Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gelsenkirchen yakin taraflarinda saglam güvenilir mercedes türk oto tamircisi ariyorum

Kral67
25 Aralık 2023, 18:12
Selamlar iyi forumlar herkese,

Gelsenkirchen de yasiyorum mercedes ml 320 w164 2007 model km 276.000 olan arabamin sorunlari var tamir ettirmem gerekiyor bu yüzden gelsenkirchen tarafinda yakin sehirlerde olursa fark etmez saglam mercedes oto tamircisi ariyorum destek olursaniz cok sevinirim.

Arabamdaki sıkıntı motor isindigi zaman uzun zaman yolda yada lambalarda beklerken her zaman yapmiyor bazen yapiyor vitesleri atmiyor ve arabayi kapatip yeniden calistirinca tekrar vitesler calisiyor acaba neden olabilir 6 ay önce aldim ve ilk zamanlar hic sorun yoktu yeni son 1 aydir yapmaya basladi acaba neden olabilir aramizda belki bilgisi olan varsa bilgilendirme tavsiyenizi bekliyorum.

albs007
26 Aralık 2023, 16:01
Merhabalar,
Kfz Meisterbetrieb Hakan Sönmez var Oberhausen da. Sadece Mercedes tamiri yapıyorlar, işinin ehli bir usta.
Adres:
Robert-Koch-Straße 34, 46145 Oberhausen

Sdt
15 Ocak 2024, 22:21
Simdi okudum,
Essen-Kray'da da benim bir arkadas var

TüRkBoY
11 Şubat 2024, 23:15
Selam Usta,

Gelsenkirchen-Horstda Auto Erol var.
Gladbeckdeki Mercedesde Ausbildungunu bitirip Meisterini yapmisdi.
Sirf Mercedesle Ilgileniyor.
Turfstrasse 16

Saygilar

Kral67
25 Aralık 2024, 05:43
Simdi okudum,
Essen-Kray'da da benim bir arkadas var

Tesekkür ederim keske adresini ismini yazsaydin yinede bu yaziyi okursan cevabini bekliyorum.

Kral67
25 Aralık 2024, 05:50
Selam Usta,

Gelsenkirchen-Horstda Auto Erol var.
Gladbeckdeki Mercedesde Ausbildungunu bitirip Meisterini yapmisdi.
Sirf Mercedesle Ilgileniyor.
Turfstrasse 16

Saygilar

Ve Aleykümselam cok tesekkür ederim yakinda giderim.Selamlar

Sdt
25 Aralık 2024, 10:37
yazdim hocam özelden

deniz2000
25 Aralık 2024, 12:12
Ve Aleykümselam cok tesekkür ederim yakinda giderim.Selamlar

usta senin mercedes automatikmi 6 ay evvelmi aldin aldiginda hicbirsey yoktu diyorsun ?eyer araban
automatikse getriebenin icindeki Wandler bozuk olabilir, satan kisi sana satmadan arabanin automatik yağini deyistirmistir,
yaği desince bozuk olan Wandler seni bir zamana kadar idare eder ondan sonra yazdigin hata cikabiliyor
malesef. selamlar

W211
25 Aralık 2024, 18:38
Evet ya wandler yada Getriebesteuergerät bunlardan birisi 100/100

Kral67
25 Aralık 2024, 18:45
yazdim hocam özelden

Eyvallah tsk ettim.Selamlar

Kral67
25 Aralık 2024, 19:04
usta senin mercedes automatikmi 6 ay evvelmi aldin aldiginda hicbirsey yoktu diyorsun ?eyer araban
automatikse getriebenin icindeki Wandler bozuk olabilir, satan kisi sana satmadan arabanin automatik yağini deyistirmistir,
yaği desince bozuk olan Wandler seni bir zamana kadar idare eder ondan sonra yazdigin hata cikabiliyor
malesef. selamlar

deniz2000 ustam automatik ve 6 ay önce aldim bakimi yapilmis malesef privat aldim adac kontol yani gutachten yaptirmistim temiz cikti ve kendimde full bakim yaptirdim 6 sonra bana patladi 1 ay önce Getriebesteuergerät ve getriebespüllüng yaptirdim vitesler güzel calisiyor yanliz arada bir vitesleri atarken komik ses geliyor. Selamlar

Kral67
25 Aralık 2024, 19:13
Evet ya wandler yada Getriebesteuergerät bunlardan birisi 100/100

Aynen ustam Getriebesteuergerät denistirdim düzeldi ama vitesleri atarken arada bir gicirtli ses geliyor her zaman yapmiyor

deniz2000
25 Aralık 2024, 21:59
deniz2000 ustam automatik ve 6 ay önce aldim bakimi yapilmis malesef privat aldim adac kontol yani gutachten yaptirmistim temiz cikti ve kendimde full bakim yaptirdim 6 sonra bana patladi 1 ay önce Getriebesteuergerät ve getriebespüllüng yaptirdim vitesler güzel calisiyor yanliz arada bir vitesleri atarken komik ses geliyor. Selamlar

ustam getriebespüllüng yaptirdigin iyi olmus seslerin gelmesi yaği az veya cok olabilir, aslinda getriebespüllüng oldugtan sonra deneme amacli araba kullanilir, 80 dereceye sicalik geldikten sonra yaği kontlor edilmesi lazim .
saygilar

Kral67
26 Aralık 2024, 00:13
ustam getriebespüllüng yaptirdigin iyi olmus seslerin gelmesi yaği az veya cok olabilir, aslinda getriebespüllüng oldugtan sonra deneme amacli araba kullanilir, 80 dereceye sicalik geldikten sonra yaği kontlor edilmesi lazim .
saygilar

Aynen ustam dört bin km yaptiktan sonra getriebenin yağini kontrol yaptirdim kontol yapildi tekrar yine bir kontrol yaptirayim diye düsünüyorum.
Saygilar