PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sallanan disler ve yeni dişler

Serseri
21 Ocak 2025, 23:35
Slm arkadaşlar sizden biraz bilgi istiyecektim
Ön üst dişlerimin 4 Dü çok salaniyor ve gevsekler sanirim diş etleri cekilmis tedavi olurum bilmiyorum, bir diğer ricam tüm dişleri cektrip yeni diş taktırmak istiyorum, sizce ne yaptırabilirim çoğu kişi implant yap diyor bildiğim bu pahalı olan ve acaba taksitle diş yapiyorlarmi Almanya ve türkiyede, ben Düsseldorf ta kaliyorum

murat39
21 Ocak 2025, 23:50
Mümkün oldugunca ana dislerinizi koruyun.
Ben de sizin düsündügünüz gibi komple implat yap demistim.
Benim Türkiye de ki Doktorum. Önce ana disini koruyacaksin dedi.Implant en son care.Uzun süre Implant yapmadi.
Implant yapilir.Etler cekilme ne yapildiginda problem yapar diye implanti en son care olarak birakiyordu. Istese parasini alir yapardi , yapmadi.

Bu sene gittigimde kontrol etti.Röntgen ne cekti.ve Ön dislere implant lazim dedi.
Problemli disleri aldi.Sadece promlem olan yere implant yapiyor.
Önce Kemik tozuyla orasini serlesmesini en yüksek sekle gelmesi gerekir dedi.Kemik tozuyla besledi. minimum 5 ay kalacakmis.Gecici dis yaptirdi.5 ay sonunda Implantlari koyacak.3 ay sonrada Üzerini yapacak.Son asama.

Zaman olarak

Disleri cekti.Temizledi.Kemik tozunu yerlestirdi.Dikisleri aldi.3 Gün gözetim altinda tuttu.Görünüm ve konusmada problem olmasin diye gecici dis yaptirdi.Hepsi üc günün icerisinde oldu.Agri ilk gün ona da agri kesici veriyor.Antibiyotik..Daha sonrasinda agri sizi yok.(Dikisleri 5 cinci gün de aldi.)
Almanyaya geldim.
5 ay sonra da Implant 1 hafta lazim dedi.
3 ay sonrasinda da 2 hafta lazim

Burada farkli farkli cevaplar cikar.Sizin agiz cene yapiniza en uygun tedaviyi Doktor bakip karar vermesi gerekir.Hastaliginiz var mi. ( Seker hastaligi dis cekilmesi...)
Almanya da pahali bir tedavi.
Türkiye de de Doktorunu bulmaniz gerekir.Iyi bir Doktor.bulmak önemli.

Memleketinizi yazarsaniz belki buradan iyi Dr. tavsiyeleri cikabilir.

Serseri
22 Ocak 2025, 00:32
Değerli bilgin çok Sagol , ben almsnyada Düsseldorf ta kaliyorum memleketim Mardin fakat iSKENDERUN Hatay’da büyüdüm benim için neresi olduğu önemli değil nerde iyi uygunsa oraya giderim ağzımda 8-9 tane diş var onlarda çürük kırık ve salaniyor zaten

murat39
22 Ocak 2025, 20:41
Dis konusunda kaybedecek fazla dis kalmamis.
Implant olabilir.Implant da problemsiz bir yasam diye birsey yok. Bir süre gider Dis etleri problem yapmazsa.Dis etleri cekilirse asiri derecede o zaman Implantin problemi basliyor.
Implant da bakim cök önemli.Bakim dikkat edildiginde 20-30 sene gider demisti Doktorum.

atsiz77
23 Ocak 2025, 12:46
Arkadaşım Diş doktorundan Kostenheilplan al,
bunu aşağıdaki siteye yükle ve fiyat al.

Güvenilir bi site ben buradan doktor bulup 2 İmplant yaptırdım.

https://www.2te-zahnarztmeinung.de

İmplant yaptıranlar kesinlikle Almanya’da yaptırsınlar, neden derseniz diş çekildi ve implantların takılması nerden bakarsan 3-6 ay arası sürüyor.

Birbey 3.1
23 Ocak 2025, 14:05
43 yasindayim. Almanyada takdirdim. Sigortam var.

3 ayda bitse süper. Türkiye'de acele acele takiyorlar. Burada doktor tam iyilesmesini bekleyerek yapti. Kendi disimden farkı yok. Ama sadece bir tane diş. Sigortam 99% herseyi ödüyor. Ama aylik 40 Euro ödüyorum sigortaya.

1 implat 3 kaplama 6500 Euro tuttu. Sigorta hic ses etmeden 6300 Euroyu ödedi.

Serseri
29 Ocak 2025, 00:22
Almanya toplam hepsi kaç eu tutarlı çünkü ağızda sağlam diş kslmamdi hepsini çekip yeni taktırmak istiyorum

deniz2000
29 Ocak 2025, 00:50
alt üst takma cikarmali dis yaptirirsan ucuza gelir implat ,la beraber yaptirirsan almanyada 18,000 bin € tutar türkiyede 10bin euro tutar

SesSizliK
29 Ocak 2025, 01:58
sigortan yoksa kesinlikle Almanyada yaptirma bosu bosuna dünya kadar para altindan kalkilmaz Türkiyede cok daha uygun fiyata yapilir implant ömür boyu garantili zirkoyryumlara 5 yil garanti veriyorlar ...1 Strauman Neodent implant ve 1 vidalı zirkonyum 700 euro istanbul kadiköyde bi kilinikten fiyat aldim

atsiz77
29 Ocak 2025, 13:55
Almanya toplam hepsi kaç eu tutarlı çünkü ağızda sağlam diş kslmamdi hepsini çekip yeni taktırmak istiyorum

Arkadaş diş doktoruna git Heil- und Kostenplan al İmplant için .

Benim yukarıdaki linke girip üye ol ve oradan fiyat al.

Türkiye’ye git yaptır diyenleri bosver bu iş 2Haftada yapılıp bitecek bi şey değil, ben yaptırdım Tecrübeden konuşuyorum.

Önemli olan implantların sağlam olması memnun kalman. 2-3.000€ tasarruf edeceğim diye çile çekme.

SesSizliK
01 Şubat 2025, 01:00
Arkadaş diş doktoruna git Heil- und Kostenplan al İmplant için .

Benim yukarıdaki linke girip üye ol ve oradan fiyat al.

Türkiye’ye git yaptır diyenleri bosver bu iş 2Haftada yapılıp bitecek bi şey değil, ben yaptırdım Tecrübeden konuşuyorum.

Önemli olan implantların sağlam olması memnun kalman. 2-3.000€ tasarruf edeceğim diye çile çekme.

Alakasi yok bende senin gibi düsündüm 4..5 sene önce 3 lü köprü yapturdum 1000 küsür euro para verdim Alman isciligi olsun temiz olsun dedim sonuc sifir Türkiyede 10..15 sen önce yaptirdigim disler hala dururken Almanyada yapilanlar kirildi gitti Suan ayni üclü körü icin Alman doktor 1300 euro hesap cikardi aynisini Türkiyede 600 euro yapilabiliyor ...yasanmis gercek tecrubler bunlar malesef o yüzden git 1 hafta 10 gün ye ic gez toz yinede Almanyadan ucuza gelir