Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Einbürgerung test

gün09
30 Eylül 2024, 22:49
değerli arkadaşlar
20 yili askin almanyadayim.. ilk yillarda Volkshochschule gittim ama is bulduğum icin B1 yapmaya firsatim olmadi.. yarim kaldi yani.. yeni cikan yasayla çifte vatandaslik icin başvurusu yaptim.. tüm sartlarim uyuyor ama B1 olmadigindan veya okul Abitur vs yapmadigimdan dolayi yasa gereği Einbürgerung test isteniyor..
sorum su : 20 -21 yildir buralardayiz benden de Einbürgerung test isterler mi ? Veyahut nasil bir yol izleyebilirler.. düşüncelerinizi ve varsa bu konu hakkinda bilgilerinizden faydalanmak istedim..
Hepineze selamlar

Nuri1849
02 Ekim 2024, 15:51
B1 ile Einburgerungstest farki seyler. istemeleri gayet normal bence

ceylan_03
02 Ekim 2024, 18:58
Ben de 21 yil oldu geleli geçen sene hem b1 yaptım hem de test yaptım bu sene Ocak ayinda aldım vatandaşlığı
Saygılar

Savasnrw
05 Ekim 2024, 10:53
Selamlar arkadaşım,
Bende senin gibiyim gittim bizzat sordum ve gerekli belgeleri öğrendim b1 ve einburgerung test şart.
Ben vardiyali çalıştığım için kurs satleri 1 hafta tutuyor diger hafta tutmuyor hadi direk b1 imtihanını girdin aldin ama einburgerung test için nrw bolgesi100 saat mecburi burda kaldigim yerde 12 ila saat 16 arası 4 saat hafta içi ne sabah nede öğlen vardiyasında gidebiliyorsun yani benim durumumda çalışanlar için zor bir durum ve bunu gittim hem burdaki kursla hemde yabancilr dairesindeki memurla konuştum bir çıkar yol bulabilecekmiyiz diye arastiracagini soyledi. 1 hafta sonra aradı malesef dedi. Bende vatandaşlıktan vazgeçtim

Birbey 3.1
05 Ekim 2024, 17:14
Niye vaz geçiyorsunki? Mutlaka online kursalarda vardır. Böylece iş saati engellemiş olmaz. Yeterki azminiz olsun.

webci
05 Ekim 2024, 19:13
Internet online portal var ve ordan yapabilirsin..ben gecen baktim,kayit olup yapiliyor biliyorum..

hOrOz
05 Ekim 2024, 20:24
Internet online portal var ve ordan yapabilirsin..ben gecen baktim,kayit olup yapiliyor biliyorum..

Kann man den Einbürgerungstest auch Online machen?
Nein, der Einbürgerungstest kann nur vor Ort bei den Prüfstellen gemacht werden.

O zaman herkes gider Google dan sorar testi geçer ..

Kendini test yapmak için online yapabilirsin https://www.bamf.de/SharedDocs/Links/DE/O/oet-bamf-interaktiv_einbuergerungstest_fragenkatalog.html?n n=282388

webci
05 Ekim 2024, 20:30
Belki de test icin verilmis siteler olabilir..zaten giripde denemedim ama aklimda oyle kalmis var biliyordum..

murat39
05 Ekim 2024, 20:32
https://www.einbuergerungstest-online.eu/fragen/