PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Krankenkasse Rehaantrag yapmam için zorluyor

ahmet976
18 Eylül 2024, 18:48
Slm arkadaşlar yukarda da yazdığım gibi ben yaklasik 7 aydır krank im. Hastalık mide kanseri tedavisi görüyorum. Krankenkasse beni aradı mecbur Reha beantragt yapmam gerekmiş. Ama ben şu an tedavi sürecindeyim doktorum diyor reha ya gidemezsin. Ne yapmam gerek yoksa krankengeld i keseceklermis. Tesekürler

Gesendet von meinem ELE-L29 mit Tapatalk

webci
18 Eylül 2024, 19:05
Yaw arkadas cok basit..doktor sana reha yapamassin derse yazili al ve gonder...abgeben yap..
O buroda oturan hanimlar ve beyler senin ne tedavi surecindesin ne haldesin,öldunmu kaldinmi bilmezler..önüne ne kagit koyarsan onu yerler..öldü kagidi koyarsan ve sen yasasanda sen bir öllüsün..
Bu devlet daireleri iyice tembellesti..

Haziran
18 Eylül 2024, 22:57
Slm arkadaşlar yukarda da yazdığım gibi ben yaklasik 7 aydır krank im. Hastalık mide kanseri tedavisi görüyorum. Krankenkasse beni aradı mecbur Reha beantragt yapmam gerekmiş. Ama ben şu an tedavi sürecindeyim doktorum diyor reha ya gidemezsin. Ne yapmam gerek yoksa krankengeld i keseceklermis. Tesekürler

Gesendet von meinem ELE-L29 mit Tapatalk

Rehaya gidemiyecek gecerli bir sebebiniz varsa bildirin diyordur muhakkak sana gelen Mektubun icinde.
Sende Doktorunla konus o bir Yazi yazsin ve sen o Yaziyi Krankenkasseye gönder. Senin gecerli sebebin var, sanirim sorun olmaz.
Gecmis olsun!

atsiz77
19 Eylül 2024, 06:43
ALLAH (cc) Şafi şifanı versin.

Mektupu doktoruna göster o sana yapılması gerekenleri anlatır