PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ev sahibi ile Catida canak anteni problemi

Sdt
30 Ağustos 2024, 18:36
Selamlar arkadaslar,
bir sorum olacakti.

biz yaklasik 20 senedir bir binada oturuyoruz, 15 sene önce falan da ev sahibi firmanin bilgisi dahilinde canak takdirdik.
firma yaklasik 5-6 sene önce el degistirdi.
yeni firma 2 ay önce catilari tamire basladi.
bugün bir mektup gelmis, catilar tamir edilgidinden dolayi canak anteninizi sökün diyor.

buna karsi yapabilecegim bir sey var mi?
Avukat ise yarar mi?

Saygilar

torpido
30 Ağustos 2024, 19:49
Usta elinde yazılı bir belge varmı 15 sene önce takrırabilirsin diye ,aksi taktirde hiç şansın yok.

choban
30 Ağustos 2024, 20:42
Çatıyı tamir edeceklermiş senin anten oradayken zaten olacak iş değil çanağı mantık olarak sökmen lazım. tamirden sonra şansını denersin geri takmak için. şimdiden hiç kimseyi uğraştırmadan bence sök.

Birbey 3.1
30 Ağustos 2024, 21:39
Tahminim bundan sonra canak anten takmasına izin vermez.

90larda millet mahkeme kararı ile takdiriyordu. Mahkemeler haber alma özgürlüğü diye izin veriyordu. Soran Türk kanalları kabele gelince bu hak kalkdı. Şimdi zaten IPTV. Maç falan izlemiyorsan forumun iptv geç. Orijinal yasal birşey istiyorsan digiturkün iptvsi var. Ama benim tavsiyem uyanık tv maç falan izlemeyeceksen.

smeilet
30 Ağustos 2024, 22:01
Eğer sadece kiremitler değişecekse büyük bir işi yok. Ama Kalastar da değişecekse mutlaka sökülecek.Çatı anteninde en önemli şey boruyu tutacak olan montaj demirleridir.Boru ve çanak çikarilip tekrar takilabilir.Anten ayarı da günümüzde teknolojisinde daha kolay yapılabilir.

Sdt
30 Ağustos 2024, 22:26
belge yok maalesef varsa da bulamam artik sanirim.
Cati düz cati, taslar vardi, taslari indirdiler ne yaparlar bilmiyorum.

iptv falan haklisiniz ama canak bambaska. esas derdi maslinda sadece digitürk.

anladigim kadariyla en iyisi simdi söküp, cati yapildiktan sonra tekrar sansimi denemek.
telefonda sorayim bunu

cevaplariniz icin tesekkürler

webci
30 Ağustos 2024, 22:47
Usta sayet almanyada yasiyorsan tavsiyem iptv dir..eskisine gore iptv artik daha da kaliteli..ayrica sade turkuye degil tum avrupanin yayinlarina bakabiliyorsun,tabi yasal olanlar..telif hakki cignenenler sikintili..avrupa yayinlarindan artik biktim,gerci tr yayinlarininda pek iyi bir tarafi kalmadi ama kalite olarak guzel..
Nachteil leri ise;
Devamli internetin olacak
Server kalabaligindan dolayi donmalar olmasi..
Cati konusuna gelince sen cati bitince tekrar anteni kurarim dersin,,firmanin kurmasi senin istegin uzerine mi yoksa ev burosumu kurdurdu bilmiyoruz..ev burosu kurdurduysa bana musade ettiniz cati bitince takarim diye yazi yazmalisin .
Ev sahibinin sana yayinlari baska bir sekilde verme sansi varsa anten taktirmayabilir..

dadaloglu3865
31 Ağustos 2024, 00:23
usta anten mi kaldı demode oldu evinde internet varsa kesin vardır iptv kullan

torpido
31 Ağustos 2024, 00:27
Eğer ev sahibine söylemeden takar isen doğal bir afet yüzünden çatıya zarar gelir ise bütün masrafı sana yükler,bende eski evde taktırmıştım firmaya ve hausrat versicherung’a bildirmiştim çatıya anten taktırdım diye olası bir zararda karşılıyor.

Haziran
31 Ağustos 2024, 14:04
al bir IPTV bak keyfine ne canagi ya??

mustafa200222
31 Ağustos 2024, 21:59
belge yok maalesef varsa da bulamam artik sanirim.
Cati düz cati, taslar vardi, taslari indirdiler ne yaparlar bilmiyorum.

iptv falan haklisiniz ama canak bambaska. esas derdi maslinda sadece digitürk.

anladigim kadariyla en iyisi simdi söküp, cati yapildiktan sonra tekrar sansimi denemek.
telefonda sorayim bunu

cevaplariniz icin tesekkürlerİp. TV al. Senelik 20 euro ödüyor arkadaş Hepsi var sorunsuzda 2 yıldır izliyor. Arkadaş

Gesendet von meinem SM-N986B mit Tapatalk

Sdt
01 Eylül 2024, 23:02
valla iptv var zaten ama canak yine de daha iyi :)
simdi arayip yarin soracagim, cati tamirinden sonra takabilir miyim diye

cok tesekkürler cevaplar icin

fantoma
01 Eylül 2024, 23:50
valla iptv var zaten ama canak yine de daha iyi :)

Bence iyi tarafı sadece 1 defa ödeme yapıyorsun sahib olmak için.
IPTV nin gelişi kralın saltanatına son verdi.
Yaşasın yeni kral (IPTV)
Sonra ne olacak,ne gelecek acaba IPTV nin yerine?

iskete
09 Eylül 2024, 05:47
herkes IPTV al diye yazmis canak antenin yerini tutmuyor bende canak anten kullaniyorum donma yok kesilme yok yayin oldugu gibi geliyor
yani IPtv deki gibi maclarda 10dk sonra gol sevinci ysamiyorsun
benim ev sahibide catiyi yeniledi ama bana sök demedi imzaladigin o belgeyi gösterirsen anlasmanin oldugunu ozaman birsey yapamazlar diye düsünüyorum
sanirim imzaladigin anlasma einde yok valla isin zor ama yinede yeni ev sahibi ile derdini anlatirsan uygun bir dille olabilir balkonun filan varsa orayada takabilirsin eger cok israr ederlerse avukatada danissan kesin o anlasma yaptigin belgeyi sorar sana tüm yollari dene olmaz ise IPtv ye gecersin denemekte fayda var

Birbey 3.1
09 Eylül 2024, 12:46
Uyudu tabiki teknik olarak daha kaliteli. Ama süperlig aboneliği hariç mac izleyemiyorsun.

TRT 1 West-Beamyde macları göstermiyor. TV8 sadece Avrupa'da int yayını var. Star ve Kanal D zaten çekmiyor.

Maç izleyeceksen artık uydunun bir kârı yok. Abuk supuk aile yapısını diziler, yada hergün Osmanlı hayalini yaşatmaya çalışan diziler izleyeceksen başka.

Ayrıca donmayan takılmayan IPTV çok var.

Uyudu yurt dışı için bu haliyle ölü.

fantoma
09 Eylül 2024, 12:55
Çanak anteni sadece TVde izliyebilirsin.

IPTV yi ise:

TV,cep telefon,tablet,firestick,TV BOX gibi yerlerde.

Karar sizin arkadaşlar...

Çanak antenle olan maceramı paylaşmak isterim,neler çektirdi bana neler...smilie_devil_019

Zamanım olursa paylaşacağım.

Sdt
09 Eylül 2024, 16:03
cevaplariniz icin tesekkürler,
canagin artik degeri azaldi haklisiniz.
digitürke ilk üye oldugumda tüm türkiye yayinlarini izliyordum,
simdi sadece ligtv kaldi. Ama bir sene daha üyeyim zaten.

yaklasik 10 senedir maclari canak anten ile izliyorum, iptv yanindan bile gecemez :)

Bakalim yarin sökücez, sonrasi Allah kerim