Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaşal dizisi hakkinda yorumlarınız
başlığı tastaturdan dolayı yanlış yazmışım
İlk bir kaç yerde yorum okudum reklamını gördüm.
Dizi `Tabii` platformunda yayınlandığı için yasal olarak bakmak mümkün değildi
Ama geçende benim IPTV sunucu "Gassal" serisini ekledik diye mesaj attı.
Yine pek ilgimi çekmedi şimdi yine ağır konulu dini bir dizidir diye düşündüm
Ama serinin ilk bölümü Youtube da vardı biraz izledim sonra IPTV üzerinden 10 bölümüde tek solukta izledim
Aslında pek dizi sevmem veya bakmam
Dizi de çok normal bir Gassalın yaşantısından bahsediliyor
Mizahi katkılar, hafif bir gönül meselesi, biraz etik konular.. dizinin müzikleride hoşuma gitti
1:blüm Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=fPEmBg3tTPM&t=1055s
atsiz77
02 Ocak 2025, 22:41
Sosyal medya üzerinden bende bu diziden haberdar oldum.
İlk olarak YT üzerinden 1 Bölümü izledim güzel hoşuma gitmişti, çok üzüm zaman sonra bi Diziyi severek izledim.
Ben diğer bölümler daha yayınlanmadı diye beklerken , Hanım dedi Tabiide bölümleri varmış diye iptv üzerinden hepsini aynı anda izledim.
Son bölüm biraz ağır duygulandırdı bizi bilmiyorum neden..
Diğer bölümlerini kesinlikle izlerim
diziyi henüz izlemedim ama, sosyal medyada asiri reklami/pri yapiliyor.
öyle böyle degil
ama izlemeyi düsünüyorum
coskun
03 Ocak 2025, 00:32
Bende çocuklardan duydum. Dizinin adından da belli neticede cenaze yıkıma işi, isim olarak pek ilgimi çekmedi. Hatta çocuklara söyledim korkarsınız rüyanıza girer falan. Sonra ilk bölüme baktım gerçekten çok beğendim ve 3 gün içinde bütün bölümleri seyrettim. Bence mükemmel bir dizi, herkese de tavsiye ederim.
bende 1 sezon 1 bölümüne baktim baska var mi bilmiyordum burda adsiz 77 deyince var bakayim bende bulabilirsem izlerim. gercekten kurtlar vadisinden sonra ilk diziye bakcam
Haziran
03 Ocak 2025, 05:15
Ahmet Kural yine yapacagini yapmiş.
Gercekten güzel bir oyunculuk sergilemis.
Yine kendine özgü bir Tarz Komedi ile Drami bir arada
güzel işlemis.
Ve Filmin sonundaki Müzikler ise harika olmus.
Birbey 3.1
03 Ocak 2025, 07:23
Bundan iki hafta önce can sıkıntısından görmüşdüm diziyi. Aile dizisi olduğunu söylemiştim hanıma. Normalinde hiç dizi bakmam. Ama genel olarak ben böyle tarz tanınmamış filmleri bile severim.
Diziyi birirdikden sonra bir kaç gün sonra baktım. Patlamış gitmiş.
İnşAllah cıvıtmaden cizgisini bozmadan devam eder.
Serkinho
03 Ocak 2025, 09:13
Bizde tesadüfen bakdik, güzel dizi.
Gesendet von meinem SM-S928B mit Tapatalk
Sosyal medya üzerinden bende bu diziden haberdar oldum.
İlk olarak YT üzerinden 1 Bölümü izledim güzel hoşuma gitmişti, çok üzüm zaman sonra bi Diziyi severek izledim.
Ben diğer bölümler daha yayınlanmadı diye beklerken , Hanım dedi Tabiide bölümleri varmış diye iptv üzerinden hepsini aynı anda izledim.
Son bölüm biraz ağır duygulandırdı bizi bilmiyorum neden..
Diğer bölümlerini kesinlikle izlerim
Evet son bölümüne arkadaşı sanırım havuza lamba takarken akıma kapıldı..
Benimde içim bir hoş oldu .. Ciğerimizi yaktı
@mnike arkadasımız turbobit https://trbt.cc/k2rcmyi9h3c7/Gassal.S01.mnike.rar.html
ve @Memoli1976x arkaşımızda rapidgator üzerinden sunmuş https://rapidgator.net/file/06d116c78b8f83fe09f46a493ebb106f/Gassal.S01.mnike.rar.html?referer=https://www.ozbeceriksizler.com/
fantoma
04 Ocak 2025, 19:36
https://www.youtube.com/watch?v=c0Jt3FN1Swc
Birbey 3.1
04 Ocak 2025, 22:13
Bu videodaki gibi bazı kişiler hemen ortaya karıştırıyor.
Seküleride, muhafazıda şunu öğrenecek:
Herkes karşı tarafa saygı gösterecek. Kimse mini etek giyene karışmayacak, kimsede teseddüre karışmayacak. Sadece karşılıklı saygı ile şu müşterek dünayada geçinilinir. Başkasına zarar vermediği sürece herkes istediği tarzda yaşasın.
Benim araştırmalarım Atatürk'de bunu böyle istiyordu. Alkol içtiğide oluyordu, ama Cumhuriyet'i ilan etmeden önce meclis ile cuma namazına gidip olan cumhuriyeti ilan etti.
Herzamanki gibi saygi bekliyorsunuz ama kendiniz Islama bagli olanlara tahammül bile edemiyorsunuz , sunu untamyin burasi Islam topraklari . Cumhuriyet ilan edildiginde Devlet kurulmadi sadece recime degisti . 80 sen Müslümanlara kemalisterin yatigi ortada
satturko
05 Ocak 2025, 18:02
Evet Halk Müslüman ama yönetim sekli de bazilarinin zoruna da gitse CUMHURIYET,yil olmus bilmem kac halen cahillik devam ediyor maalesef.
Birbey 3.1
05 Ocak 2025, 18:07
Beyler bakın ne yazdım saygı ile cözülür. Karşılıklı suçlama ile cözülmez.
Arkadaslar bu diziye kemalistlerden cok sert tepki geldi,efendim ölümü onlara hatirlatmisiz,,siz hatirlatip hatirlamasanizda kurtulusunuz yok..
Ayrics muvafakarlar turkiye ye uzaydan gelmedi,600 yildir vardi,söyleki;
Israil nasil varolan 3000 yillik filistini isgal edip biz buradaydik,filistin topraklari vaad edilmis topraklarimizdir diyerek onlari yok sayiyorsa,cumhuriyet sonrasi beyaz turkler dedigimiz terakkici avrupa yanlisi ve yenilikci turklerde bugun bu vatani sadece kendilerinin sanip onlari yok sayiyor,her alanda dalga geciyor,
Önce tarih ogrenelim..
Ayrica yukarda tarihden habersiz kelleden sallayan bir vatandas,mini eteke karisma
Karsilikli saygi sevgi diyorsa,önce kemalistler saygi sevgiyi ögrenecek,,madem öyle ozaman camiilere evliyalara saldirip kuran ögrenen talrbeleri kötüleyip vatanin temeline dinamit diyerek elestirmeyecek ugur dundar yobazi mesela..
Beraber yasanacaksa böyle,,kemalistler kadar onlarda bu ülkede yasama hakkina sahip..
Yil 2025 de olsa demek modern cag atlamis kemalistler söyle bir bakip batinin karsisinda ne aciz durumda ve hala 100 yildir kafayi yenileyememis..madem cag atladik o halde islamistleri yil su olmus diyerek elestirmeyin..
Okuyun ögrenin,
Kelleden sallamayin..
Ataturk
Turk ögun calis guven diyor..
Bugun 1 tanesi bile olmayan atasinin emanetine sahip cikamamis nesil mevcut..
Nerde cag atlama
Hani calis güven..
Sunu unutmayalim;
Asil dinamit temellere,ataturk öldükten sonra yerlestirildi ve kemallizm dini icad edildi..
Ve 100 yildir hala ugrasiyoruz..
deniz2000
05 Ocak 2025, 19:03
zaman birlik zamanidir oyunlara gelmeyin, Allah kullarina neden akil vermis dogrulari ve yanlislari görsünler diye
malesef milletimizin icinde okadar cok at gözlüklü varki, dünyada olanlari görmüyor bile .
birakin bu, ben müslümanim sizler deyilsiniz ayaklarini, Müslümanlıkta Allah ile kul arasına kimse giremez.
Birbey 3.1
05 Ocak 2025, 19:55
Vallah ben mini etekliyide seviyorum, tesettürliyide.
Namus bir parca bezden ibaret değildir.
Bakın tarihe hep savaşların altında din vardır. Hiç bir zamanda bitmez karşılıklı saygı ve anlayış olmadığı sürece.
Bakın Mardin'e, kaç din bir arada saygı ve karşı anlayış ile sorunsuz yaşıyor.
Çözüm budur.
choban
05 Ocak 2025, 21:53
Yapay zekaya sizin sorununuzu sordum verdiği cevap
Haklılık Psikolojisi ve Güç Zehirlenmesi
Bir birey veya topluluk, kendini haklı görmeye başladığında, karşısındaki insanları haksız ilan etme eğilimindedir. Bu süreçte yapılan en büyük hata, empatiyi kaybetmektir. Duygusal körlük, bireylerin kendi bakış açılarını mutlak doğru olarak kabul etmelerine neden olur. Adaletin doğası gereği tarafsız olması gerekirken, bu tür durumlarda adalet kişiselleştirilir ve taraflı bir yargılama süreci başlar.
Haklı olmanın verdiği güç hissi, insanların sınırları aşmasına neden olabilir. Başlangıçta masum bir savunma mekanizması olarak ortaya çıkan tepkiler, zamanla saldırganlığa ve baskıya dönüşebilir. Böylece adaleti sağlama niyetiyle yola çıkanlar, adaletsizliğin bir parçası haline gelir.
Haklı Kalmanın Sanatı
Haklı kalmak, haklı çıkmaktan daha zordur. Haklı bir duruşu koruyabilmek için empati, sabır ve tarafsızlık şarttır. Duyguların kontrol altına alınması ve adaletin objektif çerçevede değerlendirilmesi, haksız duruma düşmeyi önleyecek en önemli faktörlerdir.
Adalet, yalnızca haklı olanların değil, haksız olanların da güvenebileceği bir sistem üzerine kurulmalıdır. Çünkü adalet, intikam değil, denge arayışıdır. Bu yüzden “kindarların” yargı dağıttığı bir dünyada, adaletin sesi her zaman daha yüksek çıkmalıdır. Haklı kalmak, susturulan değil, duyan ve dinleyen bir vicdanın eseridir.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.