayı önden yatırıyor, emeklilik ay sonunda gelir hep.
Teknik olarak her ay para almis oluyorsun, sadece gec gelmesi dedigin gibi makasi aciyor.
Aldigin aylik ile yetiyorsa ve yardim hakkin yoksa yani Sozialamt/Jobcenter başının caresine bak diyorlar.
grundsicherungdan alma hakkimiz var.
aksarayli
03 Şubat 2025, 11:42
Grundsicherung borc verelim dedi,borcuda sevmeyen biri olarak kabul etmedim.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.