Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : E-Recete

rotation
27 Ocak 2025, 19:28
slm arkadaslar sizden ricam bilgisi olan arkadaslar bildiklerini paylasirsa sevinirim. dr bana rahatsizligimdan dolayi 3 ilac yaziyor ben bunun 2 sini alsam 1 ilaci almasam dr bunun farkina varirmi? cünkü 1 ilac beni rahatsiz ediyor dr a bunu söyledim yok kullanman lazim diyor.dedigim gibi almasam dr bunu farkedermi yani e recete oldugu icin bilgisi olan arkadaslar palasirlarsa sevinrim.

Ozanonur38
27 Ocak 2025, 22:40
slm arkadaslar sizden ricam bilgisi olan arkadaslar bildiklerini paylasirsa sevinirim. dr bana rahatsizligimdan dolayi 3 ilac yaziyor ben bunun 2 sini alsam 1 ilaci almasam dr bunun farkina varirmi? cünkü 1 ilac beni rahatsiz ediyor dr a bunu söyledim yok kullanman lazim diyor.dedigim gibi almasam dr bunu farkedermi yani e recete oldugu icin bilgisi olan arkadaslar palasirlarsa sevinrim.

Doktor için fark etmez. Eczaneye gittiğinde, nasıl istediğini söylersin, ona göre verirler. Kalan ilaçların bir kullanım süresi var, bu süre geçtikten sonra kartından silinir.

rotation
28 Ocak 2025, 19:37
benim ögrenmek istedigim doktor görüyormu?

webci
28 Ocak 2025, 21:09
Arkadasim dr sana al dediyse al,seni rahatsiz edecek ilaci niye yazsin..biz dr den iyimi bilecez..madem almak istemiyorsun,eczanede sole ismini bence yeterli,
Doktora aciklamasini yaparsin niye almiyon..
Boyle olursa dr musteri guveni terk edilmis oluyor,vertrauenbasis wurde zerstort der sana ve dr ararsin..
Sana bu e receteler sadece papierform ortadan kalksin diye yapiyoruz derler aciklama yaparlar ama birtaraftan arkada kontrol oldugunu soylemezler..
Srn bu ilaclari aldinmi,hadtaligini kafaya taktinmi yoksa katakule mi yapiliyor bilmek isteyebilirler,hadta insanlar cok artti,sahtekarliklarda..

atsiz77
28 Ocak 2025, 22:42
Doktor alıp almadığını göremez