PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Soru:ucak biletleri satmak istiyorum

Hakan741
10 Kasım 2024, 13:22
Arkadaslar ben ucak biletleri tatil biletleri satmak istiyorum bu konuda hangi yoldan daha kolay uygun birsey yapabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim

batum
10 Kasım 2024, 16:31
Türk hava yollarinin istanbuldaki subesine git
1000 tame bilet iste hemen verirler

Almanyada satarsin

* O Is icin 50 sene gec kaldin,izine gidecek insanlar artik biletlerini internetden kendileri aliyor

Hakan741
10 Kasım 2024, 23:30
Yani tamamda millet genede bu isi yapiyor 1 bilet sattiginda acaba ne kadar provision aliyorlar

Ejderabi
31 Aralık 2024, 09:29
Arkadaslar ben ucak biletleri tatil biletleri satmak istiyorum bu konuda hangi yoldan daha kolay uygun birsey yapabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim

Bir Reisebüroda staj yap veya Ausbildung yap.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sdt
31 Aralık 2024, 16:48
hala yapanlar var ve kazaniyorlardir da, yani yoksa niye yapsinlar

en dogru bilgiyi seyahat ajentalarindan alirsin.

Tanyel
31 Aralık 2024, 18:20
ustam bildigim kadariyla ucak biletinde artik o eskisi kadar kazanc yok. olsa olsa bilet basi en fazla 10 bilemedin 20 euro kalir.
Acentalar parayi sattiklari ucak+otel yani komple paketten yada havaalani transferden kazaniyor.
He bos dükkanin vardir kira derdin olmaz, cevren cok genistir Ayda 500 bilet satarsin tamam. Onun disinda zamanin gerisinde kalmis bir is kolu bence.

Nuri1849
31 Aralık 2024, 20:46
Kar marji çok olmuyor ucak biletlerde. Otellerde iyi para oluyor genelde otele ve veranstaler firmalarina göre kazancin değişiyor. ortalama otellerde %7 ile %15 civarında. Ayrıca araba kiralama da yapabilirsiniz.

Birbey 3.1
02 Ocak 2025, 08:51
Birde şu var, az çok herkesin okumuş evladı var. Misal ben herzaman direk havayolu sirektinin sayfasından alıyorum. Nedeni, havalimanında bir sorun yasadığında misal Sunexpress'den aldıysan, bileti kim sattıysa ona yönlendiriyor. Direk sizin sitenizdem aldım deyince bir sorun olduğunda karşında bir yetkili bulabiliyorsun. Misal gece 11'de ucuşun olsun, havalimanında sorun çıktı, satan acentaya ulaşmak zor.

Tanyelin dediği gibi çok süper bir cevren olur tamam.

Birde şunu biliyorum, birçok reisebüro borç üzerine bilet satıyor. Bakkal defteri mantığı. Satmasa ayakda zor durur.

Para Pauschalreisede. Onuda kaç Türk yapıyor zaten. Yapsada giriyor holidaychecke veya check24'den yapıyor.

webci
02 Ocak 2025, 13:50
Fiyatlar yukseldi..
Zam ustune zam
Ucak biletleri zamlandi..
Eskiden olsa nebenbei olarak para kazanmak olabilirdi,ama artik hersey internet uzeri ve reiseburolar kalmadi..
Konuyu arasira takip ediyorum ve aslinda iki mesajda bitebilecek bir konu kafa yormaya gerek yok seklinde bitecekken yorumlar hala sil bastan a donmus..
Buda is bitirir isler pesinden kosmayip bir karton sigara alabilecek kadar bir gelir bile getirmeyecek islerle ugrastigimizin ispati..
Millet bir koy 10 al derdinde buradaki hesap 1 koy daha cepden öde mantigi..
Denizde ince kum aramak gibi bisey..
Hadi diyelim bilet basi 10 avro kazandin,kim ve kac kisiye ne kadar satacaksin,ne bir depo benzin parasi nede daire alacak kadar bir getiri..
Yani bu konunun hakki ancak bukadar olur..