Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiyede TL yi Euro ya çevirme
Galaxy3764
28 Temmuz 2024, 21:06
Arkadaşlar Türkiyede bulunan dairemi satacağım takriben 3.000.000 TL bu para Satışda TL hesabıma geliyor.
Sorum : Nasıl bu parayı en az zararsız şekilde Türkiyedeki Euro hesabıma devir yapabilirim.
Meblağ büyük olunca en ufak fark büyük zarar yapıyor.
Tecrübesi olan varmı?
Gesendet von meinem SM-A546B mit Tapatalk
batum
28 Temmuz 2024, 22:01
Arkadaşlar Türkiyede bulunan dairemi satacağım takriben 3.000.000 TL bu para Satışda TL hesabıma geliyor.
Sorum : Nasıl bu parayı en az zararsız şekilde Türkiyedeki Euro hesabıma devir yapabilirim.
Tecrübesi olan varmı?
TL den euroya cevirirsen zararsiz olmazki
Acilan sayfaya Miktari yaz görürsün
https://bigpara.hurriyet.com.tr/doviz/euro/
Galaxy3764
28 Temmuz 2024, 22:23
TL den euroya cevirirsen zararsiz olmazki
Acilan sayfaya Miktari yaz görürsün
https://bigpara.hurriyet.com.tr/doviz/euro/Haliylen zarar oluyor ama bankada bozdurmaylan dışarıda döviz [emoji766] bürosunda bozdurmada fark çok oluyor.
hekimoglu
28 Temmuz 2024, 23:10
Tecrübesi olan varmı?
Bu isi hangi ilde yapacaksin bilmiyorum ama Türkiyede döviz alirkende satarkende en zararsiz serbest piyasa ekran fiyatina alip satabilecegin tek yer, Istanbul kapalicarsi Mahmutpasa yokusu giris kapisinin ordaki döviz bürolaridir.
Galaxy3764
28 Temmuz 2024, 23:17
Bu isi hangi ilde yapacaksin bilmiyorum ama Türkiyede döviz alirkende satarkende en zararsiz serbest piyasa ekran fiyatina alip satabilecegin tek yer, Istanbul kapalicarsi Mahmutpasa yokusu giris kapisinin ordaki döviz bürolaridir.İstanbul olacak
Evet bende duymuştum onu ama işde o kadar paraylam istanbuldada dolaşmak bayaa sıkıntılı olur diye düşünüyorum.
Nasıl en emniyetli şekilde işlemi yapabilirim onu düşünüyorum.
hekimoglu
28 Temmuz 2024, 23:59
İstanbul olacak
Evet bende duymuştum onu ama işde o kadar paraylam istanbuldada dolaşmak bayaa sıkıntılı olur diye düşünüyorum.
Kolayi var, mahmutpasa yokusu Kapalicarsi giris kapisina yakin bankalar var. O alana en yakin Kuveyttürk subesi var az daha asagida baska bankalarda var, parani o bankalardan birine yatirir gider ordan ceker döviz bürosuna gidersin sonra dövizinide yine cikar cikmaz bankaya yatirir evine yakin bir subeden ceker rahatina bakarsin.
hekimoglu
29 Temmuz 2024, 00:07
tavsiyem git önce kesif yap hangi bankayla transfer islemlerini yapmak istedigine karar ver sonra orda karsilikli birsürü döviz bürolari var, alis satis fiyatlarindaki farki hesapla zaten orda en iyi kurdan islem yapan döviz bürosunun önünde kuyruk vardir, yokus yukari giderken solda kalir, yüksek miktardaki islemleri kalabalik ortamda degil üst kata cagirarak yapiyorlar, o üst katta islem gören paralari görsen benimkide parami dersin :))
batum
29 Temmuz 2024, 00:10
Kolayi var, mahmutpasa yokusu Kapalicarsi giris kapisina yakin bankalar var. O alana en yakin Kuveyttürk subesi var az daha asagida baska bankalarda var, parani o bankalardan birine yatirir gider ordan ceker döviz bürosuna gidersin sonra dövizinide yine cikar cikmaz bankaya yatirir evine yakin bir subeden ceker rahatina bakarsin.
Aga 100 TL icin Babaannesini veya Dedesi oldürülem bir ülkede
istanbul Mahmutpasaya kadar o kadar parayla gitmek icin,Mangal gibi yürek lazim
Arkadasin sorunu gibi ayni sorun bendede var
Döviz bürosu .Akbank. bankasi arasinda 100 metre var (Toplam 200 metre)
Kac gündpr Nasil gidecegimi kara kara düsünüyorum
Birbey 3.1
29 Temmuz 2024, 00:26
Geçen yıl cüzdanıma 15000 TL parayı sığdıramadım.
3.000.000 TL küçük bir bavul ile götürmek bence çok riskli.
Tamam insan zarar etmek istemiyor, ama teraziye koy ve tart. Bu riske girmeye değermi?
Eğer satacağın daireden yeterince kâr etdiysen, bence hiç riske girme.
Ben Türkiye'de kimseye güvenmem. İstanbul'da bankalar yakınmış falan bence riski azaltmaz, tam tersi artırır. Kim bilir kaç yan kesici dışardan takip ediyordur.
Bence hiç şeytana gözükme. Bozduruken edeceğin zararı bir hafta sonra umutursun, ama başına bir iş gelirse kafayı ömür boyu yersin.
Döviz bürosuna gitmek ile iş bitmiyor. Birde okadar Euro ile geri gideceksin.
TolgANL
29 Temmuz 2024, 14:00
Bankadan ugrasmadan, TL'yi Euroya cevirseniz 3 milyon TL'de zarariniz ortalama 3.000 euro civari olur..
3 milyon iki kucuk bavul doldurur, tek basiniza tasimaniz mesafe kisada olsa agirlik ve guvenlik acisindan problemli olur..
Tahtakale, Mahmutpasa, Kapali carsi civarinda TL'yi euroya normal veznede ceviremezsiniz. Sizi guvenlik acisindan iceriye alip, islemlerinizi
iceride yaparlar. Guvenli buldugunuz bir (buyuk doviz burolarindan birisi)
Harem altin doviz burosu gibi.. durumunuzu anlatip, guvenlik sorunu olmadan bu isi nasil halledeceginizi ogrenebilirsiniz.
Cozum onerileri; Sizin banka hesabinizdan, doviz burosunun hesabina TL yatirip, doviz burosunun sizin doviz hesabiniza Doviz yatirmasi gibi, bankaya sizinle beraber doviz burosunun
zirhli para tasima araci ile gidilip, paranin sayilmasi gibi oneriler sunabilirler.. Bunu bir kac gun icinde yavas yavas yapma gibi.. Ayrica doviz burolarinda pazarlikla yuksek miktardaki
TL nizi Euro'ya cevirmek icin daha iyi bir euro kuru alabilirsiniz. Risk tamamen size aittir, kolay gelsin..
Galaxy3764
29 Temmuz 2024, 20:11
Arkadaşlar bilgilendirme için sağolun.
https://www.angundoviz.com/
Bu döviz [emoji766] bürosu [emoji766] ile Yazıştım.
Hiç paraya el sürmeden bankalar arasında bu işlem yapılıyor.
Ama işde önceden gidip fiyatda bir anlaşma yapılması lazım.
Sadece 0,25 TL de 500 € oynuyor.
Daha önce bu miktardaki parayı bozduran oldumu istanbulda mesala.
Adres verebilen varmı güvenilir bir döviz [emoji766] bürosunun?
TolgANL
30 Temmuz 2024, 01:50
Arkadaşlar bilgilendirme için sağolun.
https://www.angundoviz.com/
Bu döviz [emoji766] bürosu [emoji766] ile Yazıştım.
Hiç paraya el sürmeden bankalar arasında bu işlem yapılıyor.
Ama işde önceden gidip fiyatda bir anlaşma yapılması lazım.
Sadece 0,25 TL de 500 € oynuyor.
Daha önce bu miktardaki parayı bozduran oldumu istanbulda mesala.
Adres verebilen varmı güvenilir bir döviz [emoji766] bürosunun?
3 sene once yazismis oldugunuz bu doviz burosu (https://www.angundoviz.com/) ile isimi halletmistim, cevredeki en iyi doviz kuruna sahip, guvenilir bulmustum..
Misir carsisindan, Mahmutpasa'ya cikarken sag tarafta, Is Bankasinin oldugu kucuk meydanin kosesinde kaliyor.. asagida tam lokasyonu verdim, halen gittigimde, en iyi doviz kurlarini burada goruyorum.
Bence isinizi direk oradan halledebilirsiniz...
Kucuk not vereyim, dikkat edin.. banka ile konusup, dovize cevirmek istediginiz parayi onceden soyleyip, hazirlamaniz gerekiyor.. Sonrasinda, cevirmek istediginiz miktari bloke yaptirin, doviz sizin hesaba geldikten sonra sizi arasinlar, sizden okeyi aldiktan sonra para uzerindeki bloke kalksin. Banka doviz burosu ile telefonda konusabilir, doviz burosu ve banka kendi aralarinda transferleri tamamladiktan sonra, siz hic elinizi surmeden, dovizi hesabinizda gordukten sonra islem tamamlanir..
https://www.google.com/maps/place/TAC+ESA+HOME/@41.0149233,28.9712703,3a,75y,120.48h,75.39t/data=!3m6!1e1!3m4!1sYBXJAE6g6AmpjkpftBTOgw!2e0!7i1 6384!8i8192!4m14!1m7!3m6!1s0x14cab993f2f1c935:0xd6 c04d26d0079480!2zTWFobXV0cGHFn2Egw4dhcsWfxLFzxLE!8 m2!3d41.0116951!4d28.9697259!16s%2Fg%2F11kbtpvr9q! 3m5!1s0x14cab9f0d62afe51:0x6dd391de36a3d51c!8m2!3d 41.0151213!4d28.9714072!16s%2Fg%2F11h01wxjwy?hl=tr&coh=205409&entry=ttu
Galaxy3764
30 Temmuz 2024, 07:03
3 sene once yazismis oldugunuz bu doviz burosu (https://www.angundoviz.com/) ile isimi halletmistim, cevredeki en iyi doviz kuruna sahip, guvenilir bulmustum..
Misir carsisindan, Mahmutpasa'ya cikarken sag tarafta, Is Bankasinin oldugu kucuk meydanin kosesinde kaliyor.. asagida tam lokasyonu verdim, halen gittigimde, en iyi doviz kurlarini burada goruyorum.
Bence isinizi direk oradan halledebilirsiniz...
Kucuk not vereyim, dikkat edin.. banka ile konusup, dovize cevirmek istediginiz parayi onceden soyleyip, hazirlamaniz gerekiyor.. Sonrasinda, cevirmek istediginiz miktari bloke yaptirin, doviz sizin hesaba geldikten sonra sizi arasinlar, sizden okeyi aldiktan sonra para uzerindeki bloke kalksin. Banka doviz burosu ile telefonda konusabilir, doviz burosu ve banka kendi aralarinda transferleri tamamladiktan sonra, siz hic elinizi surmeden, dovizi hesabinizda gordukten sonra islem tamamlanir..
https://www.google.com/maps/place/TAC+ESA+HOME/@41.0149233,28.9712703,3a,75y,120.48h,75.39t/data=!3m6!1e1!3m4!1sYBXJAE6g6AmpjkpftBTOgw!2e0!7i1 6384!8i8192!4m14!1m7!3m6!1s0x14cab993f2f1c935:0xd6 c04d26d0079480!2zTWFobXV0cGHFn2Egw4dhcsWfxLFzxLE!8 m2!3d41.0116951!4d28.9697259!16s%2Fg%2F11kbtpvr9q! 3m5!1s0x14cab9f0d62afe51:0x6dd391de36a3d51c!8m2!3d 41.0151213!4d28.9714072!16s%2Fg%2F11h01wxjwy?hl=tr&coh=205409&entry=ttuAynen bende tesadüfen aynı döviz [emoji766] bürosu [emoji766] ile yazıştım.
ayhan2401
30 Temmuz 2024, 09:44
Arkadasim evini euro olarak saat basin agrimaz,Ben kendi dairemi öyle sattim.aliciya banka hesap numarasini ver para hesabina gectimi atarsin imzayi
olay biter.
Birbey 3.1
30 Temmuz 2024, 09:53
Döviz üzerinden satmak son bir kaç yıldır yasak ama.
Haziran
30 Temmuz 2024, 11:29
Ben 2022 de Antalyadaki dairemi Dollar karsiligi anlastim ve sattim ve Döviz hesabima Dollar olarak gönderdiler.
Tabuda Tapuya TL karsiligi yazildi ama Dollar ile ödeme yapti karsi taraf. Cünkü yabanciydi ve elinde Dollar oldugunu söyledi.
Yasakmis, söyleymis falan filan Türkiyede fasa fiso, herseyi yalan Türkiyenin.
Alanyaya, Borduma bak adamlar herseyi € cinsinden ödüyor.Fiyattlar resmen Tabelelelerde € cinsinden yaziyor.Yani hic para bozdurmadan buralarda € ile Tatil yapabiliyorsun.
Galaxy3764
30 Temmuz 2024, 12:39
Döviz üzerinden satmak son bir kaç yıldır yasak ama.Zaten TL üstüne yapılacak. Tapuda benim verdiğim hesaba para [emoji383] TL Olarak yatacak sonra tapu devri yapılacak.
Haziran
30 Temmuz 2024, 13:53
Zaten TL üstüne yapılacak. Tapuda benim verdiğim hesaba para [emoji383] TL Olarak yatacak sonra tapu devri yapılacak.
Keske anlastigin TL miktari o gün kac € yapiyorsa hesaplayip € alirim deseydin.Karsi tarafin böyle ödeme imkani yokmuydu?
karsi taraf ugrassaydi € 'ya cevirme islemi ile.
Sonrada Döviz hesabina € olarak göndertseydin ama Tapuya anlastiginiz TL'yi yazdirsaydin.
Böylece TL'den Dövize gecme sorunu yasamazidin.
Birde eger sattigin daire sende 5 yildan az bir süre durdu ise gelir vergisini ödeyeceksin unutma.Tabuda yazdirdiginiz miktara göre Gelir Vergisi cikiyor.
Kendin beyan etmek zorundasin gelecek yil 31 Marta kadar.
Eger kendin beyan etmez isen Gelir Vergi borcunun oldugunu gec fark edip cezali ödeyebilirsin.Ben 2022 yilinda sattigim dairenin 2023 yilinda yaklasik 231.000 TL gelir vergisini ödedim.
Galaxy3764
30 Temmuz 2024, 16:34
Keske anlastigin TL miktari o gün kac € yapiyorsa hesaplayip € alirim deseydin.Karsi tarafin böyle ödeme imkani yokmuydu?
karsi taraf ugrassaydi € 'ya cevirme islemi ile.
Sonrada Döviz hesabina € olarak göndertseydin ama Tapuya anlastiginiz TL'yi yazdirsaydin.
Böylece TL'den Dövize gecme sorunu yasamazidin.
Birde eger sattigin daire sende 5 yildan az bir süre durdu ise gelir vergisini ödeyeceksin unutma.Tabuda yazdirdiginiz miktara göre Gelir Vergisi cikiyor.
Kendin beyan etmek zorundasin gelecek yil 31 Marta kadar.
Eger kendin beyan etmez isen Gelir Vergi borcunun oldugunu gec fark edip cezali ödeyebilirsin.Ben 2022 yilinda sattigim dairenin 2023 yilinda yaklasik 231.000 TL gelir vergisini ödedim.
İşde o şekilde olmuyor. Şu an zaten emlakcıda iki taraf içinde garanti olsun diye tapuda banka [emoji542] üzerinden ödemeyi yapılıyor karşı taraf aynı zamanda tapuda üzerine alıyor.
Daire nerdeyse 30 sene bizde vergi bakımından sıkıntı çıkmaz sanırım.
Tapu üzerinden ödeme işlemi yapıldığı için euro [emoji387] işine kimse girmiyor artı imkan yok.
hekimoglu
02 Ağustos 2024, 20:43
bankalararasi para nakil seklinde olduysa nasil cözdügünüzü yazarsaniz diger arkadaslar icin faydali olur, yarin o bölgede olacagim unutmazsam resim ceker lokasyon hakkinda bilgi veririm bilmeyen arkadaslara.
Galaxy3764
02 Ağustos 2024, 21:31
bankalararasi para nakil seklinde olduysa nasil cözdügünüzü yazarsaniz diger arkadaslar icin faydali olur, yarin o bölgede olacagim unutmazsam resim ceker lokasyon hakkinda bilgi veririm bilmeyen arkadaslara.Şu an daha satış olmadı malesef ama olursa bilgilendiireceğim.
bayern
11 Ağustos 2024, 13:57
Türkiye’nin gözünü seveyim dövizi çevirmeye %1 komisyon alıyorlar burada Euro yu dolara çevirmeye çalışıyorum komisyonlar %5 ile %10 arasında değişiyor fırsatçılık resmen böyle çevirme komisyonumu olur
Cengiz Bond
11 Ağustos 2024, 23:50
İstanbul olacak
daha dün Istanbuldan geldim. Kapalicarsinin etrafindaki dövizcilere ve bankalara insanlar poset ve cuval dolusu para ile geliyorlar.
ben 500 € bozduracaktim, önümdeki yasli amca acti cuvali, deste deste dollarlar koyuyor vezneye, baktim bu is cok sürecek, vagectim bozdurmaktan :-)
hekimoglu
12 Ağustos 2024, 12:26
daha dün Istanbuldan geldim. Kapalicarsinin etrafindaki dövizcilere ve bankalara insanlar poset ve cuval dolusu para ile geliyorlar.
ben 500 € bozduracaktim, önümdeki yasli amca acti cuvali, deste deste dollarlar koyuyor vezneye, baktim bu is cok sürecek, vagectim bozdurmaktan :-)
Atlas dövize girseydin onlardaki gise sayisi bankalarda yok, bizden baska korkanda yok zaten, bendede gecen bir miktar TL vardi, posete dizdim göbekten pantolonun icine dogru saldim yarisi icte yarisi göbek üstü gittim öyle , göbekli olmayanlarda pek anlasilmiyor ama göbeklilerde siritir galiba :) euroya cevirdikten sonra aldiklarimda sorun olmadi sigdi cüzdanima o ayri bir komedi...
Galaxy3764
14 Ağustos 2024, 10:02
Hayırlı günler Arkadaşlar,
Dün kapalı çarşıdaki Angun dövizi aradım söyledikleri önce benim TL yi bankadan havale yapıp onlar sonra hesaba Euroyu havale yapıyorlar. İşde sıkıntı ne kadar güvenilir olur.
TolgANL
14 Ağustos 2024, 21:31
Hayırlı günler Arkadaşlar,
Dün kapalı çarşıdaki Angun dövizi aradım söyledikleri önce benim TL yi bankadan havale yapıp onlar sonra hesaba Euroyu havale yapıyorlar. İşde sıkıntı ne kadar güvenilir olur.
Angun doviz burosunu, her ne kadar guvenilir bulsamda asla bu havale islemini yapmazdim..
Galaxy3764
14 Ağustos 2024, 21:38
Angun doviz burosunu, her ne kadar guvenilir bulsamda asla bu havale islemini yapmazdim..Bende ne yapacağımı şaşırdım bazı döviz bürolarını aradım genelde parayı getiriyorsun euroyu alıyorsun bankalar üstü çoğu yapmıyor.
Önümüzdeki günlerde gitmem lazım satış işlemleri için beni bekliyorlar. Zaten şu 2 gün içinde 3000 € yakın kayıp var euro [emoji387] yükseldiği için.
atsiz77
14 Ağustos 2024, 21:54
Usta elini biraz çabuk tut , kulaktan dolma haberler pek olumlu gelmiyor .
Böyle durumlarda 3-5 bakmayacaksın, git konuş bir kaç yerle en hızlı şekilde kim işlem yapıyorsa yap çık. Ne kadar fazla beklersen o kadar zarara gireceksin , yada satış işlemini durduracaksın hangisi daha mantığına geliyorsa
TolgANL
15 Ağustos 2024, 01:37
Bende ne yapacağımı şaşırdım bazı döviz bürolarını aradım genelde parayı getiriyorsun euroyu alıyorsun bankalar üstü çoğu yapmıyor.
Önümüzdeki günlerde gitmem lazım satış işlemleri için beni bekliyorlar. Zaten şu 2 gün içinde 3000 € yakın kayıp var euro [emoji387] yükseldiği için.
Paranin yatacagi banka hesabinin sizde app'i varsa, telefon uzerinden havale yapabiliyorsaniz, bankanizla gorusun, gunluk para havale miktarinizi yukseltsin.
Paranin bir bolumunu nakit alip. yaninizda tasiyabilirsiniz. 1 milyon kadar... 1 sirt cantasini doldurur..
Dovize cevirmek icin gideceginiz doviz burosunada durumu anlatin, sizi iceri alsinlar, verecekleri banka hesabina parca parca parayi telefonunuzdan havale yapin,
yaptiginiz havale bedeli dovizinizi alin, veya direk sizin banka hesabiniza doviz olarak gondersinler. Zamaniniz bol ise, 4-5 gune yayin bu islemi, zamaniniz az ise 2-3 gunde bitirmeye calisin..
Galaxy3764
30 Ağustos 2024, 21:53
Arkadaşlar bu hafta Türkiyedeydim daire satıldı parası satıcı tarafından bankaya yatırıldı.
Bende bankanın tam karşısındaki dövizci ile konuşup kapalı çarşı satış fiyatını verebileceklerini sordum tamam dediler hatta yanıma bir adam verip sırt çantası [emoji309] ile bankadan parayı alıp dövizciye getirdik. Oradan da bankama döviz hesabıma yatırmak için beraber bankama gidip yatırdık.
Aşağıdaki resimlerden aradaki farkı görün diye koydum 3 milyon TL. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240830/4db438af1ef8fe43b864245c07f8a34d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20240830/4640adcda590a9a8b2336e4f7728945c.jpg
TolgANL
30 Ağustos 2024, 23:57
Arkadaşlar bu hafta Türkiyedeydim daire satıldı parası satıcı tarafından bankaya yatırıldı.
Bende bankanın tam karşısındaki dövizci ile konuşup kapalı çarşı satış fiyatını verebileceklerini sordum tamam dediler hatta yanıma bir adam verip sırt çantası [emoji309] ile bankadan parayı alıp dövizciye getirdik. Oradan da bankama döviz hesabıma yatırmak için beraber bankama gidip yatırdık.
Aşağıdaki resimlerden aradaki farkı görün diye koydum 3 milyon TL. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240830/4db438af1ef8fe43b864245c07f8a34d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20240830/4640adcda590a9a8b2336e4f7728945c.jpg
Halletmenize sevindim, sonucu paylasmanizda bu durumda olan kisilere ornek olacaktir.. Hayirli olsun..
Galaxy3764
20 Kasım 2024, 20:09
Arkadaşlar Türkiyeden legal yoldan banka [emoji542] üstünden buradaki bankaya yollanılan paradan vergi veya ücret alınıyor mu?
Veya Finanzamt böyle durumdadamı araştırma yapar ?
Paranın kaynağı belli Daire satımı veya dükkan satımı.
Haziran
29 Kasım 2024, 09:42
Arkadaşlar Türkiyeden legal yoldan banka [emoji542] üstünden buradaki bankaya yollanılan paradan vergi veya ücret alınıyor mu?
Veya Finanzamt böyle durumdadamı araştırma yapar ?
Paranın kaynağı belli Daire satımı veya dükkan satımı.
Eger Banka yoluyla yollarsan hic bir sey olmaz.Cünkü Bankayla gelen Para sisteme girmis bir Para.
Almanyada Vergi falan istenmedi benden. Ama ben Türkiyeye gelir vergisi ödedim, cünkü Dairemi 5 yil gecmeden sattigim icin.
Ve Parayi gönderen Türk bankasina gebühr ödüyorsun cok az birsey, bu göndercegin paranin miktarina bagli.
Ayrica sen Daire-Dükkan satmissin elinde isbatin var. Satis anlasmalarini falan gösterirsin eger Finantzamt birsey derse.
Ayni sekilde ben 2022'de 90.000 euro gönderdim hic birsey olmadi.Olsada elimde satis yaptigima dair Belgelerim vardi.
Galaxy3764
29 Kasım 2024, 10:06
Eger Banka yoluyla yollarsan hic bir sey olmaz.Cünkü Bankayla gelen Para sisteme girmis bir Para.
Almanyada Vergi falan istenmedi benden. Ama ben Türkiyeye gelir vergisi ödedim, cünkü Dairemi 5 yil gecmeden sattigim icin.
Ve Parayi gönderen Türk bankasina gebühr ödüyorsun cok az birsey, bu göndercegin paranin miktarina bagli.
Ayrica sen Daire-Dükkan satmissin elinde isbatin var. Satis anlasmalarini falan gösterirsin eger Finantzamt birsey derse.
Ayni sekilde ben 2022'de 90.000 euro gönderdim hic birsey olmadi.Olsada elimde satis yaptigima dair Belgelerim vardi.Sağolasın Kardeşim vergilerini nesi ödedim orda sıkıntı yok zaten ödemeyince satışı da yapamıyorsun. Zaten para [emoji383] Almanya'da 4 de bölünecek miras daireydi.
Haziran
29 Kasım 2024, 11:10
Sağolasın Kardeşim vergilerini nesi ödedim orda sıkıntı yok zaten ödemeyince satışı da yapamıyorsun. Zaten para [emoji383] Almanya'da 4 de bölünecek miras daireydi.
O zaman hic sorun olmaz. Satis sözlesmeleriniz ve üzerindeki rakamlar buraya gönderdiginiz rakamlarla uyusuyorsa hic korkmana gerek yok.Isterlerse gösteririsin Satis sözlesmelerini!!
Ha 2 yil önce bende yüklü para göndeririken sen gibi endise ettim.Ama sonra buradaki Bankama geldim konustum bana aynen dedigi su. Eger Para Banka üzerinden gelirse bu Para sisteme girmis Para olarak görünüyor ve sorun olmuyor.Ama el ile getirip burda bir Bankaya yatirirsaniz o zaman sorun olur Finanzamt sorar demisti.
Gercektende bana bu saate kadar Finanzamtan hic bir sey gelmedi.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.