Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : GMX den Bedava e-sim

batum
25 Kasım 2024, 11:55
Arkadaslar
GMX bedava e-sim veriyor (Vodafone-Netz)
klick (https://www.gmx.net/handy/freephone/)

3 GB pro Monat im 5G Netz
Direkt als eSIM verfügbar
Dauerhaft kostenlos
Telefonie Flat
Wöchentlich kündbar

Haken Dabei
GMX Mailiniz olmasi lazim

Kostenloser Tarif, aber warum verlangt GMX dann Bankdaten?
Ein wahrscheinlicher Grund ist, dass sich der Anbieter schlichtweg absichern möchte. Denn obwohl der Tarif als gratis nutzbar angepriesen wird, können Kosten entstehen. Beispielsweise, wenn Nutzer zusätzliche Daten buchen, den Tarif außerhalb der EU nutzen oder aber das Endgerät wechseln. Für Letzteres berechnet GMX nämlich eine Gebühr von 14,90 Euro, während andere Anbieter diesen Service zumeist kostenfrei anbieten.

Daha Detayli bilgiler burda

https://www.techbook.de/connectivity/mobilfunk/gmx-freephone-handytarif-gratis#h-bestimmte-voraussetzungen-mussen-erfullt-werden

Birbey 3.1
25 Kasım 2024, 15:59
Arkadadaşlar GMX Email-Adressiniz yoksa bir Email açın. Sonra Menüde "Freephone" seçine ve bilgilenizi girin.

Bu kadar.

Ben yaptım. Esim olarak oluyor. Açtırma parası falan yok.

GMX, Drillische ayit oda 1und1.

Drillisch kendi sebekesini kuruyor. Hemen hemen hiç bir yerde baz istasyonları yok. Olmadığı için Vodafone hattını kullanıyor.

Açtırma parası falanda yok. Vertrag'da yok. 7 gün içinde isterdenizde siz veya Drillisch çıkışverebiliyor.

Yaşlılar, maddi durumu iyi olmayanlar veya çocuğuna kart lazım olanalar yada Notfallkarte olanlar için birebir.

İsterseniz numaranızıda taşıyabiliyorsununz.

Ben hafta sonu yaptım.

Çok güzel. Bilindiği üzere 1und1 kendi şebeksini kurmak için uğraşıyor. Drillisch şirketi olan GMX üzerinden bedavaya tanıtmak için dağıtıyor. Yurt içinde henüz 1und1 pek basistasyonları olmadığı için Vodafone hattını kullanıyorlar.

Telefonu az kullanalar için, misal yaşlı emekliler, maddi gücü olmayanlara, yada çoluk cocuk için birebir. Kendime Notkarte olarak aldım. Tüm işlemler 15 dk. sürdü.

bauber41
26 Kasım 2024, 12:23
bakalim ne zaman ücret almaya baslicaklar :)

Birbey 3.1
26 Kasım 2024, 20:10
Gittiği yere kadar. Beles gelen atın dişlerine bakılmaz.