Orijinalini görmek için tıklayınız : almanyada yeni hesap acmak
iskete
04 Temmuz 2024, 12:59
Selam arkadaslar ben bankami degistirmek istiyorum bir cok banka var hangisi sorun cikarmayan überweisunglar hesap islemlerinden yada aylik para kesmeyen banka tavsiyeniz varmi santander bank diye düsündüm ama sizlerin tavsiyelerinizide almak istiyorum
saygilarimla
Haziran
04 Temmuz 2024, 14:11
Valla stadtsparkasseden bende biktim.
30 yildir kundesiyim defalarca Kredi aldim ama hala yüksek gebühr aliyor.
Bu ay yine artmis 10.70 € yapmislar Entgeldabrecehnungu.
iskete
04 Temmuz 2024, 14:16
Valla stadtsparkasseden bende biktim.
30 yildir kundesiyim defalarca Kredi aldim ama hala yüksek gebühr aliyor.
Bu ay yine artmis 10.70 € yapmislar Entgeldabrecehnungu.
sparkasselerden uzak dur gecmiste kötü tecrübem olmustu o zamandan beri hic ilgim olmadi yanindan bile gecmiyorum :)
su an benim bankam noris bank senelerdir oradayim baslada iyidi su siralar su koyuverdi degistirmek istiyorum baslarda gebühr almiyordu smdi almaya basladi
Cengiz Bond
04 Temmuz 2024, 14:52
Neredeyse 40 yıldır yerel Sparkasse ile çalışıyorum ve hala çok memnunum.
Her hesap için 4.95 ödüyorum, ancak bu tutar yakında 1 veya 2 Euro artacak.
Birden fazla hesabım olmasına ve miktarın artmasına rağmen bu benim değiştirmem için bir neden değil.
Ayrıca neredeyse tüm evlerimi Sparkasse aracılığıyla finanse ettim ve her zaman çok iyi koşullar elde ettim.
Her Sparkasse muhtemelen farklıdır ve bu aynı zamanda çalışanlara ve müşteriye de bağlıdır.
Haziran
04 Temmuz 2024, 15:00
Neredeyse 40 yıldır yerel Sparkasse ile çalışıyorum ve hala çok memnunum.
Her hesap için 4.95 ödüyorum, ancak bu tutar yakında 1 veya 2 Euro artacak.
Birden fazla hesabım olmasına ve miktarın artmasına rağmen bu benim değiştirmem için bir neden değil.
Ayrıca neredeyse tüm evlerimi Sparkasse aracılığıyla finanse ettim ve her zaman çok iyi koşullar elde ettim.
Her Sparkasse muhtemelen farklıdır ve bu aynı zamanda çalışanlara ve müşteriye de bağlıdır.
Bende 30 yildir Stadtsparkasse München'deyim.
Bende Dairelerimi hep kendi bankamdan kredi cekip aldim.Hic bir sorunum yok. Ama bu ay Entgeldi 10.70 € yaptilar. Bu cok degilmi ya?
Örnegin sizde nasil 4.95 € olurken bizde 10.70 € oluyor?
Kendilerinede yazdim dur bakalim ne cevap verecekler.
Cengiz Bond
04 Temmuz 2024, 15:06
bilmiyorum, bizde öyle, esimin Volksbankdada hesabi var, orada 8 Euro.
https://i.imgur.com/fvy6rGP.png
Haziran
04 Temmuz 2024, 15:18
bilmiyorum, bizde öyle, esimin Volksbankdada hesabi var, orada 8 Euro.
https://i.imgur.com/fvy6rGP.png
Inaniyorum ustam ben sana birsey demiyorum.Ben bu Bankacilara diyorum tutturduklarini böyle düdüklüyorlar.Bende söyle gebührü falan olmayan veya düsük olan bir Banka bakiyorum bulursam cikacagim.Eskiden Stadtsparkeasse iyiydi söyleki,her kösede bir Filialesi oluyordu, Para cekmek kolay oluyordu.
Artik günümüzde hersey online oluyor , Filialesinin cok olmasi falan önemsiz artik.
Iyi bir banka bulursam cikacagim.
Cengiz Bond
04 Temmuz 2024, 15:37
yinede Filiale olmasi iyi oluyor.
Gecen Santander bankasi ile isim oldu, yarim saat hotline da bekledim.
Ben Sparkasseyi ararsam direkt ulasiyorum, bekleme filan yok.
Filialede isim olursa, tanidik oldugumuz icin, kral gibi karsiliyorlar :-).
Sparkassenin calisanlarini ve müdürlerini en az haftada bir kere ya alisveriste veya yolda görüyorum.
o yüzden, ben benim Sparkassemden ayrilmam.
Musti
04 Temmuz 2024, 16:44
Commerzbank 0€
fantoma
04 Temmuz 2024, 19:35
Girokonto Vergleich: So finden Sie das beste Konto
https://www.vergleich.de/girokonto-vergleich.html?paymentAbove=true&withCreditcard=false
hOrOz
05 Temmuz 2024, 13:41
Bende 30 yildir Stadtsparkasse München'deyim.
Bende Dairelerimi hep kendi bankamdan kredi cekip aldim.Hic bir sorunum yok. Ama bu ay Entgeldi 10.70 € yaptilar. Bu cok degilmi ya?
Örnegin sizde nasil 4.95 € olurken bizde 10.70 € oluyor?
Kendilerinede yazdim dur bakalim ne cevap verecekler.
Usta bilmeyecek ne var her şehrin Stadt Sparkasse si kendi başına özel bir bankadır
Yani Frankfurtun Sparkasse si ayrı bir bankadır München indeki Sparkasse ayrı bankadır
Sadece hepsi tek bi organisasyon altında toplanmıştır (Sparkassen Verband) hepsinin tüzükleri değişiktir
Zaten başlığındada yzıyor "Stadt" yani belediyeya veya il yönetimine bağlıdır..
Haziran
05 Temmuz 2024, 17:55
Usta bilmeyecek ne var her şehrin Stadt Sparkasse si kendi başına özel bir bankadır
Yani Frankfurtun Sparkasse si ayrı bir bankadır München indeki Sparkasse ayrı bankadır
Sadece hepsi tek bi organisasyon altında toplanmıştır (Sparkassen Verband) hepsinin tüzükleri değişiktir
Zaten başlığındada yzıyor "Stadt" yani belediyeya veya il yönetimine bağlıdır..
Yok dediginle alakasi yok.
Cevap geldi benim Konto'nun Modulu en Pahalisiymis su asagidaki özelliklere sahipmis:
50 Buchungsposten inklusive
Online-Überweisungen kostenlos
Weitere Buchungsposten ab 0,35 Euro
Bis zu 2 Sparkassen-Cards inklusive
12 Euro Rabatt auf eine Kreditkarte pro Jahr
Ideal als Gemeinschaftskonto und für die durchschnittliche Kontonutzung
Preisgarantie von 3 Jahren*
Örnegin su Modulu alirsam ayda 4.95 €:
20 Buchungsposten inklusive
Online-Überweisungen kostenlos
Weitere Buchungsposten ab 0,35 Euro
Sie nutzen Ihr Konto alle 2-3 Tage, zum Beispiel für Zahlungen mit der Sparkassen-Card ab 10 Euro oder für Gut-/Lastschriften
Preisgarantie von 3 Jahren*
ve ayrica su sayfadan Modul icine koyacagin Optionlari secip Gebührü ögrenebiliyoruz:
https://module.sskm.de/de/home/produkte/konten/konto-finder.html?n=true&stref=opener&_ga=2.83567327.892975428.1720194749-3495370986.1718696613804
izmirefesli
02 Mart 2025, 09:08
Commerzbank 0€
Commerzbank da Mayıs ayından itibaren paralı en ucuzu opsiyon 4,90 olarak gösteriyor
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.