PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiyeden Almanyaya nakliyat

Ado_67
06 Aralık 2024, 23:00
Merhaba,

aramizda bilgisi olan vardir mutlaka yada tecrübe eden.

Ben türkiyeden elektronik ürün getirtmek istiyorum. Degeri 15-20.000€. Bu ürünleri en uygun nasıl getirttirebilirim. Maximum agirligi 300 kilo ve bi palette bile doldurmaz.

Zoll da ne gibi islemler çıkar karşıma? Tir ile mi getirtmek mantıklı yoksa deniz yolu ilemi? Tavsiye edebileceğiniz bir nakliyat şirketi varmi? Türkiyenin dört bir Yanina ulastiririm ürünleri.

Yardimlariniz icin şimdiden çok teşekkür ederim.

acemi iste
06 Aralık 2024, 23:42
En uygun sizin icin LKW olur aslinda hengi sehirden göndermek istediginize bagli normalde aracta yer m3(metreküp) olarak hesaplaniyor ona göre bir fiyat söyleniyor.
gümrük islerini getiren firma hallediyor parcayi aldiginiz yer evraklari hazirliyor getirecek olan LKW sirketi Yük icin CMR hazirliyor gümrükte kayitlarini yaptirip devam ediyorlar .
Deniz yolu LKW göre daha uygun oluyor aslinda ama zaman olarak uzun sürüyor buraya geldigi zaman liman gümrügünden sonra ne oluyor orasini bilmiyorum.
Yani limandan sonra devam isleri sizmi takip ediyorsunuz yoksa getiren gemi firmasimi onu bilmiyorum.

bayern
07 Aralık 2024, 13:54
Merhaba ürünler İstanbul Bursa Yalova edirne gibi batı şehirlerinde ise kardeşimin kamyonları her hafta Avrupa’ya parsiyel taşımacılığı yapıyor gümrükleme işlemlerinizde kendileri senin adına yapıyorlar

Ado_67
08 Aralık 2024, 22:16
bilgi icin teşekkür ederim. kardeşinle nasıl irtibata gecebiliriz? özelden numara atabilirmisin? Ürünler istanbulda

bayern
10 Aralık 2024, 19:48
Numarası bu +90 533 332 30 12