Orijinalini görmek için tıklayınız : Münihde iyi bir Göz Klinigi veya Hastane ariyorum.Tavsiyeniz lazim.
Haziran
26 Ağustos 2024, 14:48
Arkadaslar ben Münih yakinlarinda oturuyorum.
Bir yakinim burdan Emekli ama Türkiyede yasiyor, gözlerinde sorun var.
Bana Almanyaya gelip bir Üniversite veya Göz klinigine muayene olmak istiyorum dedi.
Türkiyede bir kac yere gitmis Göz damarlarinda sorun var demisler.
Oda simdi birde Burda gözlerini göstermek istiyor, iste Umut.
Münihde bu isleri iyi yapan Göz Klinigi veya Üniversite varmi? Tavsiyenizi almak isterim.
Münihe yakin oldugum icin Münihden Randevu alip onu Muayeneye götürmek istiyorum.Bakalim ne diyecekler?
Tavsiye edebileceginiz iyi bir Doktor veya Klinik varsa yazarsaniz sevinirim.
Haziran
28 Ağustos 2024, 13:04
Neyse kimse yazmadi arastirmalarim sonucu Augenklinik Herzog Carl Theodor cok iyiymis göz konusunda.
Belki birine lazim olur.
bicak40
04 Eylül 2024, 11:50
ustam herkes türkiyeye gidiyor türkiyede cok iyi doktorlar var isterseniz tavsiye edecegim yerler var
Haziran
04 Eylül 2024, 13:03
ustam herkes türkiyeye gidiyor türkiyede cok iyi doktorlar var isterseniz tavsiye edecegim yerler var
Türkiyede aradi cözüm bulamadi son umut birde burda baktiracak.
hOrOz
04 Eylül 2024, 13:15
Türkiyede aradi cözüm bulamadi son umut birde burda baktiracak.
Benim bir arkadaştada göz problemi var ne yazık ki Almanya daki ve Türkiye deki doktorlar çözümü yok diyor.
Göz öyle bir organ ki kalp gibi içini açıp bakalım diye bir olanağı yok
Optik problemlerde çözümü kolay merceği değiştiriyorlar veya lazer ile çiziyorlar
Hiç olmazsa gözlük veriyorlar,
Göz damarlarında ancak ilaç tedavisi uygularlar..
Benim oğlan yıllarca gözlük taktı göz doktorunu değiştirince yeni doktor "niye gözlük takıyorsun" "gerek yok" dedi
10-15 senedir gözlük kullanmıyor.
Ben Türkiye ye izine gidince Türkiye de göz doktoruna gidiyorum.
Muayehanede ki cihazlar birebir aynı hatta daha gelişmiş cihazları kullanıyorlar.
Almanya gözlükçüde gözlüğün merkezini elle işaretliyor.
Hatta bu yüzden iki kere gözlük yanlış yapıldı.
Türkiye de elektronik ölçüm yapıyorlar
Haziran
05 Eylül 2024, 09:47
Türkiyede iyi Doktorla illaki vardir.
Bundaki sorun Göz damarlari artik ne derler kurumus mu ne öyle birseymis.
Zamaninda cok Raki tüketen biriydi, o ictigi Rakinin zamanla göze vurdugunu, göz damarlarini kurutmus falan diyormus Doktorlar.
Simdi insan oglu hep bir yerden Ümüt bekler, belki diye burayada gelip gösterecek.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.