Orijinalini görmek için tıklayınız : Eski yillar
batum
13 Temmuz 2023, 22:43
10,15,20 sene önce Beceriksizler ne güzeldi
Herkes ne zaman izine gidecegini filan yazardi güzel sohbetler olurdu
öyle 3-5 kiside degil ,Herkes yazardi
simdi bakiyorumda nerdeyse kimse ne zaman gidecegini yazmiyor
neden acaba ?
*simdiki bazi üyeler sadece sorunu oldumu yaziyor,onun disinda 3-5 kisi yaziyor
son zamanlarda bende yazmaya basladim
turkclan
19 Şubat 2024, 00:32
Ustam haklısın, ama eskiden hepimiz Bilgisayar başında olduğumuz için oturduğumuz yerde klavyele tikir tikir yaziyorduk ve aşırı derecede aktif üye vardi. Şimdi Smartphone ve Tabletler olduğu için coğu üye o aletlerden giriyor ve pek o kadar uzun yazilmiyor. O zamanlar yani eski zamanlar özlüyor insan tabi.
Bu arada Modlarin gözünden kacmis olmasi lazim konu yanlis bölümde
eskiden, bilgisayarin basinda vakit gecirmek bir ayricalikti. yani verimli bir sekilde, oturup hem arastiriyor hem forumlarda sohbet muhabbet oluyordu. simdi cep telefonlarinda sürekli elimizden düsmedigi icin, pek bi degeri kalmadi bu ortamlarin.
iskete
07 Temmuz 2024, 13:51
eskiden sosyal medya yoktu simdi herkes sosyal medyada vakit geciriyor eskiden boardlar bir hayli coktu herkes oralara takiliyordu maalesef boardlarin modasi gecti
sadece eskiler kaldi bir soru soruyorsun 3 bes kisiden fazla cevap veren yok
30 sene öncede canak anten cok modaydi sonra receiverler moda oldu dikkat ederseniz hepsi tek tek yok oldu herseyi internet üzeri bakabiliyorsun konumuzla alakasi yok ama yazmak istedim :)
webci
07 Temmuz 2024, 16:57
Degisiklik sart..
Insanlar ve teknoloji kendini yeniliyor..
10 sene sonra bambaska bir dunya var ...bilgisayarlarin sonu geldi..artik daha yuksek nano teknoloji geliyor ...
Gpt 6/7 geliyor,,
Ve en tehlikelisi yapay zekali askerler geliyor..
Okumayan kendini gelistirmeye gayret etmeyen yolda kalir..
Bu teknolojiler dogru yolda kullanildiginda bir velinimet..tabiki genelde aldatmaca ve insanlari fisleme de kullaniliyor..en onemli mesele teknolojide bile ahlaki birakmamak..
Eski yillarin teknolojide okadardi artik yeni dunya ve duzen var,ufku genis tutma var..
Malesef bazen insan kafali vampirler hala kan icmeye ve savas diye bilinen eski caglarin adetlerini birakip kendini yenilemekte zorlaniyor,,
10,15,20 sene önce Beceriksizler ne güzeldi
Herkes ne zaman izine gidecegini filan yazardi güzel sohbetler olurdu
öyle 3-5 kiside degil ,Herkes yazardi
simdi bakiyorumda nerdeyse kimse ne zaman gidecegini yazmiyor
neden acaba ?
*simdiki bazi üyeler sadece sorunu oldumu yaziyor,onun disinda 3-5 kisi yaziyor
son zamanlarda bende yazmaya basladim
Usta jenerasyon degisiyor ve simdiki gencler eskiler gibi herseyi yazmiyor,,izne kendi gidiyor veya paylasma geregi duymuyor,,bu jenerasyon biraz sogukkanli,eskiler delikanliydi..
hOrOz
07 Temmuz 2024, 18:30
Sanırım boardda 1993-1994 senesinden beri aktif üyeliğim var
hep eskiye takılırsak arpa boyu yol alamayız
Bundan 10-15 sene önce açılan konuloari tamamına yakın Humax5400 dü.
Şimdi zaman değişti konular IPTV ye kaydı.
Eskiden Türkiye de emeklilik konusu bir numaraydı rüzgarın yönü değişti şimdi Almanya da emeklilik konuları çoğaldı.
Artık zaman değişiyor ama benim boardda tek dikkat ettiği konu çoğu konulara cevap yazılmıyor
Saçma sapan video paylaşımları daha çok teknik olmayan konular ..
10bin - 20bin üyesi bir board öyle sönük geçiyorki birde şu sağda çıkan paylasımlar
Ya sanatçının biri albüm çıkarıyor albümün içinde olan parçaları tek tek single konu olarak açılıyor.
Bakıyorum üyesi daha az olan boardlar daha iyi sunumlar yapıyorlar
satturko
07 Temmuz 2024, 21:43
Sanırım boardda 1993-1994 senesinden beri aktif üyeliğim var
hep eskiye takılırsak arpa boyu yol alamayız
Bundan 10-15 sene önce açılan konuloari tamamına yakın Humax5400 dü.
Şimdi zaman değişti konular IPTV ye kaydı.
Eskiden Türkiye de emeklilik konusu bir numaraydı rüzgarın yönü değişti şimdi Almanya da emeklilik konuları çoğaldı.
Artık zaman değişiyor ama benim boardda tek dikkat ettiği konu çoğu konulara cevap yazılmıyor
Saçma sapan video paylaşımları daha çok teknik olmayan konular ..
10bin - 20bin üyesi bir board öyle sönük geçiyorki birde şu sağda çıkan paylasımlar
Ya sanatçının biri albüm çıkarıyor albümün içinde olan parçaları tek tek single konu olarak açılıyor.
Bakıyorum üyesi daha az olan boardlar daha iyi sunumlar yapıyorlar
Horoz ustan Almümler konusun da yüzde 1 Milyon haklisin,böyle sacmalik hic bir site de görmedim ben de.
Konu sayisi cogalsin diye bir Albüm ü tek parcalar halinde sunmak bence de sacmalik.
Millet giriyor Film Müzik ne lazim ise indirip cikiyor maalesef !!
Haziran
08 Temmuz 2024, 11:04
Horoz ustan Almümler konusun da yüzde 1 Milyon haklisin,böyle sacmalik hic bir site de görmedim ben de.
Konu sayisi cogalsin diye bir Albüm ü tek parcalar halinde sunmak bence de sacmalik.
Millet giriyor Film Müzik ne lazim ise indirip cikiyor maalesef !!
Bu sunum yapan arkadaslar Film, müzik v.s.
Bu islerden gelir mi elde ediyor? Ya hergün 100 lerce sunum yapilmaz ki ya??
Sunumlarin arasindan inanin itina ile arayip buluyorum acaba bir konu acilmis mi diye?
Bu kadar sunumun amaci ne?
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.