Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabami satmak istiyorum
Hakan741
25 Ocak 2025, 23:06
Iyi akşamlar arkadaşlar yeni araba aldım ve eskisini satmak istiyorum ve araba şu an angemeldet oldugu için satacagım kişi abmelden yaparim diyor güvenebilirmiyim ??
Ve yada ben abmelden yaptıktan sonra evin önünde abgemeldet araba ne kadar park yerinde durabilir bir bilgisi olan varmi
Yardımınıza ihtiyacım var
Şimdiden tşk ederim
murat39
25 Ocak 2025, 23:41
Arabayi angemeldet olarak verirsen.Yazili olarak ne tutanak tutman gerekir.Yazili imzali.
Arabayi alan kisi gider, araba senin üzerine kayitli. Radar dan gecse kaza yapsa Plaka daha sana kayitli oldugu icin cezalar önce sana gelir.Ispatlayabilmen icin yazili imzali kagirt lazim olur.
Kisi de hemen büyük ihtimal anmelden yapamayacaktir.Termin almasi terminsiz simdi birsey yapmiyorlar.1- 2 hafta termin uzasa kisi de sizi arkasinda dolastirir.Iyi niyet problem olur.
Sizi oyalar telefonlara cikmaz.Böyle bir olayla karsilastim.Iyi niyetli olmak ?? Su ortamda 10 defa düsün.
Onun icin arabayi ya alan kisi tageszulassung pilakayla gelip alsin.Kafani agritma.Parasini al.Abmelden yap.Birkac ün disarda olmasi problem olmaz.Mührü sökülmüs plakayi tak.Fazla dikkat cekmez.
Abgemeldet araba disarda fazla uzun duramaz.Edraftan sikayet ne edildiginde veya Polisin dikkatini ceken yerde hemen müdahale ederler.Plaka üzerinde olup mühür sökük olsa dahi.
Hakan741
26 Ocak 2025, 09:26
Çok tşk ederim ilk deneyimim olacağı icin bilgisiz olmim dedim sizlere sorayım dedim
Yardımın için tşk ederim
vatan1
26 Ocak 2025, 12:16
satin aldiktan sonraki zamanda gün saat dakika yi yaz mesela 01.01.2025 te saat 16:15 ten itibaren diye belirt. Hazir kaufvertrag lar var arabayi mobile .de den sattiysan ordan kaufvertrag indirebilirsin.
Bülent Usta
28 Ocak 2025, 16:52
Merhabalar yeni konu acmak istemedim. Bende arabami satmak istiyorum. Mobile.de`ye ilani isimsiz ve email adresi vermeden koydum, Anfrageleri mobile.de`nin email adresinden hallediyoruz. Asil sormak istedigim arabayi privat an privat`e vermek istiyorum, son günlerde bir GmbH dadandi, ismi "innovative performance", ille email adresimi istiyor. Burayla araba alim-satim isleriniz oldu mu? Bir de arabayi satarken neye dikkat etmem gerekiyor, gerci yukarida Murat bey güzel önerilerde bulunmus, ben bir de parayi nakit mi alayim yoksam banka üzeri mi, araba fiyati en az 10 bin €.
talo176
28 Ocak 2025, 17:24
Banka üzeri halledin..
Sahte paralar coooook piyasa da..
fuk_18
29 Ocak 2025, 00:25
Iyi akşamlar arkadaşlar yeni araba aldım ve eskisini satmak istiyorum ve araba şu an angemeldet oldugu için satacagım kişi abmelden yaparim diyor güvenebilirmiyim ??
Ve yada ben abmelden yaptıktan sonra evin önünde abgemeldet araba ne kadar park yerinde durabilir bir bilgisi olan varmi
Yardımınıza ihtiyacım var
Şimdiden tşk ederim
online abmelden yapabilirsin yada alan kisi yapabilir sözlesmeye su tarihe kadar abmelden olacak diye yazip verebilirsin. yada online aninda yaparsin, kapali arabayi trafige acik yerde tutamazsin kendi stellplatzinda dahi izin vermiyorlar kamuya acik alan oldugu icin ancak kapali garajda tutma hakkin var yada kendine ait evinin bahcesinde arsasinda
Cengiz Bond
29 Ocak 2025, 10:02
alici gitsin Strassenverkehrsamt dan Kurzzeitkennzeichen alsin.
Bunlari her Strassenverkehrsamtdan alabilir.
Sende arabayi verirken senin Plakalari söküp abmelden yaparsin.
cenk1978
29 Ocak 2025, 22:26
Arabayi Üstünde cikardiktan sonra ver, yani Abmelden.
Kesinlikle Plakayla verme derim.
Farz etki kaza yapti yada bir suca karisti, senin basin agrir.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.