Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Wurzelspitzenresektion

asherjackson
16 Eylül 2024, 04:58
Wurzelspitzenresektion(disüst sinirlerin kesilmesi) bunun Türkce Terimi ne demek oldugunu bilen ve bunu yaptirmadan baska birsekilde tedavi olabilen arkadas varmi diye sormak isterim?

Bazi arkadaslar simdi niye yaptirmiyorsun diye sorabilirler,yillar önce yaptirdim yaptirdiktan yarim sene sonra o uygulanan dis kökten yarildi ondan bu yana yaptirmak istemiyorum!

atsiz77
16 Eylül 2024, 07:47
Başka bi diş doktoruna tedaviye niye gitmiyorsun, başkasında kontrol amaçlı Randevu al bak bakalım dişlerini kontrol ederken ne söyleyecek…

Birbey 3.1
16 Eylül 2024, 11:48
Aynısını der tahminim. Bir çok doktor ama tavsiye etmiyor. Wurzelspitzenresektion tedavisine kalınca şu demek, köklerin işi bitmiş. Büyük ihtimal daha önce zaten en az iki kere kanal tedavisi olmuştur. Kökünü kesince daha ne kadar dayanır Allah bilir. Kökü olmayan ağaç ne kadar tutarsa o kadar tutuyor işte. Yaşlandıkca diş etleri çekildiği sonra implant yaptırmak zorlaşıyor.

Maddi imkan varsa implant yaptırmak daha mantıklı. Ben yaptırdım Almanya'da. Ama acayip pahalı 3000-4000 Euro tutuyor. Ama aylık 40 Euri diş sigortam var. O ödüyor yüzde 95'ini. Sağolsunlar ödediler. Türkiye'de bilindiği gibi daha ucuz, ama git gelde masraf olduğu için, bir tek diş için değermi işte