PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Befristet EM Rente Olayi ve Gutachter

batum
29 Mayıs 2024, 09:39
Burdada önceki yazilarimda belirtigim 53 Yasinda pisikoljik sorunlardan dolayi (Depresyon)Befristet emekli olmusdum

ilk sene 9 ay
ikinci sefer 2 sene
3 seferde 2 sene verdiler

5 sene befristet Emekli olmusdum

5 sene sonra iyilesdin diye RV versicherungdan emekligi durdurdulardi.Bende daha 24 ay ALG 1 Hakkim oldugu icin 1.1.2024 itibaren ALG aliyordum
RV versicherung,dan gelen Mektuba Sozial verband,a Widerspruch yapdirdim

Gutachter 75-80 yaslarinda RV un Doktoruydu,Adam sadece RV tarafindan gönderilen Hastalara bakiyordu sanirim
o kadar zamani vardiki beni 3 saat sorguladiydi

Arada sirada Fang frage soruyordu
Neden Alkol iciyorsun,Kac kere iciyorsun,Bir kereden fazla iciyorsun,Neden Calismak istemiyorsun diye usw

Gutachter ya gittiginizde bu Fangfrage dikkat edin,Hep ayni cevabi verin

Gutachter Terminine Giderken kesinlikle kendiniz gitmeyin,Araba sürmeyin sizi esiniz getirsin,
Arabadan inip Praxise giderken ölü gibi yürüyün

Gutachernin karsisisinda
Bitkin,yorgun,Morali bozuk,uykusuz,Hic gülmeyin,Yri geldiginde Aglayin( Aglamagla übertreiben yapmayin,30 saniye yeter)
Anne babanizla,Esinizle aranizin iyi olmadigini söyleyin,Cocuklugunuzun kötü gecdigini

Bu Ülkede Aglamayana Meme vermiyorlar
Emekli olmak icin Yalan Konusmak zorundasiniz

iskete
06 Haziran 2024, 05:21
eee tam emekli oldunmu peki? su an 58 yasindasin sanirim calismaya kalksan bile kim is verir sana bu saaten sonra banada biri söylemisti senin emekliligini 2 kere uzatabiliyormus sonra mecbur seni emekli etmek zorunda diye duymustum

Haziran
16 Ekim 2024, 13:01
eee tam emekli oldunmu peki? su an 58 yasindasin sanirim calismaya kalksan bile kim is verir sana bu saaten sonra banada biri söylemisti senin emekliligini 2 kere uzatabiliyormus sonra mecbur seni emekli etmek zorunda diye duymustum

oldu oldu Batum usta süresiz emekli oldu.Allah yedirmeyi nasip etsin!

fatih18
16 Ekim 2024, 13:29
Gercek hast isen tamam ..
Yoksa insanlar cogu zaman anlattiklarini yasamadan gitmiyor..

batum
16 Ekim 2024, 18:32

Konuda rahatsiz oluyorsan okuma

Haziran
16 Ekim 2024, 23:10

Ustam biz Türklerde hemen neden EM Rente olan kisilere hile ile almis gibi bir kaniyla bkiyoruz ki?
Bak Batum Usta burda gecirdigi amaliyattan bahsetmis ki baska rahatsizliklari muhakkak vardir.
https://www.ozbeceriksizler.com/showthread.php?144541-Iyi-huylu-prostat-b%FCy%FCmesi-amaliyat-ve-sonuclari&p=360412&viewfull=1#post360412

Hemen ön yargi ile bakmayalalim insanlara!!

webci
16 Ekim 2024, 23:58
Niye on yargiyla bakiyoruz?
Cunku son senelerde em rente uckagitcilari artti da ondan..
Bu sebeple gercekdende hakki olanlar suistimal ediliyor..on yargi sade bizde degil cokdandir rentenkasselerdede itibar gormeye basladi..adam 30 yasinda dunyada bir civi cakmamis doktor doktor dolasip olan sagliginida bozuyor..

fantoma
17 Ekim 2024, 04:13
Sıranın size gelmesini beklerken çok dikkatli olun,gizli kamera ile sizi izliyorlar.

insanlik hali iste sizinle birlikte gelen refakatci kisi esiniz,cocugunuz v.s kisi ile konusmalarinızda cok dikkatli olun.

şeytan dürter sizi güldürmek ister,aman dikkat.016yapma016yapma016yapma

fatih18
17 Ekim 2024, 09:28
Ustam biz Türklerde hemen neden EM Rente olan kisilere hile ile almis gibi bir kaniyla bkiyoruz ki?
Bak Batum Usta burda gecirdigi amaliyattan bahsetmis ki baska rahatsizliklari muhakkak vardir.
https://www.ozbeceriksizler.com/showthread.php?144541-Iyi-huylu-prostat-b%FCy%FCmesi-amaliyat-ve-sonuclari&p=360412&viewfull=1#post360412

Hemen ön yargi ile bakmayalalim insanlara!!

Niye mi ?

Cünkü DRVA calisiyorum ... ve tecrübelerimden dolayi dikkatli bir cümle kurarak yazdim !

Alinganlik yapmaya veya savunmaya gerek yok , ortaya söylenmis bir cümle .

Kalin saglicakla .

batum
17 Ekim 2024, 10:03
Niye mi ?

Cünkü DRVA calisiyorum ... ve tecrübelerimden dolayi dikkatli bir cümle kurarak yazdim !

Kalin saglicakla .

DRVA da Calissan Ne Yazarki ?
Birilerinin bu Forumda herseyi takip ettigini bilmeyecek kadar Enayi degiliz
Alman forumlarindada durum ayni ispiyoncular her yerde var

Bilmesek
Burda bir Makale yazarken gercek ismimizle yazar ve Adresimizide eklerdik

Konu seni ilgelendiriyor yardima ihtiyacin varsa sanada yardim ederiz,ama seni hic ilgilendirmeyen bir konuya böyle bir yazi yazman yanlis

Yanlis Hatirlamiyorsam bu forumda bir Arkadas daha var ( ya AOK yada RV calisiyor) O arkadasda burda yazilanlari okuyor
ama Helal olsun ona simdiye kadar senin yazdigin gibi bir yazi yazmadi

Niye on yargiyla bakiyoruz?
Cunku son senelerde em rente uckagitcilari artti da ondan..
Bu sebeple gercekdende hakki olanlar suistimal ediliyor..on yargi sade bizde degil cokdandir rentenkasselerdede itibar gormeye basladi..adam 30 yasinda dunyada bir civi cakmamis doktor doktor dolasip olan sagliginida bozuyor..

öyleleride var
Genc iken Numara yapip calismadilar,simdi yaslandilar ne dogru dürüst bir yasamlari var nede gelirleri
Insan gibi yasayacaklari zamanda sürünüyor Cakallar

Haziran
17 Ekim 2024, 11:11
Niye mi ?

Kalin saglicakla .

Alinmiyoruz kardesim.
Prostat'dan amaliyat olmus bir adama ön yargili bakiyorsunuz. Biz Türkleri dolandirici, uyanik yerine koymaniza anlam veremiyorum.
Herkesin bir derdi vardir, sizemi kaldi insalari hemen yargilamak??
Siz önce bizim haklarimizin baskalarina nasil hibe edildigini arastirin ve sorgulayin, bu ülkeye hic Vergi vermeden sonradan gelip her türlü haklara sahip olan Ukraynalilari bir arastirin ondan sonra bizleri arastirin.Ben 28 yil Band'da calistim vergi ödedim bu Ülkeye.

Ne var gücsüze erkeklenmek kolay iş.
Haydi cikinda Havadan burada tüm Sosyal haklara birden sahip olan Ukraynalilara ve diger Mültecilere konusun.
Biz Türkleri savunan bir Kurum ve Kurulus olmadigi icin gelen giden biz Türklere cakiyor..

Ve Facebooka REHA diye yaziver bak neler göreceksin.Bircok Alman Facebook sayfasi var REHADA neler yapiliyor, nelere dikkat etmek gerek, nasil davranmali diye , o Alman Facebook sayfalarini bir gezin derim.Oralarda ne uyaniklar var bir görün!

batum
17 Ekim 2024, 12:41
Alinmiyoruz kardesim.
Prostat'dan amaliyat olmus bir adama ön yargili bakiyorsunuz

Benide Prostatli diye Ifsa ettin :D :D :D:D :D

Haziran
17 Ekim 2024, 13:27
Benide Prostatli diye Ifsa ettin :D :D :D:D :D

Ya valla haklisin batum kardesim aslinda yazmayacaktim ama zaten yazdigin mesaji görünce sanirim sorun olmaz diye düsündüm.
Istersen hemen sileyim yazdiklarimi?

fatih18
17 Ekim 2024, 14:21
DRVA da Calissan Ne Yazarki ?
Birilerinin bu Forumda herseyi takip ettigini bilmeyecek kadar Enayi degiliz
Alman forumlarindada durum ayni ispiyoncular her yerde var

Bilmesek
Burda bir Makale yazarken gercek ismimizle yazar ve Adresimizide eklerdik

Konu seni ilgelendiriyor yardima ihtiyacin varsa sanada yardim ederiz,ama seni hic ilgilendirmeyen bir konuya böyle bir yazi yazman yanlis

Yanlis Hatirlamiyorsam bu forumda bir Arkadas daha var ( ya AOK yada RV calisiyor) O arkadasda burda yazilanlari okuyor
ama Helal olsun ona simdiye kadar senin yazdigin gibi bir yazi yazmadi

öyleleride var
Genc iken Numara yapip calismadilar,simdi yaslandilar ne dogru dürüst bir yasamlari var nede gelirleri
Insan gibi yasayacaklari zamanda sürünüyor Cakallar

Sen niye üzerine alindin , niye celallendin anlamadim ?
2010 dan beri arara ara Beceriksizler Boardda , daha onsra Özbeceriksizlerde gezinirim .
Emin ol kimse bizim isyerinden ispiyonlamak icin buralarda gezinmez ...
Kesin olan ..bir Türk isimli Dosya önümüze gelince , Sayfalar on defa incelenip bir acik araniyor ve bu da bizi cok incitiyor .
Hergün baska bir Türkün , akla gelmeyecek yöntemlere bas vurdugunu duymak ne kadar üuücü ise burada bos yazilari okumak da okadar yorucu .
Dedigini yapiyorum , bu konuya gimiyor ve artik okumuyorum.
Merak ettiginiz bir konu var ise özelden yazabilirsiniz.

batum
17 Ekim 2024, 15:04
Sen niye üzerine alindin , niye celallendin anlamadim ?
2010 dan beri arara ara Beceriksizler Boardda , daha onsra Özbeceriksizlerde gezinirim .
Emin ol kimse bizim isyerinden ispiyonlamak icin buralarda gezinmez ...
Kesin olan ..bir Türk isimli Dosya önümüze gelince , Sayfalar on defa incelenip bir acik araniyor ve bu da bizi cok incitiyor .
Hergün baska bir Türkün , akla gelmeyecek yöntemlere bas vurdugunu duymak ne kadar üuücü ise burada bos yazilari okumak da okadar yorucu .
Dedigini yapiyorum , bu konuya gimiyor ve artik okumuyorum.
Merak ettiginiz bir konu var ise özelden yazabilirsiniz.

Yok ben üzerime niye Alinayim o konuda Rahat ol
Bende genel Anlamda yazdim

Bizler burda birbirimize yardim etmeye calisiyoruz Arada bir böyle bazi Arkadaslar gelir
konuya sacma sapan Hak,Huk,Haram yazip ortaligi karisdirir o yüzden öyle yazdim

Seni Kirdiysam özür dilerim

konuya herkes yazabilir sende dahi,Ben ne forumun Agasiyim nede sahibi
Bana kizip yazmamak yapma,Bildiklerinle Herkese yardimci olabilirsin(Bende Dahil)

Anlayisin icin Tesekkürler

Ya valla haklisin batum kardesim aslinda yazmayacaktim ama zaten yazdigin mesaji görünce sanirim sorun olmaz diye düsündüm.
Istersen hemen sileyim yazdiklarimi?
hahaha
sorun yok kalsin gören gördü zaten ;) ;) ;) ;)