Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Abfindung

ahmet976
18 Eylül 2024, 18:53
Sa arkadaşlar is yeri paralı çıkış teklif etti, bende kabul etmek üzereyim, ancak abfindung dan bayagi vergi kesiliyormus. Bana bu konuda yardımcı olabilecek steuerberater lazım(sağlam) Önerebileceginiz varmi birde Steuerberater ne kadar ücret alir. Lütfen bilgisi olan, başından geçen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Tesekürler

Gesendet von meinem ELE-L29 mit Tapatalk

Şafak74
18 Eylül 2024, 22:07
gecen sene bu zamanlar 10.2023 de 33 sene çalıştığım Firmamdan 27 Seneye 60 bin teklif etdiler Bende kabul etdim, 60 bin euronun 11 bin eurosunu direk Firma kesti Benim Kontoya 49 bin gönderdiler, Bu Sene Haziran da Lohnsteuer doldum 3 bin euro tekrar kesildi çünkü hiç boş kalmadan birbaşka işe başladım diye.
nekadar Abfindung alacağını ve iş yerinden nekadar kesileceğine onlar Sana Söylüyor,, yanlız Lohnsteuer de nekadar kesileceğine Bilemiyorlar onu da herzaman gittiğin Lohnsteuer ciye gidip danış Başka bir Lohnsteuerberater _re gitmene gerek yok, Ben cıkış almadan Firmandan nekadar Abfindung alacağım parayı gösterem kağıt ile gidip Hasaplatmışdım . Abfinden nekadar yüksek ise kesinti daha fazla oluyor Bilgine, Arbeitsamt konusu ve diğerlerini sonra tekrar yine yazarım, Hayırlı uğurlu olmasi dileğiyle iyi geceler.