PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araba alimi icin kaufvertag imzaladim, vazgecmek istiyorum.

samsunlu
26 Ocak 2025, 13:09
Arkadaslar, bu Hafta Persembe günü büyük bir araba händlerdan bir araba begendim ve kaufvertag imzaladim yalniz eve gelip tekrar uzun uzun düsündükden sonra ayni gün 2-3 Saat sonra arabayi satan verkäüferi arayip arabayi almakdan finanziel olarak istemedigimi ve arabayi alkdan vazgecdigimi söyledim.
Verkäüfer chefine sormasi gerektigini söyledi ve Cuma günü tekrar telefonlastik chefinin söyledigi %10 schaden ersatz ödemem gerektigin söylemis, böyle bir sey varmi?
benim bildigim 14 Gün icerisinde sözlesmeden cikamazmiyiz?.
Kaufvertagde bu sekil yaziyor diyor, böyle bir sey ile karsilasan varmi?.

atsiz77
26 Ocak 2025, 13:12
evet böyle özel maddeler oluyor.

hOrOz
26 Ocak 2025, 13:38
Arkadaslar, bu Hafta Persembe günü büyük bir araba händlerdan bir araba begendim ve kaufvertag imzaladim yalniz eve gelip tekrar uzun uzun düsündükden sonra ayni gün 2-3 Saat sonra arabayi satan verkäüferi arayip arabayi almakdan finanziel olarak istemedigimi ve arabayi alkdan vazgecdigimi söyledim.
Verkäüfer chefine sormasi gerektigini söyledi ve Cuma günü tekrar telefonlastik chefinin söyledigi %10 schaden ersatz ödemem gerektigin söylemis, böyle bir sey varmi?
benim bildigim 14 Gün icerisinde sözlesmeden cikamazmiyiz?.
Kaufvertagde bu sekil yaziyor diyor, böyle bir sey ile karsilasan varmi?.

14 gün hikayesi sadece online yapılan satışlarda geçerli ..

Kaufvertragı imzalamadan bir okusaydın

kaan-1
26 Ocak 2025, 13:47
slm..imzaladığın sözleşmede hangi maddeler yazıldıysa dikkate alınır..

14 gün cayma hakkı , arabayı telefon veya internet üzerinden yapıldıysa geçerli ...

birebir arabayı görüp sözleşmeyi imzalanırsa cayma hakkı anca ,teslim aldıktan sonra hatalı kusurlu bir tarafı olursa .. bu kusuru gidermezse gerçekleşiyor diye biliyorum.

Musti
26 Ocak 2025, 14:40
almak istemyiorsan bekle eger Avukat birsey gelmeze almasin zaten cogu Hänlder larin RSV yok pahali oldundan dolayi bu yüzden fazla ugrasmaz baskasina satar.