Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaspreise
vatan1
02 Ocak 2025, 12:04
Selam arkadaslar , ben senelerdir bulundugum yerin sehir anbieterindeyim fakat bu yil ödedigim para neredeyse iki katina cikti vertrag yapmistim september 2025 te bitiyor .Sorum, uygun ve güvenilir bir gas anbieter önerebilirmisiniz. Tesekkürler
akbaba
02 Ocak 2025, 13:26
Vatan1 ustam ben senelerdir Verivox veya Check24 üzerinden, strom,gas,internet anbieterimi sürekli degiştiriyorum.
eve gelen gas aynı gas, degişik anbieter başka gas göndermiyor, sadece fiyatlar çok farkediyor. vertrag yaparken 12 aylık yapıyorum ve 12 ay preisgarantie verenleri tercih ediyorum, vertrag ve kündigung süresi dolmadan yine verivox veya check24'den sadece 5 dakika içinde ucuz anbietere geçiyorum. bu şekilde bayağı bir tasarruf yapabiliyorum
Gas için Maingau'daydım, İmmergrün'e geçtim,
Tarif: Spar Gas Premium B
Arbeitspreis: 9,63 Cent/kWh
Grundpreis: 6,62 €/Monat
Neukundenbonus: 15 % inkl
Artik almanyada ve tr de bu gaz ve elektrik isi kumar oynamaya benzedi .buyuk vurgun yapiliyor,bir yere gecsende yapacagin kar 50 avroyu gecmez..kocakarilar gibi bir oraya bir buraya atlamaya gerek yok..hepsi ayni soyguncu..fiyatlari yukselt sonra zarardaki ufak sirketlere yol ac,milleti yamult mantigi..
Akil kari isler degil..beni kurtarmadigi icin yani hala sinirdan geride oldugumdan sirket degistirmedim,cogu insanlar hesabini ince yapmadigindan degistiriyor,ayda 5 avro kar bazen denede 60 avro zararina olabilir..hicbir hirsiz babanin usagi da degil..
Ben bu islere karsiyim..
Simdilik..
bir kac deneme maksatli eskiden yaptim,el ver kol kap mantigina donustu..
Insanlar artik 1 cent hesabi yapmaya basladi maksat kar etmek ,ordan sparen burdan sparen,sene sonu oturup hesap yaptiginda o centlerin hicbir ise yaramadigini gorursunuz..ama hicbir insan oturup bu sene ,gecen sene ne harcamisim,karim zararim diye incelemiyor..gidene eyvallah gelene yarabbi sukur ...
Artik almanyada ve tr de bu gaz ve elektrik isi kumar oynamaya benzedi .
buyuk vurgun yapiliyor,bir yere gecsende yapacagin kar 50 avroyu gecmez..kocakarilar gibi bir oraya bir buraya atlamaya gerek yok..hepsi ayni soyguncu..
fiyatlari yukselt sonra zarardaki ufak sirketlere yol ac,milleti yamult mantigi..
Akil kari isler degil..beni kurtarmadigi icin yani hala sinirdan geride oldugumdan sirket degistirmedim,
cogu insanlar hesabini ince yapmadigindan degistiriyor,ayda 5 avro kar bazen denede 60 avro zararina olabilir..hicbir hirsiz babanin usagi da degil..
Ben bu islere karsiyim..
Simdilik..
bir kac deneme maksatli eskiden yaptim,el ver kol kap mantigina donustu..
Insanlar artik 1 cent hesabi yapmaya basladi maksat kar etmek ,ordan sparen burdan sparen,
sene sonu oturup hesap yaptiginda o centlerin hicbir ise yaramadigini gorursunuz..ama hicbir insan oturup bu sene ,
gecen sene ne harcamisim,karim zararim diye incelemiyor..gidene eyvallah gelene yarabbi sukur ...
Aynen usta
Geçen seneler bir çok elektrik şirketi değiştirmiştim
Biri yüksek alış fiyatlarına dayanamayıp elektrik sevkiyatını durdurmuştu
Yakında Gas büyük kriz kapıda gelecek
Ukrayna Avrupaya Gas taşıyan boru hattının anlaşmasını uzatmadı
Bunun üzerine Rus Gazprom Avrupa ya Gas sevkiyatını durdurdu..
https://www.ensonhaber.com/dunya/rusya-gaz-akisini-kesti-avrupada-dogalgaz-fiyatlari-artti
Kış tam kendini göstersin bakalım fiyatlar nereye gidecek şimdilik rezervlerden kullanıyorlar
Ukraynanın başındaki palyaço ve destekçileri başta Almanya Avrupa nın sonunu getirecekler
Avrupa USA nın şeyinde bile değil nasıl olsa onların petrol ve gaz kaynakları var
Avrupa halkı ve indüstrisi komple olarak doğal Gas a bağlı ... Geçen senelerde Avrupa da ne krizler olmuştu
https://i.ibb.co/YkWkr61/gas.webp
Haziran
02 Ocak 2025, 17:35
Yakında Gas büyük kriz kapıda gelecek
Ukrayna Avrupaya Gas taşıyan boru hattının anlaşmasını uzatmadı
Bunun üzerine Rus Gazprom Avrupa ya Gas sevkiyatını durdurdu..
https://www.ensonhaber.com/dunya/rusya-gaz-akisini-kesti-avrupada-dogalgaz-fiyatlari-artti
Bu Almanya, Avrupa hepberber Ukraynaya yardim etsin dursun bak Ukrayna hic Avrupadaki insanlari düsünüyormu?
Isine gelmeyince Anlasmayi uzartmamis. Biz Avrupada yasayanlar Ukraynanin umrundamiyiz acaba?
Anlasmayi uzatmaman Avrupadaki milyonlarca insan zarar veriyor. Bunu neden düsünmez bu Ukrayna??? Sonrada herkes bana yardim etsin.
Ama bu Avrupa ve Almanya valla sakat.
Kendileri günden güne Krize sürükleniyorlar hala bu Ukraynaya yardim ediyorlar!
Bir yandanda Çinin hizli yükselisi Avrupanin sonunu getirecek gibi.
Çünkü Avrupanin ürettigi tüm Mallari Çin daha ucuza ve daha hizli üretiyor, Çinin bu ilerleyisinide mal gibi seyrediyorlar.
Bu Gidisat kötü.
moralist
02 Ocak 2025, 17:45
Bişey olmaz Gazı Türkiyeden getirtiriz bizde
Birbey 3.1
02 Ocak 2025, 17:57
Gaz fiyatları biraz yükselir ama başka birşey olmaz. Gaz tedariğinin zaten biteceği belli olduğu için Avrupa ülkeleri hazırlıklıydı.
Ukrayna can derdin, mecbur kendini düşünecek. Düşmanına birde para kazandıracak değil ya. Sorun Putin. Bir kurtulsa dünya iyi olur.
Bişey olmaz Gazı Türkiyeden getirtiriz bizde
Usta boş yorum yapma Türkiyenin o kadar Gas ımı var .Biz de Rusya dan alıyoruz
Gaz fiyatları biraz yükselir ama başka birşey olmaz. Gaz tedariğinin zaten biteceği belli olduğu için Avrupa ülkeleri hazırlıklıydı.
Ukrayna can derdin, mecbur kendini düşünecek. Düşmanına birde para kazandıracak değil ya. Sorun Putin. Bir kurtulsa dünya iyi olur.
Asıl problem Putin değil USA´nın dünya da hegemonya kurmak istemesi
Yoksa savaş çoktan bitmişti ..Putin imzalama noktasındayı
Hemen USA Almanya ve diğer Batılı ülkeler raket, savaş uçağı sevkiyatını başlattılar
USA kendinden başka süper güç istemiyor ama USA nın çoğu yerde artık borusu ötmüyor
Böyle olunca hemen o ülkede iç karışıklık çıkarıyorlar
Bak Huawei nin satışları iPhone nu zorlayınca allim gullim edip gücü yettiği ülkelerde yasak ettirdi..
Şimdide TPLINK i yutmaya çalışıyorlarmış
Birbey 3.1
02 Ocak 2025, 19:07
Ha Amerika, ha Putin. Hepsi aynı halt. Durduk yere ikiside savaş çıkarıyor. Rusya salak birde kaçtane sivil uçağı düşürdü. Ayaş komutanların eline veriyor füzeyi sonra vuruyorlar sivil uçakları.
Putinin derdi kendini rus tarih kitaplarına yazdırmak. Zaten Sovyetler dağıldıkdan sonra imza attı Ukrayna Nato'ya girmeyeceğine. Durdur yere komşusunu vurdu.
Usta boş yorum yapma Türkiyenin o kadar Gas ımı var .Biz de Rusya dan alıyoruz
Asıl problem Putin değil USA´nın dünya da hegemonya kurmak istemesi
Yoksa savaş çoktan bitmişti ..Putin imzalama noktasındayı
Hemen USA Almanya ve diğer Batılı ülkeler raket, savaş uçağı sevkiyatını başlattılar
USA kendinden başka süper güç istemiyor ama USA nın çoğu yerde artık borusu ötmüyor
Böyle olunca hemen o ülkede iç karışıklık çıkarıyorlar
Bak Huawei nin satışları iPhone nu zorlayınca allim gullim edip gücü yettiği ülkelerde yasak ettirdi..
Şimdide TPLINK i yutmaya çalışıyorlarmış
Tespit olarak gidisata bakarsak dogru..
Abd suan prestijini duzeltme babinda kendi icinde oyunlara giristi ve cok yakinda bir islam ulkesini gine batiracak..
Bence sirada iran var..
Elon mask ve trump a verilen mesaj cok acik..abd avrupayi kendi badina birakmak istiyor ve aptal avrupali devlet baskanlari hala ukrayna diyerek kendi ulkelerini batirma pesinde..gecen dene abd nin almanyayi rusyadan koparma niyeti oldugunu yazmistim..abd deki kaos yeni bir 11 eylulun habercisi olabilir..kureselciler bilerek çinin onunu aciyor,,
Yapay zeka da sahte bir paylasim ,mesela putin veya sapik bidonun aciklamalari ortaligi karistirabilir..
Denilen oki cok yakin bir zamanda zombi virusu tum dunyayi isgal edecek,,
Unutmayinki tum bu zimbirti ve serefsizliklerin tek sebebi ve oyun kuruculari dini kisve altinda saklanan papa -derin dunya iliskileri..
Bu arada samanyolunun 9.gezegeni bulundu..
3 tane daha varki zamanla onlarda kesfedilecek,yani bizim bildigimiz 8 gezen,varolan gunes sistemimizde 12 gezen ..
deniz2000
02 Ocak 2025, 23:47
belki cikmaz ayin sonunda gas ucuzlar
Allah hepsinin belasini versin bütün pislik leri yapanlar abd israil vede yandas köpekleri ,
attimi mangalda kül birakmiyan müslümanlar devletleri, hepsi bu serefsizlere calisiyor hakikatlari görmek istemiyenler ben görüyorum
yaziktir günahtir bu insanlara,
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/gazzede-cocuklar-10-aydir-olum-korku-ve-acligin-oldugu-bir-kabusu-yasiyor/3306673
Birbey 3.1
03 Ocak 2025, 07:28
Maddi durumu dar ailelere gerçekten Allah kolaylık versin.
Bu evi aldığımda 3-4 sene önce 7 şter odun almıştım. Oturmada odasında sıfır odun sobası vardı içinde. Ev yalıtımlı olduğu için günde iki üç odun atınca ısınıyor ve sıcak kalıyor. Daha 6 şter var. Ozaman kızdıydım boşu boşuna çok aldım diye. Şimdi ise iyiki almışım diye. Aşağıda yakınca yukarları bile ısınıyor. Yani kaloriferi yüzde 10 ancak yakıyoruz. Ama sıcak suda kışın gazlı olduğu için yinede aylık 105 Euro ödüyorum.
vatan1
03 Ocak 2025, 09:22
Vatan1 ustam ben senelerdir Verivox veya Check24 üzerinden, strom,gas,internet anbieterimi sürekli degiştiriyorum.
eve gelen gas aynı gas, degişik anbieter başka gas göndermiyor, sadece fiyatlar çok farkediyor. vertrag yaparken 12 aylık yapıyorum ve 12 ay preisgarantie verenleri tercih ediyorum, vertrag ve kündigung süresi dolmadan yine verivox veya check24'den sadece 5 dakika içinde ucuz anbietere geçiyorum. bu şekilde bayağı bir tasarruf yapabiliyorum
Gas için Maingau'daydım, İmmergrün'e geçtim,
Tarif: Spar Gas Premium B
Arbeitspreis: 9,63 Cent/kWh
Grundpreis: 6,62 €/Monat
Neukundenbonus: 15 % inkl
selam akbaba usta ,örnegin Verivox üzerinden senin gibi immergrüneye gecsem simdiki anbieterden buraya gecis icin cikis nasil oluyor? birde sirket degistirdikten sonra
senin dedigin gibi 12 aylik vertrag cikis kac ay önceden verilmeli? Yeniden ucuz bir sirket icin.
selam akbaba usta ,örnegin Verivox üzerinden senin gibi immergrüneye gecsem simdiki anbieterden buraya gecis icin cikis nasil oluyor? birde sirket degistirdikten sonra
senin dedigin gibi 12 aylik vertrag cikis kac ay önceden verilmeli? Yeniden ucuz bir sirket icin.
Çıkış vermene gerek yok onlar çıkış işlemlerini kendileri hallediyorlar
Sadece sayaç durumunu bildirmen gerek çoğu online halloluyor
Yeni bir şirkete geçmek için çıkış vermene gerek yok geçeceğin firma yine hallediyor.
Başka bir firmaya geçmek istersen yeni firma ile anlaşıyorsun yine onlar hallediyor
ama geçmezsen Vertrag uzuyor ama bu sefer başka kondisyonla
akbaba
03 Ocak 2025, 12:33
ustam, öncelikle Verivox veya Check24 kaydoluyorsun, sayfa çok kolay ve kullanımlı
kendi anbieterini de veriyorsun, senelik veya aylık tasarruf edebileceğin miktarıda görüyorsun
geçeceğin anbieteri seçerken sadece iyi bewertungları olan, 12 ay vertrag verip, 12 ayda preisgarantisi veren büyük firmaları seçmeye çalış
bütün geçiş işlemlerini Verivox yapıyor, sana sürekli eski ve yeni anbieterinden e mail geliyor. hepsinin online sayfası var, vertrağını ve tarifini görebilirsin, zahlerstand her zaman verebilirsin. genelde 6 hafta önce kündigüng yazmak veya başka firmaya geçmek gerekiyor.
sakın ucuz fiyatına aldanıp, bilinmeyen küçük bir firmaya geçme, sakın peşin ödeme yapma, sadece büyük firmalar seç, sonra başkaları gibi aldatıldım,kandırıldım deme :)
genelde en ucuz olan tarifler müşteri kazanmak için yapılıyor, vertrag bitince sen birşey yapmazsan, seni pahalı tarife alıyor, bu aslında her yer için geçerli, araba sigortalarıda öyle değilmi.
6 daireli binadayız, senelik yaklaşık 40.000Kwh gas tüketiyoruz, evde 4 kişiyiz, Tesla araç var, en az 15.000Kw elektrik tüketiyoruz, sadece bu ikisini hersene Vattanfall,Maingau,E On,Immergrün gibi büyük firmalar arasında yeni vertrag yaparım, sadece 5 dakikamı alıyor verivox ile ve öyle 5-10€ degil, bayağı tasarruf ederim.
Cengiz Bond
03 Ocak 2025, 13:21
Ha Amerika, ha Putin. Hepsi aynı halt. Durduk yere ikiside savaş çıkarıyor. Rusya salak birde kaçtane sivil uçağı düşürdü. Ayaş komutanların eline veriyor füzeyi sonra vuruyorlar sivil uçakları.
Putinin derdi kendini rus tarih kitaplarına yazdırmak. Zaten Sovyetler dağıldıkdan sonra imza attı Ukrayna Nato'ya girmeyeceğine. Durdur yere komşusunu vurdu.
dediklerin hepsi yanlis, ama simdi ugrasamam sana herseyi anlatmak ile.
tam kartoffel kafasisin
Birbey 3.1
03 Ocak 2025, 17:23
Hadi yürüde enseni görelim.
Cengiz Bond
03 Ocak 2025, 17:25
Hadi yürüde enseni görelim.
sen kendi kartoffel dünyanda yasa, buralarda sacma sapan seyler anlatma.
vatan1
03 Ocak 2025, 17:26
Arkadaslar yardimlariniz icin herkese tesekkür ederim .Simdiki vertrag biter bitmez gececegim.
Birbey 3.1
03 Ocak 2025, 17:43
sen kendi kartoffel dünyanda yasa, buralarda sacma sapan seyler anlatma.
Kes sesini. Boş muhabbet yapma.
garip_38
03 Ocak 2025, 18:20
Beyler sakin olun kirmayin bir birinizi hayirli aksamlar...
akbaba
03 Ocak 2025, 18:53
Arkadaslar yardimlariniz icin herkese tesekkür ederim .Simdiki vertrag biter bitmez gececegim.
Vatan1 ustam,inşallah açtığın konu için işine yarayacak şeyler okudun.
açılan konuların sonu maalesef hoş bitmiyor, daha 3. mesajdan kocakarı filan diye başladılar,konuyla hiç alakası olmayan şeyler yazmaya mecburmusunuz?
arkadaşlar Laf-ı Emdam bölümümüzde var, çoğunuzda buranın eskilerisiniz, hiç hoş olmuyorsuz böyle
Cengiz Bond
03 Ocak 2025, 19:08
Kes sesini. Boş muhabbet yapma.
cimri kartoffel yalakasi
Vatan1 ustam,inşallah açtığın konu için işine yarayacak şeyler okudun.
açılan konuların sonu maalesef hoş bitmiyor, daha 3. mesajdan kocakarı filan diye başladılar,konuyla hiç alakası olmayan şeyler yazmaya mecburmusunuz?
arkadaşlar Laf-ı Emdam bölümümüzde var, çoğunuzda buranın eskilerisiniz, hiç hoş olmuyorsuz böyle
Bazilarinin kafasina vuravura anlamalari icin oyle yazdim..yoksa cahil kafalari uyarmak cok uzun suruyor..isigucu birakip benim mesajami sardin..
Isine gelmiyorsa git kahvede cay ic...
atsiz77
03 Ocak 2025, 19:23
Ağalar biraz sakin olun daha 2025 Yılının bitmesini uzun zaman var, yeni Yılın ilk günlerinde Enerjinizi hemen harcamayın [emoji6]
Birbey 3.1
03 Ocak 2025, 23:23
Hangi konuyu yazsam sonradan geliyor hanımköylü beyfendi cıvık cıvık yazıyor. Şamarı yiyecek.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.