Orijinalini görmek için tıklayınız : Fissür yardım
moralist
28 Eylül 2024, 17:34
Slm dostlar hastalığın ayıbı olmaz,benim uzun süre çektiğim bir rahatsızlık var Kronik Analfissur bir ara iyi idi ama yeniden azdı,doktorlar ameliyat diyorlar ama ben kaçınıyorum acaba bunun başka bir çaresi var mı bilen geçiren birisi bana yardım edebilir mi,şimdiden Teşekkürler
deniz2000
28 Eylül 2024, 18:14
moralist usta disdami ictemi?
moralist
28 Eylül 2024, 18:32
İçte maalesef
deniz2000
28 Eylül 2024, 18:39
İçte maalesef
ameliyat baska caren yok, kirmizi toz biberden uzak dur aci yemeyi azalt
gecmis olsun
moralist
28 Eylül 2024, 19:00
Zaten Hastahaneye gittiydim orda bana krem verdiler ve kendiliğinden geçebilir dediler bende deniyim dedim ve hergün Kamillenbad yapıyorum az iyi oldu acaba dedim başka bir yolu yokmu?
batum
28 Eylül 2024, 20:22
Zaten Hastahaneye gittiydim orda bana krem verdiler ve kendiliğinden geçebilir dediler bende deniyim dedim ve hergün Kamillenbad yapıyorum az iyi oldu acaba dedim başka bir yolu yokmu?
Kusura bakma ben baska bir olayi anlatmisim
seninki baska
Sen Doktorlarin dedigini yap,Düzelmezsse tekrar gidersin
hOrOz
28 Eylül 2024, 22:17
Usta acı yemeyeceksin , baharatlı yemeyeceksin kısacası yediğine dikkat edeceksin
Ben zamanında çok sucuk yerdim acı turşu biber yerdim sonuç malum
Bir süre sonra sucuktan olduğunu fark ettim
Sucuğu, acıyı kestim onları keseliden ben rahatım
Hiç olmuyorsa bir kere bıçak altına yatacaksın
Ömür boyu acıyı çekmektense bir kere ameliyat acısını çeker kurtulursun ama ondan sonra yediğine dikkat edersin
süleymann
29 Eylül 2024, 00:13
Slm dostlar hastalığın ayıbı olmaz,benim uzun süre çektiğim bir rahatsızlık var Kronik Analfissur bir ara iyi idi ama yeniden azdı,doktorlar ameliyat diyorlar ama ben kaçınıyorum acaba bunun başka bir çaresi var mı bilen geçiren birisi bana yardım edebilir mi,şimdiden Teşekkürler
merhaba cok gecmis olsun,
almanyada birsey yaptirma sakin, benim basimdanda gecti, almanyada tedavi edemediler.
tavsiyem türkiye antalya özel calli tip merkezine git,burada almanyada bashekimlik yapmis doktor var,kendi buldugu yöntemle yirtigi kapatiyor.
operasyon sonrasi 1 günde sifa bulursun.
umarim yardimci olmusumdur.
Dr.Ahmet Fatin KARAHALİLOĞLU
Doktor - Antalya
Genel Cerrah
özel calli tip merkezi
Adres 1:
Özel Çallı Meydan Tıp Merkezi
Çevre Yolu No.124
Antalya
Telefon Numaraları
Telefon 1 :
0(242) 344 09 09
moralist
29 Eylül 2024, 09:35
merhaba cok gecmis olsun,
almanyada birsey yaptirma sakin, benim basimdanda gecti, almanyada tedavi edemediler.
tavsiyem türkiye antalya özel calli tip merkezine git,burada almanyada bashekimlik yapmis doktor var,kendi buldugu yöntemle yirtigi kapatiyor.
operasyon sonrasi 1 günde sifa bulursun.
umarim yardimci olmusumdur.
Dr.Ahmet Fatin KARAHALİLOĞLU
Doktor - Antalya
Genel Cerrah
özel calli tip merkezi
Adres 1:
Özel Çallı Meydan Tıp Merkezi
Çevre Yolu No.124
Antalya
Telefon Numaraları
Telefon 1 :
0(242) 344 09 09
Teşekkürler dostum işte her zaman gidilemiyor Türkiyeye ama fırsat olursa tabii sdenerim
Cengiz Bond
29 Eylül 2024, 14:35
usta oturarak mi calisiyorsun yoksa bos zamaninda cok oturuyormusun?
öyleyse, biraz yürümeye bak.
moralist
29 Eylül 2024, 15:19
Callcenter 6 saat oturma
Cengiz Bond
29 Eylül 2024, 15:50
Callcenter 6 saat oturma
sen biraz yürümeye calis ve calisirken imkanin varsa, her saatde bir kalk 2-3 dk yürü veya ayakta calis.
Birbey 3.1
29 Eylül 2024, 16:00
Callcenter 6 saat oturma
Höhenverstellbarer Tisch iste isverenden. Betriebsarzt doktordan rapor ister. Kabul edilir. Böylece istedigin zaman ayakta calisabilirsin.
atsiz77
29 Eylül 2024, 17:10
Bende 3 aydan itibaren Büroda çalışıyorum 3 Home 2 gün Büro bende sizin dediğiniz gibi bari yapıyım arasıra ayakta çalışırız…
Gerçi ben hareket olsun diye işden sonra yürüyorum hareket olsun diye …
katze_11
30 Eylül 2024, 18:41
bende de vardi Bepanthen dene eğer Analfissur ise.
ali sami yen
03 Ekim 2024, 22:45
Iyi geceler usta,
Rectogesic krem denedin mi? Müthis bas agrisi yapiyor ama faydasi oluyor. Makat kaslarini gevsetiyor.
moralist
04 Ekim 2024, 07:28
Iyi geceler usta,
Rectogesic krem denedin mi? Müthis bas agrisi yapiyor ama faydasi oluyor. Makat kaslarini gevsetiyor.
Evet duydum ama Almanyada çok pahalı galiba Doktor da yazmıyor belki Türkiyede daha uygundur
moralist
04 Ekim 2024, 07:31
Evet denedim ama hafif geldi galiba pek faydası olmadı
atsiz77
04 Ekim 2024, 10:51
Evet duydum ama Almanyada çok pahalı galiba Doktor da yazmıyor belki Türkiyede daha uygundur
Sağlık bu Paranın ne önemi var bi krem için 82€ vermişsin, kefenin cebi yok ..
deniz2000
04 Ekim 2024, 11:17
moralist belliki denemedigin krem kalmamis git amaliyat ol, arkadaslardan daha ne gibi akil bekliyorsun, osmanli zamaninda demiri isitip
senin durumundakileri iyilestiriyorlarmis
atsiz77
04 Ekim 2024, 11:47
moralist belliki denemedigin krem kalmamis git amaliyat ol, arkadaslardan daha ne gibi akil bekliyorsun, osmanli zamaninda demiri isitip
senin durumundakileri iyilestiyorlarmis
Yok artık, iyi moral veriyorsun …
moralist
04 Ekim 2024, 19:16
senin durumundakileri iyilestiriyorlarmis
Peki bunu Almanyada yapan biri varmı?
ali sami yen
05 Ekim 2024, 09:06
Baskan benim Almanyada ev doktoru (Hausarzt) sorunsuz yaziyor. Hatta bazen ayda 2 kere yazdiriyorum
Bende suan Türkiyede izindeyim, Ankarada özelde Botox Yaptirdim bugün 9. Gün oldu yaptirali ama agrilar halen ayni devam
Anlamadim gitti. Yedigimde günlük sadece Corba salata. Kiloluyum 2 ay icinde inan 25 kg verdim 🥶. Inan tek kismen fayda eden agri hafifleten rectogesic var. Diltiazem de deneyebilirsin onu 100% yazar ev doktoru oda kas gevsetme özelliginde ama hatirladigima göre eskiden kullanmistim yanma yapmisti bende. Bu illet hastaligin uzmani oldum inan okuya okuya 5-6 sene öncede olmustum 2-3 aya atlatmistim ama suan yine basima bela oldu 2 aydan beri bi düzelme yok. Ceken bilir artik hayat kalitemi baya etkiledi. Diskilama sonrasi küvet var ise mutlaka sicak suya otur. Türkiyede oldugum icin burda evde dus var oturamiyorum, sicak su baya iyi geliyor.
Sorularin varsa yazabilirsin. Selamlar ve gecmis olsun
ali sami yen
05 Ekim 2024, 09:11
Usta almanyada ameliyat olan arkadaslarda var daha kötü oldular.
Olan yarayi büyütüp temiz yeni yara kesiyorlar ayni acilara devam, iyilesirse iyi iyilesmesse
Daha büyük yara ile agrilara devam. Doktorlar garantisini vermiyor. Hemhoride benzemiyor
Bu illet. Bilginiz olsun. Bi arastirmanizi tavsiye ederim (fissürektomie)
Selamlar
ekartor
05 Ekim 2024, 11:41
Öncelikle geçmiş olsun uzun zamandır forma iş yükünden giremedim. Bir genel cerrah uzmanı olarak yardım edebilirim ama sanırım Türkiye'de değilsiniz.
Tama olarak anal fissür derecesi ve ek bilgilere ihtiyaç var. yazarsanız değerlendirebilirim. amaeliyet en son çare
moralist
05 Ekim 2024, 19:53
Baskan benim Almanyada ev doktoru (Hausarzt) sorunsuz yaziyor. Hatta bazen ayda 2 kere yazdiriyorum
Bende suan Türkiyede izindeyim, Ankarada özelde Botox Yaptirdim bugün 9. Gün oldu yaptirali ama agrilar halen ayni devam
Anlamadim gitti. Yedigimde günlük sadece Corba salata. Kiloluyum 2 ay icinde inan 25 kg verdim ��. Inan tek kismen fayda eden agri hafifleten rectogesic var. Diltiazem de deneyebilirsin onu 100% yazar ev doktoru oda kas gevsetme özelliginde ama hatirladigima göre eskiden kullanmistim yanma yapmisti bende. Bu illet hastaligin uzmani oldum inan okuya okuya 5-6 sene öncede olmustum 2-3 aya atlatmistim ama suan yine basima bela oldu 2 aydan beri bi düzelme yok. Ceken bilir artik hayat kalitemi baya etkiledi. Diskilama sonrasi küvet var ise mutlaka sicak suya otur. Türkiyede oldugum icin burda evde dus var oturamiyorum, sicak su baya iyi geliyor.
Sorularin varsa yazabilirsin. Selamlar ve gecmis olsun
Slm bende de sıcak banyo bayağı işe yaradı şimdi içine ama mutlaka Kamillosan Wund und Heilbad koy Papatya özü bu birde Laser tekniği ile yapılan tedavi daha mı iyi acaba?
ali sami yen
05 Ekim 2024, 20:15
Slm bende de sıcak banyo bayağı işe yaradı şimdi içine ama mutlaka Kamillosan Wund und Heilbad koy Papatya özü bu birde Laser tekniği ile yapılan tedavi daha mı iyi acaba?
Aynen bende Kamillosan katiyordum. Lazeride cok okudum kimi doktor tavsiye ediyor kimi etmiyor bende anlamadim durumu.
ali sami yen
05 Ekim 2024, 20:17
Öncelikle geçmiş olsun uzun zamandır forma iş yükünden giremedim. Bir genel cerrah uzmanı olarak yardım edebilirim ama sanırım Türkiye'de değilsiniz.
Tama olarak anal fissür derecesi ve ek bilgilere ihtiyaç var. yazarsanız değerlendirebilirim. amaeliyet en son çare
Hocam yeriniz nerde Turkiyede? Ben suan 9 gün önce botox oldum ama 9 gün gecti ve hicbir fayda görmedim hatta daha kotu oldu sanki. Botox ile bilginiz varmi tam etkisi nezaman gelir.
Selamlar
ekartor
06 Ekim 2024, 18:15
Hocam yeriniz nerde Turkiyede? Ben suan 9 gün önce botox oldum ama 9 gün gecti ve hicbir fayda görmedim hatta daha kotu oldu sanki. Botox ile bilginiz varmi tam etkisi nezaman gelir.
Selamlar
Merhaba tekrer. Yerim istanbul'da. Almanya değil malesef. Botox aslıda iyi bir yol ve son yıllarda tercih ettiğimiz yol, ama etkisini bu günlerde göztermesi lazımdı. en azından anüsteki kaslarsa ama iç mukoza çatlak devam ediyorsa tam iyileşmesi ancak 1-2 hafttayı bulur. siz haber verin bana burdan bekleyelim biraz tabi dğer merhem ve tedavileri alıyrsunuz dimi.?
fantoma
06 Ekim 2024, 20:48
Kabızlık problemin varmı?
Tuvalete çıkma normalmi,zormu?
ali sami yen
06 Ekim 2024, 21:00
Merhaba tekrer. Yerim istanbul'da. Almanya değil malesef. Botox aslıda iyi bir yol ve son yıllarda tercih ettiğimiz yol, ama etkisini bu günlerde göztermesi lazımdı. en azından anüsteki kaslarsa ama iç mukoza çatlak devam ediyorsa tam iyileşmesi ancak 1-2 hafttayı bulur. siz haber verin bana burdan bekleyelim biraz tabi dğer merhem ve tedavileri alıyrsunuz dimi.?
Bende suan turkiyedeyim nitrogliser krem kullaniyorum Halen ve diskilama oncesi lidocaine iceren anestol pomad. Botox sonrasi meme olustu asil agriyi yap an meme sank. Diskilama sonrasi sertlesiyor bir kac saat sonra iniyor
Selamlar
ali sami yen
06 Ekim 2024, 21:02
Kabızlık problemin varmı?
Tuvalete çıkma normalmi,zormu?
kabizlik sorunum olmuyor, bende en buyuk sorun diskilama sonrasi cikiyor. Normalde de kabizlik sorunum yok. Bende ishal sonrasi oldu.
Selamlar
fantoma
06 Ekim 2024, 21:09
..................................
moralist
06 Ekim 2024, 21:26
Bende suan turkiyedeyim nitrogliser krem kullaniyorum Halen ve diskilama oncesi lidocaine iceren anestol pomad. Botox sonrasi meme olustu asil agriyi yap an meme sank. Diskilama sonrasi sertlesiyor bir kac saat sonra iniyor
Selamlar
Rectogesic mi?
cassano
06 Ekim 2024, 22:19
Önce geçmiş olsun. Popu için uzman doktora göründüm. Bu konu hakkında konuşmuş duk, ameliyat olunuyor ama garantisi yok diyordu.
Olmadı başka uzman doktorlara görün. Fikir edinmek önemli.
Gesendet von iPad mit Tapatalk
ali sami yen
06 Ekim 2024, 22:24
Rectogesic mi?
evet botox olmama ragmen halen rectogesic kullaniyorum. ama dedigim meme rectogesic ile degil, botoxdan sonra cikti. bugun 10. gun botox olali.
ali sami yen
06 Ekim 2024, 22:29
Önce geçmiş olsun. Popu için uzman doktora göründüm. Bu konu hakkında konuşmuş duk, ameliyat olunuyor ama garantisi yok diyordu.
Olmadı başka uzman doktorlara görün. Fikir edinmek önemli.
Gesendet von iPad mit Tapatalk
arastirmadigim hastane doktor kalmadi. LIS ameliyati diyorlar en iyi cozum, ama ondada iste ileri yaslarda gaz ve diski kacirmasi olabiliyormus.
LIS ameliyati yani makat kasini 1cm kesiyorlarmis,kasilma yapmasin ve yara iylesin diye. en kesin cozum bunu diyorlar.
selamlar
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.